Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

F r e d a g s s t i l e n

28 juni 2019 09:50
  Shopping   

Godmorgon alla fredagspigga.. visst har man lite extra energi på Fredagar. Energi som gör att man bara studsar på kontorsstolen.. så mycket energi att man skickar ett "carpe-diem-sms" till sambon som lyder "vilken jäkla härlig dag det är idag!"
..och så tänker man att det skall sitta i hela dagen.. tills man kommer hem och sätter sig i fredagsposen i soffan, äter fredagsmat och inser att - gud vad jag är fredagstrött.. det får nog bli sängen vid 22 idag. ;-) Någon som känner igen sig?
Jag skall även iväg och leta ny säng idag efter jobbet... så svårt det är(!!).. skall man ha vanlig säng eller tempur? Hur mycket skiljer det egentligen i komfort från en summa till en annan?
Vi får väl se om jag hinner välja säng innan jag somnar vid 19 i butiken.

Jaja nu skall jag tysta fingrarna med mitt privata..
Idag kommer den här otroligt fina, söta, vackra och helt fantastiskt härliga klänningen från VILA.
Den är lätt figursydd men i stretchigt material som ändå följer ens egna kropp snyggt och ger fina former. Den kommer även i svart och kostar 349kr. Så så fin!

Det kommer även två nya färger på somriga stickade tröjan "vimyntani", ny färg på SLFTANNA och TRE nya färger på vår klassiska Vidreamers t-shirt!

Hoppas ni får en helt fantastisk fredag och glöm inte att njut av helgen, ta er tid att bara vara mellan alla måsten.
Vi ses väl 11.00 i shoppen.
Kram


J

Jessica man blir bara så glad när man läser det du skriver, sitter här o småler för mej själv. Hoppas du hittar en säng, inte det lättaste. Snygg klänning och snygga skor, passar superbra ihop. Ha en fortsatt toppendag och helg....

den 28 juni 2019 @ 10:23

Hanna

Härligt att vara extra glad och pigg en dag som denna . ☀️Kan rekommendera dig att åka till Sova butiken i Mölndal . Köp en Carpe diem säng som heter Sandö . 🥰Vi köpte en sådan förra sommaren . Bästa köpet vi någonsin gjort .👍Man sover som en prinsessa 🥰🌸Kostar ju visserligen en hel del , men man tillbringar ju rätt mycket tid i sängen och sömnen är ju rätt viktig . 🥰

den 28 juni 2019 @ 10:34

C

Ett råd ang Tempur . Köpte en sådan och insåg att är man ” varm av sig så är inte en sådan att rekommendera 😕 svettades varje natt och sambon vägrade att sova där till slut . Madrassen andas inte 😕 så ett litet råd bara .

den 28 juni 2019 @ 10:55

Jessica

J - åh vad glad jag blir av att höra detta! Jag sitter själv och småler när jag får sådana här fina kommentarer =D Tack snälla du! Ha en underbar dag!

den 28 juni 2019 @ 13:56

Jessica

Åh tack, vi skall faktiskt till en Sova-butik i eftermiddag.. får kika in den då! Tack Tack för tipset!! Uppskattas verkligen! =D Ja men precis.. det är en hög engångskostnad men säkert värt det när man får ordentlig sömn.. sen slår man ju ut summan på flera år. Tack Hanna! =) Njut av dagen och helgen!

den 28 juni 2019 @ 13:58

Jessica

C - ojdå vad tråkigt när det blir så! Det låter ju inte alls bra om man är varm av sig.. Tack för info! Har hört från flera nu som inte är nöjda med tempur så det får bli vanlig säng =) Ha en härlig dag och helg!

den 28 juni 2019 @ 14:00