Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Äntligen onsdag!
2 oktober 2019 09:52
  Shopping   

God morgon!

Äntligen onsdag och vår lillördag bjuder på massor av fint inför helgen! :)
Vad ska ni hitta på i helgen?
Är bortbjudna på middag till vänner på fredag och är lite sugen på den fantastiska omlottklänningen som kommer idag! Så vacker lyster och i mjuk sammet som smiter åt kroppen på ett väldigt smickrande sätt. När jag ser den här klänningen skulle jag önska att jag hade lite större byst, alltid tyckt att det är väldigt fint med kvinnliga former. Men det är väl så, man är aldrig nöjd :) Kommer i lila, blått och svart.

Manchesterkjolen är SÅ fin! Vet att ni var många som efterfrågade kopian till den här så ja då köpte vi in en! :) Här vill jag tipsa er som pendlar mellan två storlekar att ta den större då det inte är så mycket stretch i manchester. Kommer i kamel och mörkgrönt - snyggt!

Blusen! Klassisk med båtringning och 3/4 ärm så kan det aldrig bli fel. Passar dessutom bra till dagens kjol :) Kommer i vit som synes och i svart.

SIst men verkligen inte minst vill jag slå ett slag för den makalösa jumpsuiten!! Så snygg!!
Har alltid tyckt att det är svårt att hitta en som sitter bra och inte ser ut som en tight osmickrande kroppsstrumpa :) men den här sitter som en smäck! Vida byxor men "tight" över rumpan, vackra glittrande paljetter på överdelen med ett fastsytt linne under.
Kommer i svart och marinblått. Passar till allt från bröllop och nyår till middag och fest.

Höll på att glömma, kommer även en jättefin tröja i brunt, perfekt kombo till kjolen och lillördagen till ära några fina accessoarer, ni inte får missa. Bl a ett par örhängen som passar perfekt till jumpsuiten!

Ha en härlig dag och ses i shoppen kl.11.00!

Kram på er
/Camilla
1 O k t o b e r
1 oktober 2019 10:05
  Shopping   

Godmorgon och Välkommen Oktober får vi väl säga!!
Dagen bjuder på helt perfekt och mysigt höstväder idag, friskt och strålande sol!!
Jag fick en kommentar från en kund att jag skriver för långa inlägg, så idag får ni ett kortare.. man vill ju nöja alla kunder så mycket man kan såklart .. ;) Sedan kan det vara så att jag inte hinner skriva så långt för idag är det lite mycket att göra på kontoret då våra nya modeller kommer och fotas idag.
Så himla spännande och snart kommer ni få se våra nya mandlar på sidan!! =D

Jag ger er ett plagg här på bloggen och fler kan ni se på våra sociala medier.. eller i shoppen snart 10,45 ;-)
Men den här tröjan är så himla mysig och höstfräsch.
Den kommer i tre olika färgkombos och materialet är så mjukt och fint. Snygg pullover att ha till det mesta - matcha med jeans, kjol över klänning. You name it.
Kalasfin.

Det kommer även en klänning, en tunika, ny färg på våra populära vmvictoria antifit byxor som idag kommer i riktigt snygg mörkgrå färg.. och sist men inte minst nya färger på Vmdoffy-tröjan!

Vi ses i shoppen! www.mandeldesign.se
(Ni ser jag kan skriva relativt kort om jag känner för det) ;-)
Kram
  Föregående   Nästa