Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Fredagskänslan!
5 januari 2018 09:07
  Butiken   

Goodmorgon fredag! Hoppas att ni har en skön start på denna trettondagsafton och om några timmar är det dags för helg, häärligt!!

Vi har fortsatt massor av nyheter på ingång och idag kommer kommer fler vackra plagg från danska Soft Rebels. Lina bär upp en av dagens fina klänningar - ett måste i din garderob! Den är såå bekväm på och går i färger som marinblå och grå.

Vidare kommer en superskön topp med 3/4-armlängd, tunn och lyxig i kvalitén och kan kombineras till många plagg i garderoben!

Det kommer ett par sköna byxor med knyt i midjan, välj mellan mörkblå eller svart - också från Soft Rebels! Sist men inte minst kommer en till magisk klänning i randigt mönster som är såå fin, den här får ni inte missa!

Vi ses kl 11 i shoppen för dagens nyheter ❤︎
Vårnyheter från Soft Rebels
4 januari 2018 08:56
  Butiken   

Goodmorgon Torsdag!!

Enligt väderprognoserna ska solen skina i flera dagar nu, vi längtar :)

Vi har massor av nyheter på ingång och idag kommer bland annat härliga plagg från danska Soft Rebels. Lina bär upp två av dagens, en topp med blomsterbrodyr, och en såå skön och vacker kjol med knyt i midjan! Kjolen kommer i mjuk mjuk denim så är både bekväm och får ett fint fall - ett måste i din garderob!

Vidare kommer ett superskönt linne med spetsdetaljer som är perfekt att ha under kavajen eller under en stickad V-ringning så att man får fram spetsen.. och självklart till sommaren när värmen är tillbaka hos oss :)

Sist men inte minst kommer en svart blus från Vero Moda med lurexdetaljer vid ärmen, den här får ni inte missa! Den kan matchas ihop som set med VMkiki Pants eller bäras separat till vanliga svarta finbyxor eller varför inte till jeans? Såå trendig men ändå enkel, finfin!

Vi ses kl 11 i shoppen för dagens nyheter ❤︎
Reatips!
3 januari 2018 15:12
  Butiken   

Skön och enkel outfit som passar perfekt till vardags!
Passa på att fynda två av Jessicas REA-favoriter nu på vår JULREA.

Byxor - VIGARY NEW PANTS
Tröja - OBJNEW COLOR L/S KNIT PULLOVER

Happy Onsdagsshopping ❤︎
Gooodmorgon Onsdag!
3 januari 2018 08:43
  Butiken   

Vi fortsätter i vårens tecken och har idag två härliga klänningar från ICHI och Soft Rebels.
Däribland den trendiga som Lina bär på bild.. Så fin att bära såväl till bara ben när värmen kommer men också nu över jeansleggings eller strumpbyxor som på bilden.

Vidare kommer en såå söt långärmad blus från Soya som kommer i en både benvit och ljusblå färg, superfin till jeans! Vi får också in en tunnstickad tröja med skjorta under 2-i-1 set, så enkelt men ändå klassiskt! Missa inte dessa sköna nyheter från vårens kollektioner..

Vi ses klockan 11 i shoppen ❤︎



Reatips!
2 januari 2018 14:19
  Butiken   

Vem vill inte fynda på rean? och dessutom härliga outfits som funkar till våren!

Vänster bild,
Jacka
Jeans
Tröja

Höger bild,
Byxor
Tröja
Nytt år, Nya möjligheter, Nytt Nytt Nytt!
2 januari 2018 09:20
  Butiken   

Godmorgon ❤︎

Wow, äntligen! Nytt år och nya härliga kollektioner som kommer till oss!

Vi kör fortsatt minst 50% på vår stora JULREA så vi hoppas att ni är inne dagligen och passar på att göra era bästa fynd!

Men nu är det dags för oss att kicka igång detta härliga år och vi är så redo att släppa våra nyheter varje vardag kl 11.00.. Idag kommer denna härliga prickiga klänning från ICHI, så skön och vacker på och känns rejäl i kvalitén - sitter såå fint.
Det kommer även en till klänning från ICHI som är bra i pris och finns i flera varianter attt välja på, kan lätt bäras över jeansleggings eller tjocka strumpbyxor under vår kyliga period i landet..

Vidare kommer en fantastiskt härlig kjol i mesh från Pieces, som ni ser här på Lina, i massa härliga vårfärger. Sist men inte minst får vi en topp i samma mönster som Vmbali från Vero Moda.

Missa inte nya fräscha vårkläder kl 11.00

Vi ses i shoppen ❤︎
Välkommen 2018!
1 januari 2018 09:53
  Butiken   

Gott Nytt År fina läsare och kunder!

Vi vill tacka er för ett fantastiskt 2017 och hoppas att ni, som vi,
ser fram mot ett nytt, härligt och spännande 2018 tillsammans!

Vi ses imorgon i bloggen och shoppen med nya härliga vårkläder som ska fylla era vårgarderober!
Njut nu av nyårsdagen med nära&kära

Stor Kram från tjejerna på Mandel!
  Föregående   Nästa