Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Fantastiska kjolen från Vila!
23 november 2017 09:27
  Shopping   

Goodmorgon!

Den här fantastiska kjolen som Amanda har på sig kommer från Vila och kostar 329kr! Tanja har på sig den här i vinrött till kontoret idag och vi alla är sugna på varsin.. Vi vet bara inte vilken färg!

Det är snygg omlott modell så man själv väljer hur tajt eller löst man vill att den ska sitta. Den är perfekt att ha till vardags och fest! Om man vill ha den till vardags så är det riktigt fräscht att matcha med en bastopp. Om man vill ha den till festen är det supersnyggt att ha en enkel festlig topp till! Riktigt smickrande modell som gör att man känner sig väldigt bekväm.

Jessicas blus kommer även i svart och vitt! Supersöt modell med coolt plisserad volangdetalj.

Vi får även upp en efterlängtad påfyllning av klänningen "Bonita 2" ! Superskön modell i lite rejälare material! Många av er har efterfrågat den här :D

Sist men inte minst får vi även en mindre väska i modern modell! Man kan ha den i handen eller sätta på axelbanden och ta den över axeln!

Kram
Storsäljarkappan!
22 november 2017 14:50
  Shopping   

Åh storsäljaren som många av er har klickat hem finns kvar i storlekarna 34-42! Det är en skönt värmande kappa som har snygg passform. Det är en modell som blivit en stosäljare varje gång vi tagit in den!

Klicka hem den perfekta vinterkappan här!
Snyggsnygga plagg idag!
22 november 2017 09:15
  Shopping   

Idag kommer de här snygga nyheterna upp på shoppen! Jessica har kombinerat en snygg outfit med dagens nyheter. Kjolen har Amanda tagit hem i svart och är supernöjd! Den kommer även i en snygg blågrön färg. Riktigt fin kjol i kostyminspirerande style som passar alla tillfällen.

Jessicas topp är såå fin i ryggen. Det lite blankare materialet ger en lyxig känsla som gör att man känner sig fint klädd. Den kommer även i blått och svart! Den passar även riktigt bra med ett par kostymbyxor till exempel!

Sammetsklänningen Amanda har på sig här är en riktigt smickrande modell. Den lägger sig på rätt ställen och framhäver den kvinnliga siluetten!

Vi får även en till klänning i trendig modell. Det är ju riktigt modernt med blommor och mönster nu så den är får ni inte missa :)




Festklänningen med volanger!
21 november 2017 14:22
  Shopping   

Ni har väl inte missat volangklänningen från Only? Supersöt modell med volang som går längst med armarna. Det är en riktigt fin klänning att ha till julbordet, jul, nyår eller andra festligheter. Det översta tyget är lite transparent och ger en lyxig känsla!

Den finns även i mörkblått! Den här rekommenderar vi verkligen :)
Massvis med fina nyheter trillar in!!
21 november 2017 09:19
  Shopping   

Såå mycket glittrigt och fint som kommer nu! Den här jumpsuiten är ju en dröm tycker vi! Tanja har redan hunnit norpa en och haft på sig den i helgen.. Vi kan ju säga att fler av hennes vänner kommer sitta bänkade klockan 11 för att hinna klicka hem den! Riktigt tacksam och smickrande modell! Perfekt att ha till julbordet, nyår eller festen! Den är lika snygg att ha till sommaren.

Jessicas mysiga tröja kommer i tre färger och kostar 259kr! Riktigt skön och mysig modell. Då den är lite blankare känns de även rätt så lyxig i materialet!

Vi får ett par suuupersköna leggins som man även kan ha som ett par byxor! De är lite tjockare i materialet som ger en snygg passform. Dessa kommer ni verkligen tycka om. De är från Vila och rekommenderas starkt av os Mandel-tjejer!

Det kommer en jättesöt topp i spets. Snygg att ha med linne eller någon festligare bh/topp under! Även den här är fin till alla festlogheter som väntas :)

Vad med 11.00! Kram från oss <3
Vinterjackor för nästa vinter?
20 november 2017 12:18
  Butiken   

Idag har vi varit på morgoninköp hos Jaqueline De Young! Så många fina plagg redan inför nästa höst.. Vi har haft inne en röd kort jacka från dem denna vintern men till nästa vinter kommer den i matta färger och då i dessa tre - mörkgrön, gammaldagsrosa och stark rosa :) Vilken gillar ni bäst? ❤︎
Goodmorgon!
20 november 2017 08:51
  Shopping   

Här ni ser ni de härliga nyheterna som kommer upp idag! Det är härliga färger och mönster som livar upp vardagsoutfiten.

På den första bilden ser ni Jessica i en snygg topp med knyte som man själv kan justera. Man kan även välja om man vill ha knytet baktill eller åt sidan!

Den rosa blusen kommer även i blått! Supersöt modell i creppad kvalité. Passar perfekt att ha till jobbet och vardags. Den är även en blus som man kan bära upp året runt ;)

Den blommiga klänningen kommer från samma serie som knyttoppen. Riktigt söt omlottmodell med volanger framtill. Den här modellen på klänning har vart riktigt populär här och snabbt tagit slut så var beredda klockan 11.00 :)

Den snygga klänningen från Soya kommer även i svart och sitter mjukt på. Den lägger sig på rätt ställen så man känner sig bekvämt klädd!

Idag får vi in alla kläder i full sortering, alltså från 34-42! Vi hoppas att ni hinner klicka hem din favorit :)
Oh Happy Friday!
17 november 2017 09:34
  Butiken   

Godmorgon fina bloggläsare!

Hoppas att ni har startat er morgon på bästa sätt och ni som bor i Göteborg - att ni kommit fram tryggt och säkert till jobbet trots kaos i trafiken ❤︎

Idag har vi fredagsfeeling på kontoret och kör igång en PRE BLACK FRIDAY-happening idag kl 11.00! Vi kommer att köra 50% på utvalda produkter ur shoppen och erbjudandet gäller så länge lagret räcker :) Missa inte detta!

Vi hörs lite senare på bloggen med ny inspiration i vardagen!

Kram från oss ❤︎
Passa på!
16 november 2017 13:26
  Shopping   

Nuuu finns det några få storlekar kvar på den här underbara blusen! Passa på att klicka hem den innan den tar helt slut. Den finns även i en snygg rost-färg! :D
Goodmorning!
16 november 2017 09:41
  Shopping   

Ser ni så härlig klänning det kommer upp idag! Den fina färgen och mönstret är verkligen nått extra! Man kan ha den nu under vintern och även sommaren!

Amandas topp kommer från populära Vitinny-serien! Det är en riktigt bra bastopp i snygg modell. Det är så skönt med långärmat också!

Vi får några toppar i bra modeller. Dessa kommer ni verkligen tycka om! Det kommer bra bastoppar och även lite festligare varianter!

Vi får en superfin tunika från Soya i snyggt mönster! Den får ett härligt fall så den får en smickrande passform.

Det kommer även en festklänning i oneshoulder-modell! Riktigt söt volang upptill som ger den det lilla extra.

Ni måste kolla in 11.00 för att se vad som kommer! Ni kommer inte ångra er ;)
  Föregående   Nästa