Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Gooodmorning...

1 oktober 2015 08:55
  Butiken   

Hmmm börjar kanske bli lätt senil men jag hade ju glömt bort att jag själv hade den här fakemocka-kappan från Vila när den kom in i somras, då var det lite för varmt för att ha den nu men nu är det ju perfekt årstid.
Jag fick fråga av min kompis som är stylist om vi säljer Vilas fakemocka-kappa "ViGimma" för hon ville ha den själv så det var då jag kom på att jag ju hade den själv också;P

Har suttit i flera kollektionsmöten nu och alla alla alla visar fakemocka för hela våren 2016 så var med nu i starten på trenden, flared jeans är också fortsatt stooooooor trend i både denim och svart.

I dag kommer massa fina festplagg, sköna toppar och lite annat smått och gott.

Jag har på mig "ViGimma"-kappan/långskjortan (perfekt inne och även ute), "ViGyras"-linnet och byxan "Flared regular"-byxan. Halsbandet är nya "Circle And Bar" från Orelia och mina örhängena är också från nya smyckesmärket: "Arrow" som är små små fina pilar som blev en favorit direkt här,

Anonym

Snyggt!!!

den 1 oktober 2015 @ 10:02

Helena

Jättesnyggt.Det kommer inte in någon kortare variant av fakemocka jacka/skjorta?Upplever inte att jag passar i lång variant .

den 1 oktober 2015 @ 10:30

Therese

Helena - kika på "Onlyasmin Faux Suede Coat" =)

den 1 oktober 2015 @ 10:34