Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Vitaminkick

19 december 2015 15:53
  Övrigt   

Ja i dag har vi startat soft och sedan kört full fart med julstädning här hemma, planen är att vara klara i dag så vi kan julpynta i morgon och sedan köpa gran så den får stå i garaget några dagar och sedan kläs på tisdagkväll.
Den mesta maten är inköpt inför julafton som vi firar här hemma, det är bara sillen från fiskbilen som ska köpas nu och lite småsaker som är kvar.
Det blir ju dagar med mycket julmat så vi passar på att dricka mer gröna juicer här nu så vi är fullladdade med vitaminer, i dag gjorde jag med apelsin, citron, äpple, spenat och grönkål (ingefäran var slut annars skulle jag haft i det också).
Hur ligger ni själva till med julförberedelserna?

Tina

Färdig med julklappar nu och dags att starta storstädnig :)

den 19 december 2015 @ 17:01

C

Julklapparna är färdig köpta! Däremot så julstädar jag inte extra in för jul
Det tar jag efter jul och nyår för då går vi mot ljusare tider och vår! Vi handlar inte mycket julmat heller eftersom det inte är någon favorit i våran familj! För oss är julen att vara ledig och ha tid med varandra! Tycker tyvärr julen är hysterisk ... Och hur man än gör så blir det jul vilket fall som hellst :) man stressar som en galning för allt ska vara perfekt.... För ett par ynka dagar.

den 19 december 2015 @ 22:38

Eva

Sedan vi la ner vår butik i Göteborg och jag därmed inte jobbar lördagar o söndagar i december så har jag verkligen fått sååååå mycket tid vilket jag fortfarande njuter av även om det är flera år sedan nu. Här är det ingen julstress utan jag vill kunna njuta av mysiga lugna dagar med familj o släkt så vi sätter målen därefter. Köper många julklappar på nätet och handlar några på stan i tid så det är mysigt att gå runt och kunna ta fika utan stress odyl. Har köpt mesta maten på nätet så nu ska jag bara till fiskbilen och köpa sillen i veckan. Ser fram emot lediga dagar med hos mat, familjespel och annat mys.

den 20 december 2015 @ 09:19

Cm

Kommer den några klänningar mån eller tis?😃

den 20 december 2015 @ 13:16

Eva

Det kommer en superfin klänning från Vila i morgon:)

den 20 december 2015 @ 18:04

Helena S

Eva, jag brukar energiboosta med en smoothie som du nog kan gilla! :-)
Pressa: 2 citroner, 2 lime, 2 apelsiner, 2 blodapelsiner
Mixa: 2 skalade och urkärnade mogna mango, 2 skalade och urkärnade mjuka avokado, 2 skalade väl mogna bananer, 200 g spenatblad, lite riven ingefära.
Häll i de pressade citrusfrukerna och mixa rejält igen.
Späd med vatten till önskad konsistens (2-4 dl brukar bli lagom tycker jag).
Detta blir ca 2 liter total men håller sig några dagar i kylskåpet så man kan lite då och då, Ett rejält glas på morgonen och även lite på kvällen känns perfekt! Supergod är den!

den 21 december 2015 @ 06:37

Eva

Det lät supergott, tycker du att det smakar lika gott även när det stått en dag (eller tom längre) i kylskåpet? Jag har inte sparat mer än ngn timme nämligen.

den 21 december 2015 @ 08:40

Helena S

Ja denna märker jag ingen skillnad på alls efter ett par dagar. Det är så mycket sur citrus så det "konserverar" nog en hel del. Även färgen håller sig fin trots att det är både avokado och banan i. Du får testa och se vad du tycker :-)

den 21 december 2015 @ 09:20

Eva

Toppen, ska absolut testa=)

den 21 december 2015 @ 09:27