Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Oh Happy Friday!

7 juni 2019 10:27
  Shopping   

Halloooj och godmorgon!

Är ni utvilade från gårdagen?
Jag var ju som sagt i Lidköping över dagen och hälsade på och jösses vilket härligt sommarväder vi fick, kändes som riktig utomlandsvärme!
Jag har efter alla dessa lediga dagar vi haft senaste tiden kommit fram till att en ledig dag mitt i veckan hade varit väldigt behövligt. Så mycket energi man har när man kommer tillbaka till jobbet!
En ledig dag i veckan alternativt 6 timmars-dagar röstar jag för.. skall höra med våra ägare vad dom tycker ;-)

Vi har precis ätit fredags-frukost här på jobbet och jag har redan gått in i semester-mood och går runt i jeanskjol och birkenstock trots att vädret säger långbyxor och regnskor idag.. Att vädret skall skifta så fort att en snart 30-åring inte hänger med i svängarna!? Tur att vi har värmelement man kan slå på ;-)

Idag kommer detta fina som ni ser på mig och Ida.
Min kjol är helt fantastisk.. vi hade en liknande för ett tag sedan som sålde slut samma dag och här kommer då en liknande längre mjuk kjol för er som inte hann med sist.. eller som vill ha en till. Den är lite omlott-sydd och med fint knyt upptill. Mjuk och skön modell som även kommer i svart.
Linnet är väldigt sött och somrigt att ha till.. det kommer här i prickigt och i ett mintgrön-mönstrat.

Idas klänning går vi alla och känner på hela tiden.. den är i mjuk modal som ser så där lyxig ut i materialet. och modellen är helt underbar! Jag verkligen älskar dessa slappa klänningar med öppen rygg.. så fint när man ser ryggen! och dessa fina detaljer med knyt på axlarna och slits nertill. Jag röstar för att ni alla borde klicka hem den här idag! ;-)

Det kommer även ett par randiga byxor som är mer dressade och somrigt fräscha. Den randiga jumpsuiten som charlotte visade i tidigare inlägg och en röd snygg klänning.

Missa inte detta idag! och efter idag checkar jag ut.. för imorgon åker jag till Santorini äntligen. Så vi ses igen den 17:e.

Ha en fin Fredag och helt fantastisk helg!!

Kram kram

J

Wow så snygga kläder, måste nog vara snabb idag. Ha en underbar semester Jessica. Trevlig helg

den 7 juni 2019 @ 10:35

Jessica

Ja det är så mycket fint och fräscht som kommer idag! =)
Tack så mycket J, det skall jag ha!! =D Önskar dig en superfin helg!

den 7 juni 2019 @ 11:32

A

Jessica kan du inte sen visa vilka plagg som fick följa med till Santorini?
Lite inspirationsbilder av bra plagg att kombinera för varma lediga dagar i solen :) Ha en härligt semester och trevlig helg! :)

den 7 juni 2019 @ 12:09

Jessica

Det skall jag nog kunna lösa! =) antingen innan eller så får ni se somriga santorini-bilder vad jag hade på mig! Tack!! Ha en härlig helg du med A! =)

den 7 juni 2019 @ 13:24

Katarina

Här i Dalarna har vi fortfarande runt 30 grader :)

den 7 juni 2019 @ 13:52

Jessica

Åh så härligt Katarina, jag tar flyget dit istället! ;-)

den 7 juni 2019 @ 15:27

Mia

Härligt att åka till Grekland! Du får ha en underbar semester! Ska bli roligt att se några av Mandelplaggen i den miljön :-)

den 7 juni 2019 @ 16:49

Jessica

Tack så mycket Mia. Nu är jag tillbaka och har haft en underbar vecka i värmen! =)

den 17 juni 2019 @ 09:38