Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Jessica Tipsar!

6 mars 2017 11:47
  Shopping   

Goddagens!

Eftersom jag är en byxtjej och speciellt jeanstjej enda ut i fotknölarna så tänkte jag passa på att tipsa om mina fem favoriter här på mandel just nu.

Från vänster:

- ORLA 1-B . Dessa är så stilrena, sköna och sitter snyggt på! Perfekt att ha som jobb-outfit eller när man bara vill känna sig extra klädd och snygg! 499kr.

- Jdyskinny Low Magic Destroy ank Jeans. Vår allas favoriter och som vi säljer slut hela tiden. Dock finns det nog inte fler att få tag på längre efter alla påfyllningar så var snabba. Sitter snyggt och med ett kanonpris på 279kr!

- ONLKENDELL ANK. JEANS. supersköna och mjuka och sitter som en smäck :) Finns i flera olika färger och nyanser så har du hittat en favorit så kan du få den i flera utföranden. 359kr.

- PCFIVE DELLY CROPPED JEANS. Vita jeans är ju så cleant och snyggt men så svårt att hitta dom perfekta som både sitter snyggt utan att lysa igenom. Här har ni dom! Vita men ändå täckande med snygga slitna detaljer på. 399kr.

- sist men inte minst, PCFIVE BETTY JEGGINGS. Stilren mörk färg utan slitningar som sitter tajt och skönt på. Perfekta att ha till tunika eller kavaj. 359kr.

Hoppas ni hittar någon favorit bland dessa. =)

Kram J


Helena

Kul med bra tips. Tack för det .

den 6 mars 2017 @ 14:13

Jessica

Kul att du gillar det Helena! :)

den 6 mars 2017 @ 14:47