Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Supertorsdag!
6 juli 2017 09:44
  Shopping   

Godmorgon, idag är det torsdag och sista dagen att shoppa för att hinna få hem nytt i garderoben till helgen! Lägger du din order innan 15.00 så skickar vi din order samma dag!

Här ovan ser ni Josefin i vårat fina set från Jacqueline De Yong som är så snyggt och stilrent att ha ihop och som är i så sval och skön kvalité.

Vi får även nya färger på populära Vitinny-modellen, en festligt fin topp samt flera olika nya smycken från Orelia som ni kanske vill ha i helgen och som ni inte får missa att klicka hem idag kl.11.
Vi tror att mycket av dagens plagg och smycken kommer att springa iväg så var snabba med shoppingklickandet om ni finner någon favorit =)

Ha en härlig Torsdag!
Charlotte tipsar!
5 juli 2017 13:32
  Shopping   

Hej!

Hoppas ni alla mår fint, en del av er kanske redan påbörjat sin semester :)

Idag vill jag tipsa om en superfin blus som vi har här inne. Den känns väldigt somrig och väldigt skön att ha på sig. Min dotter köpte en genast. Kul att man har samma stil fast hon är 15 år ;)

Jeansen är mina nya favoriter som är såååå sköna på.

Kika gärna på armbandet från Caroline Svedbom, piffar upp vilken outfit som helst!

Ha en härlig dag!

Kram Charlotte
Onsdagslycka!
5 juli 2017 09:33
  Shopping   

Godmorgon,

Idag lyser solen och det kommer upp så himla mycket fint idag!!
Bland annat klänningen här ovan som som sitter väldigt skönt på och är helt underbar i färgerna. Kanon till sommarens alla bjudningar. 🌼

Det kommer även upp en klänning från pieces i härlig mjuk kvalité, en statement t-shirt i olika färger. Det nya blomprintet kommer även som en ny färg på onlnova lux v-neck 3/4 dress. Missa inte detta..

Vi önskar er en härlig Onsdag! ❤
Happy Tuesday!
4 juli 2017 09:33
  Shopping   

Här ser ni Josefin i den underbara klänning som kommer idag och som vi alla här på kontoret har blivit kära i då det är en sådan klänning som passar till de flesta tillfällen och årstider!

Det kommer även ett nytt print i två nya färger på Onlnova lux sarah klänningen, ett par nya supersnygga poptrash samt en snygg blus från soya!

Kika in på shoppen nu klockan 11 för att ta del av dagens alla fina plagg! 👗🌺
Måndag på Mandel...
3 juli 2017 15:25
  Övrigt   

Härliga ni! Hoppas ni har en alldeles underbar måndag♥

... för några av er har säkert semestern redan börjat?, några av er kanske redan haft eller så har ni den senare på sensommaren. I vilket fall hoppas jag att ni besöker vår shop däremellan för att inspireras och uppdatera er garderob!

Även om sommaren är i full fart har vi på Mandel börjat få in våra höstnyheter. Ni har redan fått ett smakprov i form av Vidreamers och Objslub-tishorna som kommer i vinrött och grönt. Idag tänkte jag passa på att ge er en liten sneakpeak på vad jag köpt in till hösten från VILA och som bör levereras kommande veckor. Ni kan se fram mot härlig Leo, mycket gröna och vinröda toner i såväl stickat som jackor och klänningar! Vi kommer utöka sortimentet med fler varianter på JEANS och framförallt härliga kappor och vinterjackor att drömma bort sig i!
Långklänningen VIMULTIMA L/S LONG DRESS bör komma in nästa vecka redan och är en klar favorit hos mig så det blir definitivt ett köp!

Som ni redan märkt har vi smyglanserat nya designen på hemsidan och som vi längtat! Det har varit intensiva månader för våra tekniker men ingen är gladare än oss att vi ÄNTLIGEN får en ny och fräsch site till hösten tillsammans med nyheter i form av trendplagg och att vi också utökar storlekarna från XS-XL i dem flesta inköpen :)

All feedback är alltid välkommen och ni får gärna maila in till oss på e-handel@mandeldesign.se för att dela med er av funderingar

Ta hand om er så hörs och ses vi snart igen,

Stor Kram, Tanja
Soliga Måndag!!
3 juli 2017 09:22
  Shopping   

Godmorgon från ett soligt Göteborg!

På bilden ser ni härliga Josefin i rosa drömmen "Vmsweet Frill" och som även kommer i grått.

Det kommer även en helt underbar playsuit i ett helt fantastiskt mönster, en svart spetsklänning samt en lite finare bas-topp med dragkedja i ryggen - kommer i 4 olika färger.

Var snabba klockan 11 för att hinna få din storlek!

Njut av måndagen 🌸
  Föregående   Nästa