Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
kjklj
20 december 2017 09:26
  Shopping   

Happy New Years!
19 december 2017 13:22
  Butiken   

Jul på söndag och NYÅR veckan efter! Festligheterna kan börja och vi är såå redo!

Är ni? ❤︎

Shoppa våra favoriter här

Goodmorgon härliga Tisdag!
19 december 2017 09:32
  Butiken   

Ljuset strålar in här på kontoret och vi njuter av lite morgonsol denna kyliga morgon på västkusten.. Vi kan inte tro att det är bara några dagar kvar till Jul medans vårkollektionerna rullar in för fullt här på lagret! Kontrasterna där :)

Idag får vi in såå härliga vårplagg som även kan bäras nu! t.ex den sköna koftan att gosa ner sig i och som dessutom är tillverkad i bästa bomull med hänsyn till miljön - det gillar vi! Den kommer i en ljusrosa ton samt mörkblå! Pris - 339kr

Vidare får vi in den söta rosa toppen som Josefine bär på bilden, vackra volangdetaljer vid ärmslut piggar upp! Det kommer också en volangkjol i svart, enkel och fin att bära upp till fest eller klä ner med collegetröja, stickad tröja till vardags.. Vi får även in ett par leggings i coatad modell - perfekt till cardigans och sköna stickade nu på vintern!

Missa inte dagens nyheter kl 11!
Vi ses i shoppen ❤︎
6 dagar före Jul..
18 december 2017 09:10
  Butiken   

Goodmorgon du sköna härliga måndag!
Ny dag, ny vecka och på söndag är det JULAFTON!

Hoppas att ni haft en skön helg och bara njutit av lussebullar och tredje söndagen i Advent..
Har ni handlat alla era julklappar och outfits till festligheterna över jul & nyår?
Om inte så finns det fortfarande chans hos oss på Mandel - vi skickar ut våra paket samma dag om du lägger din order innan 15.00 så om Posten sköter sig också så är ditt paket hemma hos dig redan imorgon :) Passa på!

Sista dagen för att vara på säkra sidan för leverans = onsdag 20 december

Idag släpper vi några helt fantastiska plagg som vi tror att ni kommer att gilla extra mycket! Den mörkblå eller randiga tröjan från Moves kommer med lite lurex i och är såå fina att bära såväl till vardag som fest - både Tanja och Jessica har köpt varsin! Josefine har på sig dagens sköna tunna byxor från Jaqueline De Young - passar till allt och till det galna priset: 219kr!

Vi släpper även två vackra volangkjolar i mörkblått och grönt från Vero Moda som tillhör vårens kollektion men kan absolut användas redan nu till Jul :) Jessica har redan köpt den blå.. Sist men inte minst kommer en klassisk längre cardigan i Bomull från Only - om ni minns den populära Joyce Bomber? Nu kommer den i en längre och mer klassisk rak modell.

Missa inte dagens härliga nyheter kl 11.00

Vi hörs snart igen ❤︎
Christmas baby!
15 december 2017 13:02
  Butiken   

Ja än finns det tid att beställa din klänning till julens festligheter ❤︎
Låt oss inspirera ännu en gång med bilder från vår härliga julkampanj som Ellika fotade i bästa Gulleds showroom ❤︎ ❤︎

Ni hittar alla vacka klänningar här
Christmas baby!
15 december 2017 13:00
  Butiken   

Fredagskänslan!
15 december 2017 09:32
  Butiken   

Vilken strålande fredag! Kylan är tillbaka och så även snön - kämpa nu JULEN ❤︎

På Mandel börjar vårkollektionerna trilla in och massor av fin-fin vårshopping väntar efter årsskiftet men först får ni passa på att handla in er julaftons och nyårsafton-outfit hos oss!
Ni har väl inte missat vår underbara julkampanj där vi lyfter fram våra favoritklänningar och outfits för stundande festligheter :)

Ni vet väl att vi skickar ert paket samma dag om ni lägger order innan 15.00? shop shop!

Dagens nyheter innehåller bland annat en vacker och romantisk blus från Soyaconcept som Amanda bär högst upp till höger, den kommer i 3 dova färger - vit, ljusrosa och ljusblå.
Vi får även in en perfekt tunn jacka - passar både till vår och höst, dessutom är den perfekt att ha under vinterkappan för extra värme och till det magiska priset av 379kr!.
Missa inte heller vänsterbilden - fantastiskt sköna byxor från Object och ni är många som frågat vilka byxor det är som Amanda burit till den prickiga toppen - det är dessa :).

Missa inte dagens nyheter kl 11 ❤︎

Nytt varumärke till Shoppen!
14 december 2017 14:43
  Butiken   

Idag är ingen vanlig torsdag!

Vi väljer att ge er en smyg-kik på vårt nästa varumärke som vi köpt in till shoppen :)
Ni är många som efterfrågat detta fantastiska varumärke, trendigt, prisvärt och en helt fantastisk vårkollektion på ingång!! Vi är såå glada att dela denna nyhet med er!

Äntligen! Vårens kollektion från danska varuhuset ICHI kommer in till oss på Mandel.
Om allt går som det ska med teknikens under lanserar vi nyheter redan nästa vecka ❤︎❤︎

"ICHI är ett kreativt modehus som grundades 1999. De erbjuder trendiga och prisvärda kläder till kunder över hela världen. ICHIs kollektioner är kreativa, modiga och feminina och deras handgjorda tryckta mönster ger en personlig touch som gör varje produkt unik."
10 dagar kvar till Julafton!
14 december 2017 09:22
  Butiken   

Godmorgon ❤︎

Hoppas att ni alla hade en mysig Lucia-dag igår och åt massor av goda lussebullar!
Här på kontoret åt vi en lussefrukost tillsammans och passade på med varsin lussebulle också - mums så gott!

Som ni kanske märkt har vårens kollektioner redan börjat trilla in i butikerna och så även hos oss på Mandel.. Det blir fortsatt mycket mönster, volanger och färger i mängder!

Dagens produkter innehåller en fantastiskt skön och mysig tröja från ONLY som kommer i flera dova vår-färger, däribland den ljuva rosa som Amanda har på sig!

Jessica bär dagens outfit där både toppen och byxorna kommer idag!
Byxorna är från ONLYs Kendell-serie som är så otroligt populär hos oss!
Missa inte att storsäljaren nu även kommer i coatad svart. shop shop!
Den söta prickiga toppen med volangärm kommer från Mesa-serien som även den är populär hos oss och till riktigt bra pris -- 239kr! Vi får även en perfekt vardagsskjorta med puffärm vid axlarna, kommer i randig blå/vit.

Var redo kl 11 för dagens härliga nyheter ❤︎
Tanjas fina lucia-outfit
13 december 2017 15:28
  Shopping   

Vi på Mandel tyckte att Tanjas outfit var såå ljuvlig idag! Ellika kunde inte låta bli att ta ett snabbt foto till bloggen. Jessica blev så förtjust att hon plockade hem hela outfiten till sig själv ;)

Den här modellen på kjolar har vi i olika färger och mönster! jag (Amanda) har den i helrött och i blått! Tanja har den som synes och i svart/prickig. Ja och Jessica norpade den som Tanja har på sig här ;)

Tröjan är en liten smygkik på nästa veckas nyhet! Den är såå fin och skön. Den kommer även i randigt. Superläcker att ha ihop med både kjol och byxor.

Ni hittar kjolen här!
  Föregående   Nästa