Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Fantastiskt vackra nyheter!
17 oktober 2017 09:28
  Shopping   

Hej på er! Idag har vi sprungit för fullt och testat den fina maxi-klänningen från Moves.. Vi kan inte bestämma vilken färg vi vill ha då den även kommer i svart! Tanja valde att norpa bägge färgerna!

Vi tycker att den är perfekt att ha till middagar, fester, jul och nyår! Det svåra är bara- vilken färg? Eller ska man göra som Tanja och köra på bägge ;)

Amandas festliga polo är också superfin! Det är guld med snyggt skimmer i olika färger. Perfekt även den att ha till alla festligheter! Den är även varm så man slipper lida pin för att vara fin i vinterkylan ;)

Det kommer en söt blus från Soya som är riktigt fin att matcha med kjol! Den blir självklart snygg till byxor också.

Moves har även kommit med en snygg omlott-topp i grått!



Jessica Tipsar!
16 oktober 2017 14:42
  Shopping   

Vem säger att man inte kan ha vita byxor på hösten/vintern? Inte jag/vi på mandel!
Det är så snyggt och fräscht att matcha till det stickade och man ser trenden med vita byxor överallt nu som höst-inpso.

Här har jag vita Onlkendell som jag gått upp 2 storlekar i för att jag vill ha dom lite mer loose-fit.

På översta bilderna har jag den otroligt lyxiga och skönt värmande KATRIONE SHORT DRESS som jag valt att stoppa in lite på framsidan och som hänger ner snyggt baktill.

Andra outfiten har jag valt att matcha med VICHASSA L/S KNIT TOP som är så enkel och stilren i sig. Härligt material och finns i flera olika färger.

Sista outfiten har jag vita tischan Vidreamers v-neck tillsammans med den supersnygga VIPLACEIT L/S KNIT COATIGAN som känns såå lyxig och ordentlig i materialet. Den är helrätt i färgerna som är höstens stora trender - vinrött och kamel. Amanda har tagit den här och använder den flitigt =)

Ha en fortsatt fin dag
Kram J

Vackra blusar & Trendigt set från Minimum
16 oktober 2017 09:01
  Shopping   

Godmorgon! Idag får vi upp så fina blusar från Soya! Amandas blus kommer även i vitt. Den är så fin med detaljerna vid halsen. För att ha den perfekta kontorslooken är ett par kostymbyxor helrätt. Om man vill ha en festoutfit är ju skinnkjolen klockren!

Jessicas blus kommer även i en svart/grå färg. Riktigt söt modell som är perfekt till alla tillfällen!

Vi får även ett sååå fint set från Minimum. Det är en topp och kjol i glittrigt plisserat material! Charlotte har norpat både kjolen och toppen här :)



Amanda tipsar!
13 oktober 2017 14:18
  Shopping   

Hej fina mandlar! Här kommer en fräsch och snygg outfit från mig! Den går i höstens fina färger! Jag har verkligen fallit för burgundy-nyanserna.. Det här är en outfit som blir helrätt till både arbetet och middagen på stan!

Byxorna är en poptrash-modell med snygga detaljer på sidorna. Om ni är som mig och får anstränga er för att inte ha på sig poptrash-byxan varje dag så rekommenderar jag dessa! ;)

Den fina toppen hittar ni här! Den är lite blankare i materialet, tycker det blir en lite lyxigare känsla :)

Jag hoppas att ni får en fin helg!
Kram

Godmorgon soliga fredag!
13 oktober 2017 09:07
  Shopping   

Ja idag lyser verkligen solen i Göteborg! Det höjer verkligen fredagskänslan. Om solen lyser med sin frånvaro hos er så hoppas vi att vi på Mandel kan hjälpa till med peppen ;)

Amanda har på sig stoorfavoriten "Viril L/S Long Knit Cardigan" i den nya snygga färgen- Grön! Den har sålt slut snabbt i de andra färgerna så var beredda vid 11 :D

Även den blommiga blusen kommer idag. Såå fin med den högre kragen. Den gör sig snygg till alla tillfällen och kan matchas med det mesta :) Den kommer från Soya!

Jessicas lyxiga topp kommer även i en ljusare grön färg. Vi älskar den här modellen, så festlig samtidigt som den passar till vardags :)


Vår fina Josefin!
12 oktober 2017 11:26
  Shopping   

Hello you! Här kommer det några favoriter från oss! Kamelfärgat var helrätt förra året och det är det även i år! Vi alla här på Mandel har plockat något i denna fina färg till oss själva. Det känns både lyxigt och fräscht att ha det på sig. Det bästa är att man kan matcha de flesta färger ;)

Här har Josefin på sig kappan från Vila som vi tipsat om tidigare! Den finns även i svart och grått.

Toppen är fantastiskt mjuk och skön. Den kommer från Object och rekommenderas verkligen. Ni hittar den även som cardigan här!

Jeansen har Charlotte norpat, de sitter fantastiskt på!

Hoppas ni fick fin torsdagsinspiration från oss på Mandel♡

Outfits till jobbet!
12 oktober 2017 08:50
  Shopping   

Godmorgon! Idag har både Jessica och Amanda på sig dagens nyheter från topp till tå. Dessa outfits med den nya byxan från Soya Concept är perfekta att ha till vardags och jobb.

I dessa byxor känner man sig klassiskt klädd samtidigt som de sitter riktigt skönt på! Dessa rekommenderar vi verkligen. De gör sig snygga med allt från klackar till sneakers också ;)

Amandas stickade tröja kommer även i en fin aprikos färg. Så mysig och snygg tröja, den kostar 299kr :)

Jessicas blus är såå fin, perfekt att ha i garderoben då den passar till alla tillfällen. Man kan ha på sig den till jobbet, festen eller om man ska träffa en väninna på stan ;) Den kommer även i svart!

Det kommer en ny färg på glitterklänningen "Viglori"! Vi har den inne i svart/glitter och idag kommer den i svart! Den får ni inte missa.

Kraam

Charlotte tipsar!
11 oktober 2017 13:49
  Övrigt   

Hej!

Härom veckan var jag på after work med två fina vänninor. Vi var på ett relativt nyöppnat mexicanskt ställe där de har egen tillverkning av tortillabröd i en del av restaurangen. Missade att ta kort på det då vi tjejer inte setts på länge och hade mycket att prata om. :)

Fantastiskt god mat och härlig inredning. Om ni har vägarna förbi Göteborg så är detta ett ställe som är värt att besöka. Mercado Mexico på Södra vägen 18.

Kvällen till ära hade jag på mig fina blusen Vicatniss. Jag har verkligen förälskat mig i dessa trumpetärmar och den fina volangen.

Ha en fin onsdag!

Kram Charlotte
Onsdagsshopping❀
11 oktober 2017 09:00
  Shopping   

Goodmorgon fina ni! Hoppas att ni har en fin och mysig morgon i höstkylan. Vi vill hjälpa till med att göra er morgon ännu bättre genom att presentera dagens nyheter!

Som ni ser här har Jessica en fantastiskt fin blus i cool modell. Ärmarna ger den det lilla extra och ger oss en fantastisk look. Snygg till både byxor och kjol!

Både glitterkavajen och byxorna är nyheter från idag! Kavajen är perfekt att ha till alla tillfällen. Snygg att ha till festen och vardags :)

Byxorna kommer från Soya och sitter som ett smäck på! De är supersköna och mjuka :)

Vi får även en klänning i rakare modell med blommigt mönster. Den kommer från Soya och vi får den i två härliga färger!
Jessica Tipsar!
10 oktober 2017 12:46
  Shopping   

Hej på er i underbara höstvädret!

Jag älskar ju svart och tycker aldrig man kan ha för mycket svart på sig eller i sin garderob ;-) Så här kommer en helsvart outfit från mig.

Min favoritkjol ONLLISA som jag matchar till allt nu - snygg till stickat, festblusen eller polotröjan Vmacie som jag har här på bilden.
Över polon så har jag tagit Visainto klänningen som jag valt att ha öppen som en tunnare cardigan - den är verkligen så skön att ha på sig!

Önskar er en fortsatt fin dag!
Kram J
  Föregående   Nästa