Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Up and running

4 maj 2017 14:51
  Butiken   

Bästa Mandel-kunder!

ÄNTLIGEN!!
Nu är vi uppe och snurrar igen så in och shoppa med er!

Vi kommer tillbaka imorgon med dagens nyheter, starkare och härligare än någonsin!

Kika in i våra sociala medier för lite sneakpeaks på morgondagens nyheter ♥

Sofie

Hej! Skönt att nu fått ordning på det.

Menar inget elakt med denna kommentar men vill bara uttrycka att jag tycker att bloggen blivit mer opersonlig det sista. Jag tyckte mycket om när Eva fotade sig i olika outfits även hemifrån. Det saknas väldigt mycket från min sida.

den 4 maj 2017 @ 17:59

Anna

Så olika man tycker! Mycket bättre bilder nu! Gärna kläder på olika ! Förut allt fokus på Eva själv! Bra nu

den 4 maj 2017 @ 18:18

Jennie

Tyvärr måste jag hålla med Sofie angående bloggen. Tidigare såg jag fram emot nya inlägg. Numera läser jag alltmer sällan. Det mer opersonliga touchen faller inte mig i smaken.

den 4 maj 2017 @ 19:37

L

Kanske kunde man fått en lite bättre förklaring till varför inga
kläder dök upp idag! Är det fel på hemsidan, har något annat hänt?! I dom lägena var Eva fantastisk! Saknar svar!

den 4 maj 2017 @ 19:38

C

Det finns alldeles för många webbsidor att handla hos om man inte vill ha den personliga toughten som funnits på Mandel! Den har tyvärr försvunnit i o m detta konstiga meddelandet idag.

den 4 maj 2017 @ 19:47

Sofie

Vill säga igen att jag tycker att Amanda och Jessica är fantastiska och att de passar grymt bra i alla kläder. Fantastiska tjejer.

den 4 maj 2017 @ 20:42

Anna

Anledningen till att jag höll mig till mandel var de "personliga". Nästan som att handla i butik fast på nätet. De personliga
, snabba svar och de många inläggen gjorde att jag ofta var in på bloggen och kanske blev jag inspirerad att shoppa något jag förut inte fått upp ögonen för. Andra webbshoppen finns för de opersonliga. Tycker också att Jessika, Amanda och Charlotte gör ett jättebra jobb!!

den 4 maj 2017 @ 21:35

Anna

Önskar åtminstone lite fler inlägg från inköpsmöten och kommande plagg framöver, här på bloggen

den 4 maj 2017 @ 21:37

Anonym

Ja tjejerna gör verkligen ett fantastiskt jobb tycker sidan har lyfts mkt senaste tiden även om MSN saknar den personliga toutchen och det är lite konstigt att aldrig se Tanja i bloggen som ju verkar vara den som styr inköp mm nu.

den 4 maj 2017 @ 22:28

iNA

Gillar den touchen Mandel har nu oxå: att tjejerna skriver olika dgr och det har blivit mycket mer tips och inspiration.
Även instragram används mer nu som olika dagens ord och vad som kommer upp till dagens plagg. Det blivit lite varierat där, och inte bara handlar om dagens plagg.
Kul och uppskattas med citat- gillar jag.

Bilderna har blivit mer liv och rörelse, en gnista i, syns på tjejerna att det märks att gillar sina jobb.
Jessica gör väldigt bra bilder framifrån och Amanda lyckas väldigt fint och bra med sina profilbilder.
Väldigt kul att Joline är tillbaka, en tjej jag följt sen hennes start på Mandel- mkt duktig tjej i sitt jobb.
Jag har alltid gillat Mandel nu som då.
Varje ägare sätter sin touch ju.

den 4 maj 2017 @ 22:35

Camilla

Jag gillar mandel så som förut och även som de är nu! 😀 ni är jätteduktiga med eran inspiration!

den 5 maj 2017 @ 06:58

A

Det enda jag ser är de kläder som kom i Onsdags!! Ni som annonserade om tisha från Vila! Den LAS aldrig upp i Torsdags då?

den 5 maj 2017 @ 08:23

Mandel- Tanja

Sofie
Hej! Vi försöker att vara så personliga vi kan och hur vi idag arbetar på Mandel genom att bemöta och erbjuda våra kunder det bästa vi kan. Eva gjorde ett fantastiskt jobb och vi gör allt vi kan för att övergången ska bli så bra som möjligt. Hoppas du håller dig kvar hos oss som kund i framtiden också! Önskar dig en fin helg i solen ♡

Jennie
Som jag precis skrev till Sofie så försöker vi göra det bästa vi kan utifrån förutsättningarna då Eva inte jobbar kvar på Mandel. Du är alltid välkommen med feedback, tips och funderingar - jag läser allt jag får skickat till mig på tanja@mandeldesign.se
Önskar dig en fin helg ♡

L
Våra tekniker försöker lösa problemet men vi har fortf inget svar än så håll tummarna för att vi får svar snart ♡

C & Anna
Se ovan svar till Sofie och Jennie. Hoppas ni fortsatt vill handla och inspireras hos oss :) önskar er en fin helg ♡

den 5 maj 2017 @ 08:30

Mandel - Tanja

Anna, Sofie, Anna, Anonym, Ina & Camilla

Men Åh Tack snälla! Det gör oss väldigt glada!!
Tusen tack för härliga och peppande ord! Tjejerna och jag blir jätteglada av alla era kommentarer och det är för er skull vi gör det!

Ha en skön helg allihop och hoppas ni hittat lite härliga vår-nyheter hos oss som ni kan bära nu när vår-vädret äntligen är här ♡

den 5 maj 2017 @ 08:31

Anonym

Ser inga nya kläder , bara från onsdagen, så det blir svårt att shoppa nyheter...

den 5 maj 2017 @ 08:31

Charlotte

Anonym- Dagens nyheter kommer upp kl 11.00,så håll utkik då :)

den 5 maj 2017 @ 08:37

Nikita

Jag tkr ni gör ett Superjobb och ni svarar alltid snabbt på frågor mm.

Blir de dubbelt upp med nya kläder idag eftersom de aldrig kom nåt igår ? :-)

den 5 maj 2017 @ 09:00

C

Jag tycker bloggen är mycket bättre nu! Så bra med inspirations bilder från er tjejer! Jag klarar mej bra utan "privata" bilder, det finns många andra bloggar att följa om man vill ha det. Fortsätt med er tips, bra jobbat!

den 5 maj 2017 @ 09:04

Linda

Ni gör ett fantastiskt jobb allihop och detta är väl egentligen ett I-landsproblem. Jag kan ändå förstå frustationen och jag var själv inne ett flertal gånger i går. Det hade räckt med ett inlägg från er vid 11-tiden om att ni hade tekniska problem så hade vi förstått! Vi som hängt med här i massor av år och alltid går in vid 11-tiden vet att det alltid finns nya kläder oavsett vad som händer. Ser fram emot 11-tiden i dag när nya kläder kommer:-)

den 5 maj 2017 @ 09:05

Emelie

Jag älskar bloggen så mycket mer nu, fokus ligger på fler personer och inte bara Eva. Läste aldrig henne morgoninlägg. Mycket fräschare bilder nu, variation, snabba svar. Tjejerna över som saknar det privata snabba svaren kan inte lägga kommentarer längre? För jag upplever att jag får snabbare svar nu men av olika tjejer på mandel. Och det är toppen för mig, jag behöver inte svar från Eva, som i nuläget vore Tanja då 😂
Och kläderna ska vi inte snacka om, nytt fräscht, nya märken. Inte det gamla SJUKT tråkiga. Handlade inte ett enda plagg på mandel sista månaderna innan det överlämnades. Alla XS storlekarna upplevde jag tog slut på 2 min förr, nu tycker jag det finns oftare när jag vill beställa. Så med detta vill jag säga att jag handlar 100% hellre här om plagget jag vill ha finns inne i rätt storlek!

den 5 maj 2017 @ 09:11

Anita

Jag tycker att det är för dåligt med de större storlekarna som nästan har försvunnit för oss som har lite större byst. Synd!

den 5 maj 2017 @ 09:26

Inger

Kommer det funka idag. Ser inga dagens kläder på bloggen.

den 5 maj 2017 @ 10:01

Charlotte

Nikita, C, Linda, Emelie,- Tusen tack alla för era fina kommentarer. Det uppskattar vi mycket. Förstår er frustration att vi inte meddelade om vad felet var men tyvärr kom vi inte själva in i systemet och därför kunde vi inte göra något blogginlägg om detta. Väldigt frustrerande för oss med då vi alltid vill hålla er kunder uppdaterade här på bloggen. Vi meddelade på instagram och facebook i den mån vi kunde.
Ni är alltid välkomna att mejla oss om ni har frågor och funderingar.

Anita- Framöver kommer det att komma in fler större storlekar.

den 5 maj 2017 @ 10:05