Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Underbara Torsdag

4 juli 2019 10:10
  Shopping   

Skepp åhoj era landkrabbor.. med kylan som är i Göteborg så blir det inget dopp för mig i havet nu och säkert inte än på ett tag igen.. ;-) Vi måste hjälpas åt nu alla att dansa soldansen och hypnotisera vädret till att bli varmt igen!

Men nu när det är lite lite kyligare så passar dagens nyheter väldigt bra.. vi har nämligen fått in en tunn snygg halvpolo-tröja som är såå himla härlig på. Här matchar jag den med dagens kjol. Självklart kan man ha halvpolo på sommaren när det inte är för varmt.. det ser ju väldigt dressat och snyggt ut.
Här har jag gjort en knut på den här polon för att få den kortare men den är normal i längden och rak i modellen.
Kjolen som kommer idag är i mjuk kvalité som är stretchig och skön på. Den kommer även i blå/röd färg och jag rekommenderar verkligen den här om ni vill ha någon dressad klassisk kjol.

Idas tröja i orange är i lite lösare modell och den är så skön på. 3/4 ärmar och den faller så snyggt.
Matchat tillsammans med dagens superfina cargo-byxor i svart. Dessa är verkligen en perfekt kombo mellan dressat och avslappnat. Superfina att ha både till fest med någon blus och vardags.

Hoppas ni får en härlig torsdag och glöm inte att tänka "SOOOOL" idag och imorgon.. så hoppas vi att vädergudarna hör oss! ;-)

Kram så ses vi i shoppen 11.00