Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
FLORRA 1
25 april 2018 15:53
  Shopping   

Blusen från Soya i romantisk och enkel modell är perfekt att ha till allt från jeans till kjol! Den finns även i en fin ljusblå färg. Superskön vid passform som inte sitter åt någonstans! Den här rekommenderar vi verkligen.

Ni hittar den här!
Dagens påfyllningar!
25 april 2018 13:59
  Shopping   

Äntligen har Objects fina klänning kommit med prickarna :) Var snabba ni som gillar den här, vi får tyvärr inte tag på fler så det är sista chansen..... Fina blazern OnlAnna kommer i mörkblått, samt kjolen i Onlpoptrash serien och de populära jeansen Onlblush i ljusblått. 14.30 är det som vanligt som gäller❣️
Våriga nyheter!
25 april 2018 09:33
  Shopping   

Hur härlig är den blå färgen på Jessicas klänning? Den här modellen på klänningen är verkligen superfin och passar till alla tillfällen i sommar! Man känner sig både bekväm och fin i den.

Den champagnefärgade klänningen känns riktigt lyxig! Den raka modellen gör att den sitter riktigt skönt. Det är en superfin öppning i ryggen som blir en fin detalj!

Onlnova Lux- serien kommer med två nya prints i ljuuvliga färger! Till den korallfärgade toppen kommer det även ett par matchande shorts som man inte vill missa att klicka hem!

Den söta jumpsuiten kommer från Jacqueline de Yong och har det fantastiska priset 139kr!!! Här får ni vara supersnabba, den kommer som synes, rött och svart!

Object kommer med en fantastiskt fin klänning i lite längre modell. Den rosa färgen är jättehärlig och fräsch. Den här kommer man kunna använda flitigt i sommar! De fina detaljerna i ryggen ger den det lilla extra!

Vi får ett par svarta culottebyxor från Pieces som ni såg tidigare idag!

Det kommer även en jättesöt topp från Only Only! Den har superpriset 159kr. Den har en knytdetalj framtill som ger en fin effekt!
Onsdag morgon!
25 april 2018 08:43
  Shopping   

Hej på er!

Idag kommer så fina plagg som ni inte får missa. En supersöt jumpsuit, nya print på Onlnova lux toppen och en söt topp med en cool knut fram. Byxorna jag har på mig är en culottemodell från Pieces och så sköna på. Till de har jag matchat med t-shirt från Onlpoptrash serien för att få en lite jumpsuit känsla:)

Fina klänningar som man kan ha både till vardags och fest!

Vi ses kl 11.00
PÅFYLLNING!!!!!
24 april 2018 13:45
  Shopping   

Nu får ni vara redo 14.30! Idag kom posten med efterlängtade poptrash i svart och mörkblått!!!

Även det populära linnet "Onlmariana myrina" kommer i vitt och svart!

Missa inte heller att Onlkendell Reg An SK Dnm Guabj även kommer upp idag! Dessa har många av er frågat efter så var snabb!

14.30 är det som gäller här!

Kraaam
DAAAGENS NYHETER!
24 april 2018 10:21
  Shopping   

Härliga nyheter som är superfina att kombinera!

Ni ser dagens jeans från Pieces som är riktigt fin i detaljerna! De är croppade nertill och har fina sömmar som ger dem det lilla extra!

Tröjan kommer från Levete och kommer i de två färgerna ni ser här! Den är superfin i kvalitén och modellen. Med bomull, kashmir och silke känns den riktigt lyxig och skön.

Vi har fått in ett supersött set från söta Jdycherry-serien som sålt slut snabbt som klänning! Kjolen har superpriset 179kr och linnet kostar 119kr! Här får ni vara riktigt snabba!

Jessicas blus kommer från Only och finns även som mörkblått, passar jättefint till vardags och fest.

Den perfekta festklänningen ser ni på Josefin och kommer även i ljusrosa!
Tisdag!!!
24 april 2018 08:44
  Shopping   

God morgon!

Hoppas ni mår bra denna härliga tisdag. Idag kommer den här superfina tröja från Levete, som jag har på mig. Den ligger lite högre i pris men den består av bomull, silke och kashmere blandning som är en superskön mix att ha på sig. Känns väldigt lyxig. Sen kommer ett supergulligt set med kjol och linne från Jaquline de Young. Samma serie som klänningen Jdycherry som jag vet att många av er gillade.

Kika in här snart igen så får ni se vad som kommer mer idag, tror inte att ni blir besvikna 😀

Charlotte
Dagens 14.30!
23 april 2018 14:02
  Shopping   

Idag blir det en riktig dunderpåfyllning på flera storsäljare!

Vi har lyckats få tag i fler Onlmella som ni ser här! Den kommer i alla tre färger som snabbt sålde slut!

Vilucy-skjortan är perfekt att ha hemma! Det är Charlottes favoritplagg just nu och hon har den i flera färger.

Även Vinaja-cardigan kommer idag! Den är perfekt att ha som både cardigan och jacka :)

Var redo 14.30 nu!

Kram
Var redo 11.00!
23 april 2018 09:46
  Shopping   

Wiie, idag gäller det att vara redo klockan 11.00! Shortsen är storsäljarna "Objcecilie" som vi har kämpat med att få in! Vi har de i lång modell som snabbt tagit slut. Shortsen sitter lika fint och rekommenderas varmt.

Blusen som Amanda har till här kommer även i rosa. Jättefin med korsad snörning baktill! Den kommer från Soya och är i lite matt och lyxig kvalité.

Klänningen kommer från Object och sitter såå fint på! Den har även en underkjol som gör att den får lite tyngd och känns rejäl. Passar fint både till fest och vardags!

Vi får det populära linnet "Onlkimmi" i en hrälig röd färg som ni inte vill missa!

Även storsäljarklänningen "Videana SL Dress" kommer i ny färg. Det är en rosa härlig färg som kommer bli jättefin i sommar. Det är den perfekta klänningen att dra på sig, den kostar 179kr!!!!

Vi får en supersöt kjol i härlig modell. Man blir riktigt sugen på sommar när man ser den. Den här är jättefin till både fest och vardags!
Måndag morgon!
23 april 2018 08:25
  Shopping   

Godmorgon!

Vilken solig helg vi har haft här. Vi startar denna måndag med så härliga fina plagg. En supersöt blus som jag har på mig från Soya. Det kommer även en fin klänning i skjortmodell och ett par härliga short och en söt volangkjol. Populära toppen Onlkimmie kommer i en snygg röd färg.

Vi ses igen kl 11.

Charlotte
  Föregående   Nästa