Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Gooodmorning...

21 november 2014 08:33
  Outfits   

Ja då har vi härlig fredag här igen och vi ska snart sätta oss och ha fredagsmöte med frukost här vilket är en skön avslutning på veckan där vi går igenom veckan som varit och kollar vad som händer framöver.
Hur ser eran fredag ut idag?

I dag kommer det in massa fint, bla en till sändning av storsäljaren "Georgina"-linnet i bla rött som är perfekt till jul, ny cool singoalla-top i svart, fin blus med spetsdetaljer och massa annat fint.

Jag har på mig suuuveräna tishan "Onlgold"som lär bli en dunderfavorit (har redan tagit den i svart, vitt och army) och favvojeansen "Objliva". Halsbandet är fina ajlajk-halsbandet "J3".

Jaana

God morgon!
Vill tacka speciellt mycket för Ajlajk smyckena <3!
Ha en fin fredag och trevlig helg!

den 21 november 2014 @ 09:44

Eva

Åh vad kul, har du fått din leverans redan nu?

den 21 november 2014 @ 09:50

Jaana

Hej igen, nej inte än, men idag borde jag säkert få de så då kan jag överraska en nära väninna också med en underbar armband. Tänkte jag göra.
Har Ajlajk också väskor? Sjalar?Längre tunikor?
Åh, så roligt att överraska någon med sådana här finingar!

den 21 november 2014 @ 09:58

Eva

Åh, perfekt present. Jag tänker också slå in ajlajk-smyckena och ge bort nu till jul;) Det finns vanliga enfärgade sjalar från Ajljk men jag har inte beställt in dom än, är tveksam om de är för dyra för att vara en enkel enfärgad modell (349 kr). De har inga väskor i nuläget och inte så långa tunikor i den här kollektionen iaf men det kanske kommer till våren=)

den 21 november 2014 @ 10:25