Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Regnig lördag...

28 maj 2011 14:38
  Butiken   

Vi hade kanonmycket folk i butiken fram till ett... sedan kom regnet och skrämde bort kunderna tyvärr.
Nu har vi några trogna kunder som tappert kämpar med paraplyn och kommer in här lite lagom smådränkta men på härligt shoppinghumör ;P
Det är Lisa och jag som jobbar i butiken i dag och hon har på sig den superfina VILA-kavajen "day bolero" som bara är såååå snygg!!!
Själv fick jag byta om när jag kom till jobbet för tunikan "mami" som jag hade på mig var redan slutsåld i butiken så nu har jag istället på mig fina "regitze" som jag satte skärp i midjan på och sålde direkt till en stammis som var här ;P

Får man se regitze på dig kanske ;)

den 28 maj 2011 @ 15:51

Tänkte precis också fråga det =)

den 28 maj 2011 @ 16:06

Lisa

Jag vill också se dig i den!

den 28 maj 2011 @ 17:29

Elin

Är det så att ni alltid har på er kläder som ni har inne för tillfället?
Smart isåfall! Alltid roligare att se kläderna på någon. Lättare att tänka sig in i hur det ser ut mm. Och alltid kul att få inspiration och idéer på hur man kan mixa och matcha.
En av de stora anledningarna till att jag gillar er och ert koncept på Mandel så mycket med de dagliga bilderna både på plaggen och "dagens outfits". Blir mycket roligare så än om ni bara tagit kort på plaggen eller om de varit på skyltdockor.
Många kramara till er alla!

den 28 maj 2011 @ 17:43

Eva svarar

Elin, härligt att höra. Jag har ju alltid på mig plaggen från Mandel såklart och alla vi som jobbar i butiken har då alltid på Mandel-kläder för visst är det så att kunderna alltid kollar på det man har på sig. Det är alltid lättare att se plagg på ngn än bara på en galge eller skyltdocka ;) Jag ska snart fixa en bild till er här på regitze-tunikan som jag har på mig nu.

den 28 maj 2011 @ 18:25