Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Praktikanter sökes!
25 augusti 2017 10:08
  Övrigt   

Hej bästa ni! Känner ni eller är ni själva sökande efter en praktikplats?

Vi söker för fullt!
Praktikant för hösten 2017. Vi söker efter dig som i dag studerar Programmering och är en mästare/mästarinna på kodning, webbsidor, plattform - en härlig teknikgalning kan man säga :) Du får gärna ha ett brinnande intresse för digital design och pr/marknadsföring genom att skriva nyhetsbrev och utforma digitala annonser. Kanske ser du dig själv som en kameleont i den digitala världen?

På Mandel får du testa på hur livet på en liten e-handel verkligen är i dess berg-o-dalbana!

I rollen som Teknik-praktikant
Dina arbetsuppgifter kan innebära allt från att programmera och se till att vår e-shop funkar som den ska och shoppen ska vara tillgänglig för shopping utan några större driftstörningar till att ta fram bilder och content till en Facebooksida, sammanställa nyhetsbrev, veckorapporter från Google etc. Här får du testa på hela e-handelsflödet, både de glamourösa delarna och de som kräver att du kavlar upp ärmarna och stirrar dig blind på koder.

Det blir ett roligt, ansvarsfullt och omväxlande arbete där du kommer att arbeta med det mesta inom teknik/digitalt/marknadsföring på en e-shop.

Din profil
Vi söker dig som arbetar lika bra självständigt som i grupp. Du gillar utmaningar, att arbeta under tidspress och har lätt att anpassa dig efter förändrande förutsättningar. Du har gott om energi, är prestigelös, nyfiken på omvärlden och gillar att jobba hårt. Vi ser hellre att du behärskar fler områden och tekniker än att du är specialiserad inom ett område.

Är du själv intresserad eller vet någon som skulle passa utmärkt hos oss?
Välkommen att bli en del av oss!

Maila in till tanja@mandeldesign.se så tar vi diskussionen vidare!

Ha en skön helg!

Kram, Tanja
.
25 augusti 2017 10:08
  Övrigt   

Fredagsfeeling ♡
25 augusti 2017 08:38
  Shopping   

Hej på er och hej fredag!

Det här coola setet från Moves kommer idag! Strukturen i tyget blir riktigt snyggt. Toppen kommer även i en snygg korall färg.

Det är superfint och trendigt att ha både topp och byxa ihop men lika snyggt att ha dem med något annat. Man kan till exempel matcha byxan med en bastopp som Vidreamers.

Vi kommer även få upp två par örhängen från Edblad!

Ha en supermysig fredag nu fina ni ❀
Dagens tips!
24 augusti 2017 15:33
  Shopping   

Vi vill tipsa er om skjortan "Jdytake" från Jaqueline de Yong. Ellika har den i mörkblått och hon tycker att den sitter perfekt på! Så snygg att ha till ett par jeans eller kjol till exempel.

Den blir även väldigt bra att ha under en tjockare tröja då den är lite nättare i materialet så det blir inte så buckligt undertill.

STORT tips från oss :)
Woohooo- Nytt märke till Mandel♡
24 augusti 2017 09:19
  Shopping   

Vi välkomnar fantastiska Caddis Fly till shoppen! Vi är så glada över att äntligen få släppa denna nyhet! Deras kläder är väldigt trendiga med en snyggt avslappnad touch. Och vi på Mandel tycker inte att det kan bli så mycket bättre än så ;)

Klänningen sitter supersnyggt på och passar perfekt till både fest och jobb! De glittriga muddarna gör en så fin detalj.

Vi får också en såååå fin stickad tröja i mossgrön färg. Den är nog bland de mjukaste vi har här på Mandel.

Det kommer även en väldigt fin tröja med coolt print!

Sen får vi även en topp från Vila som sitter snyggt på!
Klä dig i vitt..
23 augusti 2017 15:30
  Shopping   

Vi vill verkligen tipsa er om blusen "Objadrianne"! Skjorta i lite lyxig kvalité med snyggt knyte vid midjan. Det blir verkligen det lilla extra med den fina detaljen! Jeansen sitter såå snyggt på. Jessica har norpat dessa och vi alla blir sugna på varsitt par när hon har dem på sig.. ;)

Vi får inte nog av blommiga mönster...❀
23 augusti 2017 08:20
  Shopping   

Idag kommer det härliga setet från Moves upp! Kavajen är i lösare modell som gör att den får en cool passform. Byxorna är helrätt nu i den vida modellen.

Superfint att matcha ihop eller om man vill ha det med något annat!

Det kommer även två par örhängen från Edblad som vi tror att ni kommer tycka om!

Vi hoppas att ni får en fin onsdag och hittar er något att klicka hem ♥
Viktig Info!
22 augusti 2017 12:37
  Övrigt   

Under förmiddagen idag har vi haft lite problem med vår server. Ni som vet med er att att ni har lagt en order mellan 9.30-12.00, dubbelkolla gärna att ni fått en orderbekräftelse på mejlen!

Om det inte kommit en orderbekräftelse till er så får ni gärna försöka lägga ordern på nytt!

Det kan nämligen ha sett ut som att ordern gått igenom fast det inte ligger någon här hos oss.

Om ni har några frågor är det bara att höra av sig till oss via mejl!

e-handel@mandeldesign.se
Jessica Tipsar! ❤
22 augusti 2017 11:39
  Shopping   

Nu är även jag tillbaka från semestern och är redo för arbete och så småningom lite kallare och mysigt höstväder!

Vi har fått in så mycket härliga höstkappor och stickat och jag föll direkt för den här superhärliga långa och gosiga cardigan --> ONLKENDRA. Supersnygg att ha till höstkappan och fräck att ha under bomber/skinnjackan nu!

Under har jag matchat med VMBESTEVER tillsammans med superhärliga byxorna OBJFLARED FIONA 7/8 som jag norpade innan semestern och som jag i princip har bott i, dom är så bekväma och mjuka med lite högre midja.

Till de rosa har jag matchat min guldklocka med superfina Pcnora Long Necklace och Pcnora Bangle. Till det beige/gröna har jag halsbandet Pcpinnu.


Önskar er en fin tisdag!
Kram Jessica
Äntligen har detta blomsterprint trillat in..
22 augusti 2017 09:19
  Shopping   

Godmorgon från oss på Mandel!

Klänningen Amanda har på sig kommer från Moves. Vi har kärat ner oss totalt i det här fantastiska mönstret. Vi kunde inte låta bli att ta in det som kavaj, blus och byxor också.. De kommer trilla in här i dagarna!

Vi får även en fin bascardigan från Soya. Det kommer även en ny färg på storfavoriten Vidreamers Pure T-shirt!

Vi får även ett superfint smycke från Pieces :)
  Föregående   Nästa