Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Charlotte tipsar!
9 februari 2017 13:29
  Shopping   

Idag vill jag tipsa om några fina klänningar! Tänkte att det skulle vara roligt om alla tjejer här ville vara med och visa upp dessa. Så ovan ser ni resultatet. En av bilderna blev vi lite extra nöjda med :)

Jessica har på sig Onlfiluka som jag tycker är väldigt feminin i ett härligt mönster. Amandas klänning Pcminnas Dress är fin att ha till vardags men även till fest. Jag har på mig Viruffle sleeve dress där trumpetärmen ger en snygg detalj till denna klänning. Och sist men inte minst den snygga klänningen Objfemme 3/4 dress Ellika har på sig är min favorit.Suveräna klänningar att ha på sig till alla hjärtans dag!

Shoppa lugnt!

Kram Charlotte

Torsdagsfint
9 februari 2017 09:57
  Shopping   

Idag kommer det fina vårnyheter från Vila och Vero Moda.

Tröjan jag har på mig är superfin med det lilla knytet på sidan. Det är lika snyggt att ha linne under som det är att ha utan. Jeansen har blivit en riktig favorit här och jag funderar på att norpa ett par själv.

Jessica har på sig "Vmnabia Border Dress" som är riktigt söt. Om ni vill vara i tid med festklänningen i vår/sommar borde ni verkligen slå till idag! Den kommer som synes och i en fin rosa nyans.

Det kommer även en fin t-shirt i snyggt matta färger. Jag funderar även på den då jag tyckte det var så snyggt med jeansen till ;)

Kika även in på vår instagram här!

Kram Amanda
Heaven 23
8 februari 2017 15:24
  Övrigt   

Om ni ska på besök i Göteborg eller bor här i krokarna tycker jag att ni måste äta på Heaven 23. Så gott och de har nog en av Göteborgs finaste utsikter. De är väldigt kända för sin räksmörgås om ni gillar det :D

Kram Amanda
Tips och påfyllning
8 februari 2017 14:11
  Shopping   

Hej!

Här kommer lite tips på två snabba outfits som jag tycker är riktigt fina!

Första bilden:
Kjolen är snygga "Vipen New Skirt" som sitter super på. Så snygg nu till våren. Toppen till den kom igår och heter "Vmnana". Snygg och stilig outfit som passar alla tillfällen, både till fest och vardags.

Andra bilden:
Då har vi klänningen "Vidanas" som sitter såå skönt. Jag har matchat den med dagens scarf och min favorit "Vmalma". Snygg outfit som sitter skönt!

Dagens påfyllning blir populära "Onlpoptrash Classic Pinstripe" och "Onlleco Cardigan". Missa inte det nu 14.30 :)

Kram
Amanda
Hej Onsdag!
8 februari 2017 09:34
  Shopping   

Solen skiner här i Göteborg och vi är redo för dagens nyheter.

Som ni ser ovan kommer det en supermysig och skön mjukdress från Soya. Den kommer även i grått. Jag funderar på att ta ett par byxor själv då de var så himla sköna!

Jessica har på sig den snygga toppen i "Vmrory"-serien. Den kom som klänning för inte så längesedan och blev väldigt populär. Den är så snygg med halvpolo och volangärm.

Vi får även en scarf i fyra olika stilar.

Ha en fin onsdag!
Kram Amanda
✯✯Vierika✯✯
7 februari 2017 15:26
  Shopping   

Ni får inte missa påfyllningen på "Vierika 7/8 Pant" som kom nu! Jessica norpade ett par idag, gör det ni med :) Byxan som passar perfekt till både vardags och fest.
Jessica Tipsar!
7 februari 2017 13:42
  Shopping   

Goddagens, då var det dags för mitt andra "Jessica-Tipsar" inlägg och idag har jag valt en lite mer dressad look och två olika outfits som är kanon att ha på jobbet, till vardags och till fest!

Supersköna och dressade "Vierika" byxan har jag själv plockat hem och man känner sig riktigt uppklädd i dessa. Till det har jag "Objfemme 3/4 Top" med fina detaljer och som dessutom finns i svart!

Sista bilden har jag även här på mig Vierika tillsammans med en v-ringad snygg t-shirt "Vidreamers V-neck" tillsammans med superdupersnygga "Vinir coatigan" som är så snygg att ha som cardigan inomhus nu och i fint material för att kunna ha som jacka till sommaren!


PS. Missa inte påfyllningen nu 14.30 då vi fyller på med bland annat Vierika-byxan =)

Kramar Jessica
Godmorgon Tisdag!
7 februari 2017 09:36
  Shopping   

Godmorgon alla shoppingsugna Mandlar!

Idag kommer det upp helt underbart fina överdelar som vi bara älskar!

Jessica har på sig vår nya mjuka t-shirt "Pcbillo Tee Solid" tillsammans med kanonsnygga "Viheleni L/S Tie Knit Cardigan" med slits och knyt i sidan!

Amanda har på sig snygga baseball-inspirerande t-shirten "Jdycollege S/S Print Long Top" och som kommer i tre olika färger.

Det kommer även en helt underbar stickad topp med kortare volangärmar!

Ni vill inte missa detta nu klockan elva!! :)
Thassos Evening
6 februari 2017 14:57
  Shopping   

Vi vill tipsa er om den nya serien från Edblad som har kommit! Den heter "Thassos Evening" och är så himla fin. De har kommit som armband, örhängen och halsband! Tips tips från oss :)
Måndaaaaag
6 februari 2017 09:27
  Shopping   

Hej på er, hoppas ni haft en fin helg!

Vi kickar igång veckan med härligheter från Only, Vero moda och Object!

Jessica har på sig söta klänningen med knyte i midjan. Så fin med dragkedjan framtill och de två fickorna.

Amanda har på sig toppen från Only med den superfina ryggen..

Byxorna kommer också idag och sitter sååå skönt och snyggt på! Dessa rekommenderar vi verkligen.
  Föregående   Nästa