Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Happy Monday

15 juli 2019 10:20
  Shopping   

Gotenmorgen fra Gotenborgen!
Hoppas helgen har varit bra!
Om ni sett våra senaste inlägg på våra sociala medier - instagram och facebook så kunde ni i helgen se
att vår nya VD Camilla har skrivit ett inlägg och presenterat sig lite kort samt skrivit lite om vad som kommer hända här på Mandel framöver.. utan att avslöja allt för mycket såklart .. vi vill nämligen behålla en hel del som överaskning ;-)
Camilla har kommit in med väldigt härlig energi och nya idéer som vi ser fram emot att införa.. Jag och vi alla på Mandel tror att det här kan bli riktigt riktigt bra och vi hoppas ni vill vara med på den här resan!
Har ni några funderingar som ni vill ha svar på kring detta? eller kanske sitter ni på något som ni vill föra fram till oss och som ni vill att vi skall tänka på? Det är bara att skriva här så svarar vi så gott vi kan =)


Till dagens då.. Här ser ni vår härligt mjuka "viril" nu i pullover. Supermjuk och fin i kvalitén precis som våra omtyckta cardigans. och en sån här pullover funkar ju till allt!

Det kommer även ett par nya jeans från selected Femme och som enligt mig är helt fantastiska.
Dom sitter så bra på och är dessutom väldigt sköna.
Mjuk och stretchig denim som ändå känns ordentlig och hållbar!
Jag som är en riktig jeanstjej som ni säkert vet vid det här laget.. jag har sagt till sambon att jag inte skall köpa hem mer byxor.. då byxor snart tar över vårat hem .. ;-) Men jag ÄLSKAR dessa jeansen och det är väldigt svårt att inte köpa hem dessa.. oj så svårt! Om jag skänker bort ett par andra så kan jag ju få plats med ett par nya.. det är väl en bra deal som skulle fungera? ;-)
Som sagt.. jag rekommenderar verkligen dessa jeansen!

Det kommer även två nya toppar! Ny färg på härliga Pcbillo samt två färger i en riktigt fin topp i snygg och skön modal.

Vi ses 11.00 på www.mandeldesign.se

Ha en underbar måndag!!


Nikita

Spännade med nya saker som ska hända ☺️ Jag tror det kommer bli bra.
Ett önskemål från mig som handlar mkt online är att ni börjar med fri frakt och fri retur på alla beställningar !
Ha en bra dag !

den 15 juli 2019 @ 10:25

Jessica

Hej Nikita - Vad kul, det tror vi nämligen också och vi tror inte att ni kommer bli besvikna!! =D
Tack! Fria returer vet jag redan är uppskrivet på Camillas lista över vad ni kunder önskar så vi skall kika på det här! =D Ha en superfin dag!

den 15 juli 2019 @ 10:40

Tina

Instämmer i fri frakt men allra helst fria returer. Skulle oxå önska att man slapp köa på posten (bland hundra biljoner spelberoende) för att skicka returen. Jag kan dra mig för att beställa från er just därför att jag vid ev retur måste stå i kö ca 20 min (varje gång!) efter jobbet när man är stressad, trött och vill hem. Hade annars varit smidigt om man kunde returnera via andra ombud...vet inte om det bara är posten i min stad som är så dåligt organiserad, men det ska ju inte gå ut över er.

Ett jättestort plus som ni inte får ta bort, och som uppväger allt det negativa, är att påsen levereras direkt i min postlåda👍🏼

Ser fram emot en massa spännande nytt! Kram från trogen kund sedan 10 år🌸

den 15 juli 2019 @ 10:55

Terese

Vad är det skiljer mellan jeansen fr Selected?😊 Har ena paret, kanske man unnar sig de nya paret oxå🤭

den 15 juli 2019 @ 11:05

Marita

Kommer Charlotte vara kvar hos er?

den 15 juli 2019 @ 11:10

Johanna

Alltid spännande med lite nya tankar. Men samtidigt hoppas jag att inte det personliga försvinner. Läste att ni tjejer inte kommer fotas på samma vis och det är mer ”vanliga” bilder som man ser på alla webbshoppar. Det är att man får följa er som gör er sida så unik tycker jag personligen, och tyckte de va lite tråkigt att se bilder på tjejer man inte känner igen.. mvh Johanna

den 15 juli 2019 @ 11:31

Jessica

Therese - dessa är hellånga och lite mer slimmade i modellen. medan de andra är lite croppade/kortare i längden =)

den 15 juli 2019 @ 11:39

Jessica

Hej söt-Åsa! Tack för din synpunkt, vi tar med oss detta!! =D Kan säga redan nu att det kommer att komma in såå mycket fint och mer speciella plagg!
Kraam

den 15 juli 2019 @ 11:41

Jessica

Tina - Tack för din feedback! Det låter som att dom kanske inte har ett superbra system på din posten men du är säkert inte ensam om detta heller.. vi skall ta med oss detta och se över om vi kan göra något. Allt som innebär förbättring för er kunder är ju det vi strävar efter.
Vi har inte hört från andra innan att just detta är ett problem så bra att det kommer fram till oss =)
Tack Tina och ha en underbar dag!

den 15 juli 2019 @ 11:46

Jessica

Hej Marita, vad jag vet så har inte Charlotte några planer på att sluta ;-) och kommer att komma tillbaka till oss redan nästa måndag när hennes semester är slut! =D

den 15 juli 2019 @ 11:47

Jessica

Hej Johanna - tack för din fundering och åsikt.
Vi skall absolut inte ta bort det personliga. Tanken är att vi inom en snar framtid skall ha egna modeller i olika utseende, åldrar och storlekar och dom kommer in få lära känna på samma sätt som med oss som fotats =)
Ni kommer veta de olika modellernas mått och storlekar så vår förhoppning är att ni kommer kunna jämföra än bättre och att den här förändringen bara skall bli till det bättre!
Men det personliga är självklart tänkt skall följa med in i det nya! =)
Kraaam

den 15 juli 2019 @ 11:52

Johanna

Tack för svar 😊 det låter mycket bra 👍mvh Johanna

den 15 juli 2019 @ 11:53

Karin

Låter spännande med lite förnyelse även om jag hoppas att det personliga tilltalet fortsätter även i fortsättningen. Jag skulle önska mig lite större variation i utbudet med fler plagg som sticker ut lite. Just nu hittar jag sällan något som jag vill köpa. Jag önskar också en modell i min egen storlek 42. Det vore verkligen kanon!

den 15 juli 2019 @ 13:23

Ann-Marie

Kanske titta efter ett märke där strl inte slutar vid 40. Sett många fina plagg som jag velat köpa men där strl bara gått till 40.

den 15 juli 2019 @ 16:02

Jessica

Karin och Ann-Marie
Vi skall absolut ta in större storlekar och även större modeller =)
Tack för er feedback!

den 15 juli 2019 @ 16:10

Linda

Håller med om en önskan om fri frakt och fri retur. Skulle också vilja att ni tog hem byxor i längd 34 (när det finns) för oss tjejer som är långa.:)

den 15 juli 2019 @ 19:58

Johanna

Har varit kund länge hos er 😁 Att paketet kommer i brevlådan och kundservicen är det absolut bästa! Jag som är lång undrar ofta om längden på ärmen och får snabbt svar. Kände redan nu när jag såg "okända" modeller att jag inte blev så intresserad. Fri frakt och fri retur hade varit toppen!

den 16 juli 2019 @ 07:48

Anna

Hej får ni in en leomönstrad blus från Object, skjortmodell eller "bay" med 3/4 ärmen som finns i enfärgat nu?

den 16 juli 2019 @ 10:09

Jessica

Linda och Johanna - Tack snälla söta för era kommentarer! Vi tar till oss allt ni säger och skall tänka på detta! =D
Johanna - du kommer fortfarande kunna fråga oss och få lika snabba svar! även om vi inte syns på bild så provar vi och har koll på plaggen ändå =D
Ha en fin tisdag!

den 16 juli 2019 @ 10:12

Annie

Mindre volanger och fria returer😊

den 17 juli 2019 @ 13:33

Mia

Fri frakt, fria returer och att byxor och jeans även kommer i 34 längd! Sååå mycket fint jag har velat köpa, men benlängden räcker aldrig till när man är långbent! :)

den 17 juli 2019 @ 14:59

Maria

Jag tycker det är spännande att veta lite vilka plagg som kommer.. En flik kommande plagg!!! 👍🏻

den 18 juli 2019 @ 09:48