Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
17 maj ❀
17 maj 2017 09:23
  Shopping   

Då var det dags för dagens nyheter!

Klänningen Amanda har på sig här kommer från Object och sitter sååå skönt på! Riktigt mjukt och härligt material. Det lilla knytet framtill blir en så härlig detalj! Längden här gör att klänningen får en snygg look.

Det kommer ett set från Vitinny-serien i kjol och topp. Det här setet har Charlotte valt ut så det hoppas vi verkligen att ni kommer tycka om lika mycket som vi gör! ;)

Det kommer även en del påfyllningar som ni inte får missa!

Kram tjejerna på Mandel
Påååfyllning!
16 maj 2017 14:47
  Shopping   

Heeej på er! Ni missar väl inte påfyllningen på storsäljarna?

Det är bland annat påfyllning på Vidreamers och Vichino-shortsen! Riktigt snyggt att matcha ihop också :)



Godmorgon!
16 maj 2017 08:56
  Shopping   

Idag kommer det upp en massa härliga plagg som ni inte får missa :)

Amanda har på sig de supersköna byxorna Vmvictoria som är en snygg dressad byxa.
Till det har hon den trendiga blusen med knyt fram.

Klänningen i härligt mönster är perfekt att ha nu till vår/sommaren.

Det kommer även ett linne med snygg detalj på ryggen och ett linne i härligt mönster, samt två fina toppar som är snygga att matcha till byxorna.

Klänningen Objsandy som har gått som smör här kommer i en fin rosa färg.

Vi ses igen kl 11.00!


Jessica Tipsar!
15 maj 2017 14:31
  Shopping   

Goddag härliga måndag och fina kunder!

Jag tänkte tipsa om två sätt som man kan matcha supersnygga VMSASSY kimonon på.

Överst har jag valt den blå med de fräscha byxorna Pcfive Betty Jeggings som sitter som en smäck och har så skön stretch i. Under har jag valt baslinnet Vmcharly Tank Top som sitter lite lösare på vilket gör att man känner sig snyggt klädd men ändå bekväm om man skall ha det en hel jobbdag. Då gillar jag personligen inte att gå runt med allt för tajta överdelar :-)

Kimonon är även så snygg att matcha till shorts eller kjol som jag gjort med den ljusa. Till den har jag Pcamy skirt tillsammans med ovannämnda linnet fast i vitt.

Det här även så snyggt att ha till fest och sommarens alla trädgårdsbjudningar.

Vill ni ha tips på ytterligare en snygg cardigan/kimono så kan jag verkligen rekommendera TRISTIANE 4 som är helt ljuvlig att ha nu i sommar!

Kram Jessica
Måndagspepp!
15 maj 2017 08:23
  Shopping   

Goodmorning monday! Vi hoppas att ni haft en superfin helg och är redo för lite shopping!

Här har Amanda på sig linnet från omtyckta "Vigola-serien". Till det har hon jeansen "Pcfive Delly".

Det kommer en klänning i spets i nätt modell. Vi får även en ny färg på "Viclarna-klänningen"!

Vi får upp en topp i offshoulder modell i härligt print.

Idag får vi även ett riktigt fint linne med tryck framtill. Superfint och skönt att ha till vardags med ett par jeans till exempel.

Det kommer ett par såååå sköna byxor från Soya, vida och mjuka i modellen. Dessa tror vi verkligen att ni kommer tycka om ;)

Dagens sjal i två fina färger får ni inte missa!
Ha en fin måndag!
Gästinlägg/Instagram-vinnare Elin
12 maj 2017 14:17
  Övrigt   

💛

I många år har jag varit kund hos Mandel. Er styrka som företag är den enastående service som ni ger. Som kund har jag alltid upplevt ett personligt bemötande som många gånger lett till att skärmarna ibland suddas ut och det känns som man befinner sig i en fysisk butik. Den enkelhet & smidighet ni som företag besitter återspeglas även på hemsidan, med snabba knapptryckningar hittar man lätt dit man vill.

Varje lunchrast på jobbet går jag in på Mandels webshop& spanar in dagens nyheter. Likaså varje eftermiddag kollar jag vilka påfyllningar som gjorts.

Lyckan när man handlar på Mandel är när det rosa paketet allt som oftast ligger i brevlådan redan dagen efter, ibland är det nästan bara därför man vill shoppa! Å hatten av de tillfällena då rean drar igång under året och ni jobbar på alldeles extra för att få ut alla kunders paket i tid! ✨Har genom åren inte behövt göra så många returer men då det har inträffat har det funkat strålande! Därefter kan man alltid tycka& tänka att det är segt att betala returavgift - men jag ser gärna helheten och att det är en självklarhet för den smidiga processen!

Vila, Vero Moda& Object tycker jag är tre övriga anledningar till att shoppa på Mandel. Jacqueline de yong & NA-KD är två anledningar av varumärken som inte hade lett till mindre shopping för min del om de fanns hos er!

Att rekommendera Mandel till vänner& bekanta är det enda man kan göra! Det är allt för många som inte vet om detta guldkorn till företag. E-handel har aldrig varit smidigare - sprid sprid sprid! 😍

Instagram är den kanal som jag tror ger mest inspiration ut till kund! Ett smart drag av er på Mandel är när ni lägger upp dagens plagg i en inspirationsbild på instagram - det leder till klick vidare in på hemsidan! Konsten är när man själv inspireras utan att man egentligen tänker på att man blir inspirerad. I fortsättningen kan jag tänka mig att enbart använda instagram som kanal för att se vilka dagens nyheter är just av den smidighet det bär med sig. Jag scrollar igenom flödet mycket enklare än att klicka de 3-4 klick det ändå behövs för att komma in på bloggen.

Förändringarnas vindar är alltid givande& behövande! Det är med spänning man kan luta sig tillbaka & omfamnas av hur Mandel präglas och växer fram i ett nytt koncept! Behåll den personliga andan i företaget - det är den Mandel "had me at hello" för!❤️Stor Kram och TACK för den fina vinsten jag fick ta del av! Det bästa var att få mötas av Er värme och glädje på kontoret! Ni gör ett fantastiskt jobb!
Woohoo fredaag!
12 maj 2017 08:46
  Shopping   

Goodmorgon!

Fredagskänslan är på topp och vi har fått in så mycket fint.

På de första bilderna har Amanda på sig det sköna setet från Vero Moda. Det är en riktigt omtyckt modell och det är så trendigt med mönstrat från topp till tå!

Vi har matchat med den kortare "Riva-modellen".


Vi får en sååå himla fin tunika som kommer bli snygg till både jeans och barbent. Den här kommer ni nog att tycka om väldigt mycket!

Vi får en lite blankare plisserad topp som kommer bli superfin till aw:n till exempel.

På de andra bilderna har Amanda på sig klänningen från Vero Moda. Den kommer i olika färger och är riktigt skön i modellen!

Vi får en offshoulder-topp i söt modell och en tubscarf i fina mönster.
Shoppa looken
11 maj 2017 09:29
  Shopping   

Idag får vi upp en hel del fint!

Här har Amanda matchat den fina klänningen från Vila. Den sitter superskönt på! Och den blir väldigt fin ihop med en ny cardigan från Visumi-serien. Det blir en riktigt snygg och avslappnad look. För att få lite färg på outfiten kan man ha dagens sjal till!

Det kommer en fint linne i spets. Vi hade ett liknande förra året som blev riktigt populärt! Så det är verkligen en modell vi rekommenderar. Det kommer i vitt och i army!

Det kommer en lång kaftan som är perfekt att ha till stranden!

Vi får en suuuupersnygg jumpsuit i omtyckt mönster! Den här får ni inte missa.

Vi får en jättesöt väska som är riktigt söt!

Ha en fin dag!

Sneakpeak
11 maj 2017 08:38
  Shopping   

Godmorgon!

Här får ni en liten första titt på några av dagens plagg! Snygga och sköna kläder i ljuvliga ljusa nyanser perfekt nu till våren.. (även om vissa av er runt om i landet kanske haft snö nyligen?!)

Håll utkik lite senare för fler bilder :)
Charlotte tipsar!
10 maj 2017 12:45
  Shopping   

Hej på er!

Idag vill jag tipsa om denna fina blus Vialona som kom förra veckan, som jag bara inte kunde motstå. Snygg att ha till ett par slitna jeans eller mina favoritbyxor Vicommit som jag har på mig. Har ni inte de här så rekommenderar jag dessa varmt.

Just nu är det väldigt trendigt med volang i olika slag. Då jag nu är äldst här (hihihi) så vill man ju hänga med tjejerna i dessa trender.... ;)
Halsbandet är de fina Double V Lariat som även finns i stål

Ha en fin onsdag alla ute i landet.

Kram Charlotte
  Föregående   Nästa