O N S D A G E N S

26 juni 2019 10:25
  Shopping   

Godmorgon, hur mår vi idag?

Här kommer den andra färgkombon på blusen som kommer upp idag. Superfin verkligen, man blir nästan glass-sugen av dessa härliga färger! Skön och sval blus som är rak i modellen.

Även den superfina väskan kommer idag. Det är ju så snyggt och inne att ha den tvärs över så som jag har den med väskan fram. Men ibland brukar jag ha den snett över ryggen också, det funkar alldeles utmärkt. Storleken är perfekt för att ha mobil, kort, nycklar och det nödvändigaste utan att behöva bära runt på en tung väska som ger ryggont. Den här väskan har justerbart band så man kan göra den mycket längre och ha den som midjeväska (vilket också är både snyggt och inne ;-) )

Idas långa cardigan känner ni säkert igen.. det är vår bästsäljande cardigan Viril som idag kommer i tre nya färger. Den här "golden oak", "ketchup" och en fräsch blågrön färg som heter Oil Blue.

Det kommer även ett par supersköna jeggings i svart och en ny färg på Vinoel.

11.00 kan ni hitta alla dagens nyheter i shoppen!

Kram och ha en underbar onsdag!!

Mia

Bra tips med väskan, det ska jag tänka på 😀👍🏻 Och koftan är verkligen superfin! Så härlig i färgen!

den 26 juni 2019 @ 19:04

Victoria

Är en trogen mandelkund och har alltid älskat att ni är så jäkla snabba på skicka beställningen.
Tråkigt att man inte längre får beställningen dagen efter längre. Jag bor högt upp i landet och har ALLTID fått beställningen dagen efter i brevlådan. Tills för några månaders sen/ ett år. Nu får jag aldrig någon beställning dagen efter längre. Tråkigt då jag tycker det var en av era stora styrkor som webshop. 💪🏼😏

den 27 juni 2019 @ 03:58

Jessica

Mia - Ja men det tycker jag tåls att tänka på.. den är så fin verkligen! och likaså cardigan som redan sålt slut! Superfin!! =D

den 27 juni 2019 @ 08:24

Jessica

Victoria - Vad tråkigt att höra att dom inte kommer fram i tid. Vi har inte ändrat något i våra rutiner utan skickar fortfarande alla paket som läggs innan 15.00 samma dag med posten. Tyvärr har vi märkt att posten inte alltid lyckas leverera på samma sätt som innan och vi håller på och kikar på detta! =) Tack för att du informerar oss!

den 27 juni 2019 @ 08:27

Malin

Jag har upplevt samma men det är posten som inte levererar som förr.
För övrigt är ni min favorit webshop💕

den 27 juni 2019 @ 09:27

Jessica

Vad kul att höra Malin! 🌻💗

den 27 juni 2019 @ 09:40

Eli

Hej! Jag har samma problem med mina leveranser som ovanstående. På senare tid har jag fått vänta 3dagar på mitt paket.
Jag bor i norra Sverige och förut hade jag alltid mitt paket i brevlådan dagen efter beställning.
Jag vet att det inte beror på er, ni skickar som förut men ett snack med postnord kanske vore på sin plats eftersom snabba leveranser ju är en del av er styrka.
Ni gör ett jättebra jobb tjejer och jag älskar att handla från er.
Ha en skön sommar⛱

den 27 juni 2019 @ 13:55

Jessica

Hej Eli,
Ja du är tyvärr inte ensam och det är ju väldigt tråkigt att höra. Vi har haft några samtal med posten om detta och hoppas att det skall bli bättring. Vi håller på och kikar på olika alternativ för er kunder.
Har ni något ni vill få hem till en viss dag eller tillställning så rekommenderar jag att ni lägger ordern i tid för att vara säkra på att den skall komma fram i tid då vi inte kan garantera dagen efter nu med posten.
Tack snälla, vi gör vårat bästa för att ni skall vara nöjda med Mandel =D
Ha en underbar sommar! 🌻☀

den 27 juni 2019 @ 15:30