Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Skön outfit i vinterkylan
5 december 2017 15:11
  Shopping   

Jessica plockade fram en så fin outfit som värmer gott i kylan. De härliga färgerna gör sig riktigt snygga ihop! Blommor och mönster gör outfiten alltid lite roligare. För att få det extra varmt och gott så är en cardigan super! Och byxorna känner ni såklart igen.. Det är poptrash som vi alla borde ha minst ett par av hemma.. ;)

Cardigan

Blus

Byxor

STORSÄLJAREN ÄR TILLBAKA I NYA FÄRGER
5 december 2017 09:19
  Shopping   

Goodmorgon! Vi välkomnar vår storfavorit "Poptrash" i två röda nyanser! De kommer som synes och i en klarröd färg. Supersnygga att ha till vintern och sen även till sommaren. De är perfekta att ha till julbordet till en festlig topp! Och bäst av allt så kan man äta så mycket julmat man vill utan att behöva knäppa upp byxorna efteråt.. ;)

Var snabba här för det är verkligen vår populäraste byxa! :D

Både Amanda och Jessica har på sig dagens stickade tröja! Den kommer även i en snygg rosa färg. Riktigt söt modell som passar till allt från jeans, kjol och kostymbyxor.. Amanda var snabb med att plocka hem både svart och vitt här!

Den coola sjalen i leoprint kommer idag i den här färgen och i grått. Den är perfekt om man vill få lite färg på en svart outfit som Jessica visar här!

Vi får även en toppenblus från Soya i härligt mönster. Det är en skön modell som passar till allt!

Glöm inte att kika in vid 11 för att hinna få hem din favorit!

Kram från oss ❤
Klä upp för fest i glitter och sammet!
4 december 2017 13:53
  Shopping   

Tiden för julbord, julfester och julmingel är här! Även till nyårsfesten behöver man en festlig outfit! Vi fortsätter att bli inspirerade av kläderna som Tanja har tagit in till shoppen.

Det är ingen tvekan om att sammet och glitter är två av de största trenderna den här vintern. Ni ser Amanda och Jessica i varsin sammetsklänning från InWear! Det här är en av deras storsäljare och vi kunde inte låta bli att ta in den! Den har en snygg passform som gör att man känner sig både kvinnlig och elegant hela kvällen. Vi rekommenderar verkligen den här till er.

Josefin har på sig den fina glittertoppen från Vila som även finns i guld. Modellen är enkel med glittermaterial som ger den det lilla extra. Kjolen är superfin i modellen, Vi har fått mycket bra respons från er kunder gällande den här. Om man inte vill ha kjol till är det superfint att matcha med ett par kostymbyxor också.

Vi hoppas att ni får inspiration till alla roliga festligheter som väntar!

Kraam från oss!🎄✨
Goodmorgon mååndag!
4 december 2017 08:46
  Shopping   

Och godmorgon till er! Har ni haft en fin helg med härligt adventsmys?

Idag får vi upp en hel del fina överdelar som ni kommer tycka om!

Ni ser Jessica i en lösare topp i rak modell. Superskön och luftig så man känner sig bekväm. Snygg att ha till kjol och byxor!

Ni känner säkert igen mönstret på Amandas topp här från i fredags? Den är från samma serie som klänningen som snabbt sålde slut! Toppen har det fantastiska priset 139kr!!

Vi får en stickad tröja med knappar längst med axeln. Riktigt skön modell som passar bra till vardags!

Det kommer en söt blus med volang längst med ärmslutet. Lös modell som får ett snyggt fall. Den är riktigt snygg att ha till ett par dressade byxor till exempel :)








Fräsch fredagsoutfit!
1 december 2017 15:37
  Shopping   

Denna gråa fredag tyckte vi att det passade bra att inspirera med en ljus och fräsch outfit! Det är två storfavoriter som många av er tycker om. Byxan är fantastiska poptrash som vi även inväntar i två röda färger ;)

Blusen är fantastiska Vicava!

Väskan har Jessica norpat och hon älskar den! Den är både tuff och söt på samma gång :)

Vi på Mandel önskar trevlig helg till er!
Det är fredag och finfina nyheter ♡
1 december 2017 10:18
  Shopping   

Ja h är ser ni två av dagens klänningar! Superfina modeller som sitter smickrande på!

Jessicas klänning kommer från Rut&Circle och är sååå fin! Riktigt smickrande passform som gör att man känner sig fin. Man knyter själv åt den så man bestämmer hur tajt den ska vara. Den är även snygg att ha med en t-shirt under.

Amandas klänning liknar tidigare modeller som snabbt blivit populära. Riktigt söt och passar perfekt till både fest och vardags ;)

Vi får ett par jeans från Only som vi tror att ni kommer falla för!

Det kommer även ett par suveräna strumpbyxor i shapewear-modell.
  Föregående   Nästa