Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dressad Onsdag
3 juli 2019 09:10
  Shopping   

Godmorgon, då var vi halvvägs in i veckan och självklart kommer vi leverera fina nyheter även idag! =D

Idag är det ju lill-lördag och även om man inte får äta godis idag så får man väl unna sig andra godsaker..? Som den här fina klänningen eller kappan som ni ser på mig och Ida.

Min klänning är verkligen perfekt. Rak och fin modell som faller snyggt och sitter avslappnat på.
3/4 ärmar och fin detalj i midjan som gör den lite mer dressad och festlig. Den här är lite lite glansigare i materialet - kommer även i svart.

Kappan som Ida har på sig är såå snygg. Klassisk modell med klassiskt rutmönster som aldrig går ur tiden. Ärmar som kan vikas upp och stora knappar och knyt i midjan.

Det kommer en supersnygg och cool blus som ni inte får missa. Den har diskret kedje-mönster som är så inne och så snyggt.

Det kommer även en ny färg på en riktig storsäljare som ni inte vill missa!!! ;-)

Ha en härlig onsdag!!
S H I N Y N E W S
2 juli 2019 10:03
  Shopping   

Godmorgon, nu har hösten kommit till Göteborg ;-) Kallt och grått igen men vad gör det när vi fortfarande har sommar på Mandel?!
Vi får väl hoppas att den riktiga värmen kommer snart igen.. sommaren har ju bara börjat!

Ser ni vilket fint linne jag har på mig! Jag föll direkt för detta.. så följsamt och skönt att ha på sig. och väldigt fint med spets-v-rigningen både framtill och i ryggen, det blir en snygg detalj. Det här kommer även i svart och vitt och jag rekommenderar verkligen det här linnet.. gärna i varje färg ;-)

På ida ser ni nya färgen på vår fina topp Wille från Selected Femme. Idag kommer den i mörkgrön och den här toppen är i lös och rak modell som skall vara lite oversized. Fin slits i sidan och i en lite blankare kvalité som känns sval och skön nu på sommaren. Vardaglig och dressad i ett.

Dessutom kommer ett par fina vida culotte-byxor i rutigt. (ni kan redan nu se en sneak peek på dessa i vår instagram-story.)

och sist ut så kommer ett nytt linne från Vero Moda i två färger och som har kanonpriset 179kr.

10,45 hittar ni alla nyheter på shoppen och från 11.00 kan ni klicka hem dom.

Njut av tisdagen!
Kraam
Jump Into Summer
1 juli 2019 16:08
  Shopping   

Halloj, nu börjar det närma sig hemgång för oss på Mandel och jag längtar till min härliga måndags-yoga! Hoppas ni har haft en bra start på veckan och får en fortsatt bra kväll!

Jag ville bara hålla vad jag lovat med ett extra inlägg idag så här på eftermiddagen och tipsa om den här superfina jumpsuiten som ni ser på Ida.
Den är så fin i sin vida avslappnade modell och i sin citrongula färg.
Vissa jumpsuits sitter ju åt lite mer och känns ibland för dressade eller för tajta när man vill känna sig mer bekväm.. och för er som letar efter både en jumpsuit att ha till vardags och till fest så har ni här den skönaste jumpsuiten man kan ha på sommaren!

Objmargret heter den och ni hittar den HÄR

Vi ses imorgon!
Kram
Måndagens Fina
1 juli 2019 09:50
  Shopping   

Gooomorron Goomorron, hur solig och underbart varmt har ni haft det i helgen?
Som den värmedyrkare jag är så har jag njutit så mycket av värmen i helgen.. vi har varit på 35 års kalas och sedan tagit det väldigt lugnt.. bland annat spelat golf. Jag håller på att ta grönt kort och oj vad kul det är när man hittar en ny hobby. Så avslappnande och kul att bara åka iväg och spela några timmar! =)

Charlotte är ju på semester nu så hennes inlägg uteblir, men jag skall försöka ge er eftermiddagsinlägg istället som kompensation ;-)
Vi har nu fått hjälp av vår bästa sommarjobbare någonsin.. vår härliga Irma är tillbaka och hjälper till under semestertider vilket är väldigt kul och vi är väldigt tacksamma som har henne här några veckor! =)

DAGENS:
Idag ser ni Ida i den här fantastiskt fina klänningen.. visst är hon snygg i den! Och ni som är osäkra på om man kan ha svart på sommaren... SJÄLVKLART! Den här klänningen är dessutom väldigt tunn och sval i materialet. Vill man kan man ta bort knytet och bara ha den helt rak.

Min cardigan kommer idag i Zebramönster och i Leo-mönstrat. Superskönt material och väldigt stilren cardigan som är längre i modell. I och med att den är så neutral i färgerna så passar den till det mesta. Kanon att slänga på sig på kalla sommarkvällar!

Det kommer även en SUPERFIN tunika/klänning i paisleymönster som ni bara inte får missa. Jag tror verkligen ni kommer fastna för den här idag.
Sist men inte minst kommer ny färg på ett linne från Vero Moda.

Ha en underbar måndag så ses vi lite senare!

Kram från oss
  Föregående   Nästa