Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Shoppingtips!

7 januari 2017 17:35
  Shopping   

Godkväll från Helsingborg!

Idag sitter jag och gör inlägget från ett mysigt takloft som vanligtvis har en helt otrolig utsikt där man ser över till Danmark, men idag har det varit snöblandat regn och dimma så att man knappt ser huset framför så tyvärr får ni ingen bild ;-)

Jag tänkte att jag skulle tipsa er om några av mina favoriter på webbshoppen!

1. Extremt mjuka och mysigt halsduken "Pcpyron" som värmer riktigt gott nu i kylan. Jag har den i rosa och Amanda har den i svart och vi båda använder den flitigt.

2. "Viskywalker velvet bomber" som jag har på mig i svart just nu i denna stund. Det är ju så inne och ser riktigt lyxigt snyggt ut med sammet. Superfin att ha som kavaj till nästan alla tillfällen, och dessutom värmer den väldigt gott nu i kylan.

3. "Pcfreja Cross Body" väskan. Såå himla fin modell med snyggt material och i perfekt storlek. Jättefin att ha till din kappa eller som festväska.


Vill även passa på att tipsa om "onlella long bomber jacket" som jag tycker har supersnygg grön färg med fina detaljer och dragsko i midjan. Den här jackan har dessutom innefoder i fin brun päls som värmer gott. Ingen jacka att ha när det är som kallast ute men helt perfekt mellanjacka som annars är svårt att hitta.

Om du behöver något snyggt och värmande, kika in våra polos: "Objnadine L/S Zip Pullover" och "Vivenna L/S Rollneck Top".


Hoppas ni hittar något som ni gillar av mina tips idag! :-)

Önskar er en fortsatt fin lördag!
Kram Jessica

Tess

Vad heter toppen som du har på dig?

den 9 januari 2017 @ 07:43

Ida

Bra tips!!

den 9 januari 2017 @ 08:19

Jessica

Tess - Det är "Greece 9", superskön och snygg =)

Ida - Kul att det gillas! =)

den 9 januari 2017 @ 08:43