Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Plagg att längta till!
13 juni 2018 16:13
  Shopping   

Dessa fina plagg är på ingående till oss. De röda byxorna är helt fantastiskt fina. Vid i modellen och en fin härlig röd färg. Snygg kimono i snyggt print och härligt att matcha till byxorna. Tycker att kimonon är ett så bra plagg om man vill kännas sig dressat klädd men ändå lite avslappnad. Perfekt i sommar sen att bara slänga över bikinin eller baddräkten. Förhoppningsvis kommer detta nästa vecka ❤️
Tjohooooo!
13 juni 2018 13:55
  Shopping   

Efter mycket letande har jag nu fått tag på en box till med den populära klänningen Jdycherry i marint med ankare. Många av er gillade den här. Ni som missade denna har nu fått en chans till 😀 Den snygga och sköna bas t-shirten Vidreamers kommer också i svart och Vichino shortsen. 14,30 får ni vara beredda!
Goodmorning!
13 juni 2018 09:23
  Shopping   

* Amanda har på sig dagens klänning från Minimum, supersöt omlottmodell som känns både sval och skön. Även örhängena kommer idag i både silver och guld.

* Jessica har på sig linnet från Pieces. Det kommer i fyra somriga färger! Jeansen är från Soya pch kommer också idag. Dessa vill ni verkligen inte missa! De sitter såååå skönt och har en riktigt snygg passform.

Vilucy kommer med tunika som är suverän till både barbent och jeans!

Vi får en supersöt topp i rödblommigt som ni kommer tycka om riktigt mycket.

Kraaam

Onsdag morgon!
13 juni 2018 08:30
  Shopping   

Hej,

Idag kommer detta underbara linne upp idag. Fin spets och med dubbelt tyg och i dessa 4 färger. Klänningen jag har på mig är Mei som vi har inne i blått kommer också nu. En klassisk omlottmodell :) Coola jeans från Soya med dragkedja och lite annat smått och gott! Detta vill ni inte missa... 11.00 får ni sitta bänkade framför datorn. ;)
Wiehoo!
12 juni 2018 13:55
  Shopping   

Plötsligt händer det......

Postis var snabb idag och vi får påfyllning av dessa härliga byxor som många väntat på. De sköna t-shirtarna Vinoel och Vidreamers kommer också nu som påfyllning! Var snabba..14,30 är det som gäller :)
Nyheter till både fest och vardags!
12 juni 2018 09:38
  Shopping   

Här ser ni Amanda i Selected Femmes fina klänning i lycig spets! Superskön modell som sitter lösare på. Den lite längre ärmen ger en fin effekt. Perfekt att ha till bröllop.

Jessica har på sig en topp från Onlys Lux-serie. Den kommer även i det populära printet "Blue Depths/ Mandala.

Jessica har även på sig den suveräna toppen "Onlsonja". Den kommer i tre färger och kostar 199kr. Den här passar verkligen till allt, extra snygg är den till jeans!

Amanda har på sig den nya färgen på populära Vilucy! Den här är hon själv sugen på att norpa.

Det kommer även flera härliga färger på "Vilucy S/L Top" som ni inte vill vara utan!

Vi har även fått in Selected Femmes storsäljarbyxa! Den sitter riktigt snyggt på och rekommenderas verkligen! Den känns både dressad och lyxig.
Härliga tisdag!
12 juni 2018 09:02
  Shopping   

Godmorgon!

Idag kommer dessa fina plagg. Populära Vilucy i härliga färger och en superfin spetsklänning från Selected Femme. Blusar i Onlnova serien i snygga print och en helt fantastisk tröja som är så mjuk att ha på sig från Only. Var med oss här kl 11.00!
Gult är Inte fult ;)
11 juni 2018 09:50
  Shopping   

Gult är en färg som inte går ur modet men i år har det verkligen bara vuxit! det är allt från citrongult till senapsgult på plaggen nu.. Och vi klagar inte.. Så himla härligt med färg.

Jessica har på sig den fantastiskt fina klänningen från Vero Moda. Supersnygg skurning nertill som ger en fin effekt.

Amanda har på sig Objects topp som även kommer i röd/randigt. Jeansen är från Selected Femme och sitter riktigt snyggt!

Jacqueline de Yong kommer med en riktigt söt klänning för superpriset 149kr, här får ni vara riktigt snabba!!

Only kommer med en riktigt söt blus i blått från populära Lux-serien.

Ni får inte heller missa vår nya färg på "Onldeanna Light Knit Cardigan"! Perfekt att ha till allt från jeans till klänning.
Måndag!
11 juni 2018 08:36
  Shopping   

Godmorgon!

Idag lyser solen in på oss, men det känns som att den här sommarvärmen börjar avta lite grann. Vi får hoppas att det bara är tillfälligt. Vi tröstar oss istället med dessa fina plagg som kommer idag. Klänningarna till vänster kommer från Jaqueline de young och har en fin liten knutdetalj på sidan. En fin basklänning med det lilla extra. Fina toppar och de sköna jeansen från Selected Femme som sitter så skönt på.
Vi ses igen vid 11.00
Miniweekend!
10 juni 2018 17:01
  Övrigt   

Hej!

Hoppas ni har haft en fin helg. Den här helgen har vi varit på landet och njutit. Badat och ätit gott. Känns som är på en liten minisemester. Lite muligt i morse när vi gick och bada men ändå 27 grader i luften och varma vindar. Vet inte riktigt hur varmt det var i vattnet, men badkruka som jag är tyckte jag det var riktigt skönt att svalka sig.

Kram Charlotte
  Föregående   Nästa