Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Go´kväll på er...

30 juni 2013 22:54
  Ledig   

Ja nu är vi framme i Mognelia här i Italien som ligger nära Chinque Terre som är fem små fina byar utmed havet som man kan vandra och åka tåg mellan.
Vi kom hit i går och har nu gjort oss hemmastadda på familjehotellet som vi bor på här. Mysig liten by där vårt hotell ligger precis i sluttningen mot havet så än en gång har min höjdrädsla satts på prov när vi skulle köra bilen upp till boendet;P
Ja det har ju varit en liiiiite turbulent dag här med kommentarerna på förra inlägget och jag vill passa på att tacka er för de fina och långa kommentarerna, det värmer ska ni veta=)

Här har jag på mig klänningen "Laos" som tyvärr redan är slutsåld (shortsen finns dock kvar och dom har jag också med mig i packningen är;P), leggingsen "Live Love 3/4" som är perfekt när det är småkyligt på kvällen här och suveräna långkoftan från Vila som är slut nu men snart kommer in igen. Väskan är modellen "Atalia Cross Over Bag" som jag tycker är en perfekt semesterväska då den är liten och nätt med ett perfekt "utanpå"-fack där jag lägger min kamera=).

Elin

Långkoftan har jag missat. Ser ut som någonting som jag skulle gilla. Härliga bilder. Nu blir man sugen på att åka till Italien :)

den 1 juli 2013 @ 07:23

marie

Hej Eva Ser jätte mysigt ut Vad ha du köpt dina sandaler.

den 1 juli 2013 @ 07:41

Maria

Härlig utsikt, underbart kort!

den 1 juli 2013 @ 08:44

Raija

Härligt kort fin som vanligt ,ha en skön semester ta hand om varandra hela familjen ,du ger oss mandelfolket bra service och fina tips på kläder som är guld värd ....

den 1 juli 2013 @ 08:54

Elin

Åh, va härligt ni ser ut att ha det.. Blir Avundsjuk!

den 1 juli 2013 @ 09:18

Helen

Snygg outfit, svart är alltid snyggt. Och vilken fin vy. Var exakt är detta i Italien ??

den 1 juli 2013 @ 09:50

S

Eva å Kalle; jag tycker inte att ni en behöver kommentera första kommentaren!!! NI skall absolut inte försvara er ekonomi, vem faan har med den att göra förutom ni! Baraför att Eva bloggar om era resor så skall ni behöva få såna kommentarer är inte acceptabelt! Men avundsjuka finns överallt!

den 1 juli 2013 @ 10:18

Catrin

Ser underbart ut! Njut av er välförtjänta semester med familjen!

den 1 juli 2013 @ 11:16

Anonym

Vad är de man brukar säga... Svenska Avundsjukan är den Värsta Sjukdom man kan få!!!!!! Finns många som lider av den. Fyyyy såå tråkigt att ni ska behöva läsa såna taskiga kommentarer... Hoppas ni bara kan skratta åt det och skakar av er det..... Men vi är MÅNGA som Älskar er Eva & Kalle och den proffsiga personal som gör allt för oss kunder så vi blir nöjda och glada :) Finns ingen annan webbshop som kan mäta sig med er!!!! Ni är bara BÄST =)

den 1 juli 2013 @ 11:18

Anna

Tycker ni gör ett fantastiskt jobb! Ni har en fantastisk webshop och utomordentlig service! Jag rekommenderar er alltid till vänner och bekanta så fort jag får möjlighet. Ni ska absolut inte behöva försvara era inlägg på ER blogg!! Den som har problem med era inlägg kan sluta läsa ju. Njut av er semester, den har ni gjort er förtjänt av!!

den 1 juli 2013 @ 11:20

Piian

Ojoj jag råkade trycka iväg det jag höll på att skriva ovanför anonym... hihi, blir så när man blir frustrerad av vad man läser..... Fortsätter här. Underbart med alla fina bilder ni delar med er här som vi får ta del av ;) Ohhh du är såå snygg Eva & fiiiin outfit ;) Har själv "Laos" & även långkoftan som jag använder flitigt :P Ha en underbar resa & var rädda om varandra.. Kramizar

den 1 juli 2013 @ 11:27

Åsa

Ni gör ett fantastiskt jobb, Eva och Kalle:) Låt inte trollen förstöra! Kram Åsa

den 1 juli 2013 @ 11:28

Eva

Tack, vad gulliga ni är alla;)

den 1 juli 2013 @ 14:57

Helen

Jag går in varje dag för att få se lite bilder från din semester, tycker det är kul att inte bara få inspiration till kläder utan även till resor. Jag blev verkligen sugen på Italien. Vi har tänkt länge att vi ska åka dit och funderat på Sicilien eller Sardinien, men fastlandet ser inte fel ut det heller.

den 1 juli 2013 @ 15:02

Eva

Roligt att höra Helena, här är fantastiskt vackert och i morgon ska vi bege oss till "de fem byarna" (Chinque Terre) med tåg där man också kan vandra mellan dom och omgivningarna ska vara helt magiska;)

den 1 juli 2013 @ 15:42

iNA

Detta kort på dig, gillar jag. Så fin och fräsch, som alltid. Men nåt xtra. Självklart gillar jag skorna.😊😉 Favvo!!!!
Ni har det ju kanon. Det är ni så värda! Italien känns ju verkligen lockande att åka där ni är. Det är så kul och roligt med dina härliga tips! Du ger oss här jättefina och vackra kort! Må så himla fint! Kram på dig!!😃

den 2 juli 2013 @ 11:33

Helena S

Ser helt underbart ut! Har ni förbokat login för hela resan i förväg eller letar ni upp efter hand när ni vet vart ni hamnar?

den 2 juli 2013 @ 21:30

Eva

Veckan här i Italien bokade vi tidigt och de andra ställena har vi oftast bokat via datorn kvällen innan vi åkt vidare och det har funkat kanon;)

den 3 juli 2013 @ 22:00