Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
21 september 2016 09:10
  Outfits   

I dag kommer storsäljaren "VmEve" in i ny suuuperfin grå nyans som bara är sååå snygg, jag älskar verkligen den här modellen så jag har såklart redan norpat dessa i grått också.
Nu kommer även en helt fantastiskt snygg bomberjacka med trendiga broderade detaljer (jag kunde inte hålla mig ifrån den heller, kommer invigas i kväll när vi har Mandel-kväll här med tjejerna).

Jag har på mig sköna "VmEve" i svart och suveräna "ViDreamers"-tishan. Favvoringarna "Divine" och "Sanna" på i dag tillsammans med armbanden "Lee" (fler kommer inom kort) och "Thassos".
Påfyllning av storsäljaren nu.
20 september 2016 13:35
  Shopping   

Ja nu kommer en till omgång av omtyckta object-toppen "ObjFemme" i fina blågrå nyansen.
Det blir även påfyllning av storsäljaren "ObjAnn Lee" och suveräna byxan "ObjDelta" som är sååå himla snygg på.
Håll koll nu kl 14:30 när påfyllningen kommer upp på webshoppen.
Festplagg att längta efter...
20 september 2016 12:56
  Kommande plagg  /  Vila  /  Vero Moda   

Ja vi närmar oss festmånaden oktober då många av vinterns fina festklänningar kommer så man kan köpa sin jul/nyårskläning i tid (japp det är så tidigt man måste kolla på dessa festplaggen för i december kommer första vårkollektionen).

Här ser ni cool festtop från Vero Moda som kommer redan den här månaden.
De tre klänningarna här är från Vila och kommer nästa månad.
Gooodmorning...
20 september 2016 08:56
  Outfits   

Härliga svala höstdagar har vi här nu och då är verkligen de fodrade bomberjackorna heelt perfekta. I dag har jag suveräna OnlBell, igår hade jag ViConcrete (dottern har fina VmDicte) och jag rekommenderar verkligen de vi har inne nu för alla är superbra i modellen!!!

I dag kommer nya färger på storsäljaren OnlAbby här som verkligen är min favoritmodell (har 4 st redan). Nu kommer även en superfin mönstrad klänning i snygg omlottmodell som jag verkligen tror att många av er kommer gilla.

Jag har på mig grymma OnlKendell (även Charlotte och Jessica har på sig dessa i dag så de blev snabbt en favorit hos oss här på jobbet också). Linnet är alltså nya färger på "OnlAbby Myrina" som kommer i dag.
Mina träningsfavoriter
19 september 2016 14:09
  Outfits  /  Träning   

I bland glömmer jag bort att tipsa er om våra träningsplagg som vi har här på webshoppen så nu tänkte jag passa på att tipsa om några av mina personliga favoriter här.

*Jag gillar nämligen verkligen träningstopparna/bh vi har här som är skönt vadderade framtill så de sitter riktigt snyggt på, mina favoriter på sportbh är "OnpDaisy" och OnpSophie som jag har flera färger av själv.
* Träningsbyxorna som jag använder mest är dessa två "Play fold Jazz Knickers" som är med dubbel linning som man kan vika ner (supersköna till yogapass) och klassiska tajta modellen "OnpCrisi" (jag har även träningsjackan till så jag har helt set i den här serien).
* Träningslinnen gillar jag själv när de sitter åt skönt så de inte kasar upp när man rör sig, här ser ni sköna Play Claire som jag också har och min andra favorit är "OnpMilicent" som är med undetop i"
Mjuka upp shoppingfingret nu!!!
19 september 2016 13:50
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av storsäljaren "OnlAbby Myrina"-linnet och grymma byxan "PcSkin Wear" som sålde snabbt som tusan här förra veckan.
Var snabba nu kl 14:30 när påfyllningen kommer upp på webshoppen tillsammans med fler omtyckta modeller.
Inspiration från oss.
19 september 2016 10:30
  Outfits   

Ja i dag kommer det in fina höstplagg som är perfekt snyggt till jobbet/skolan och även fest för omtyckta Objcam kommer som klänning i dag också=)
* Jessica har på sig fina bomberjackan "ObjKasandra" i collegevalitet och fina Vila-tishan med zipdetalj upptill.
* Jag har på mig snygga toppen VmHammer som är i fin blank kvalitet som ger en snygg lite lyxigare look, kanonpris 199 kr. Fina smyckena från Edblad här kommer också i dag.
Gooodmorning...
19 september 2016 09:10
  Outfits   

Ja då har vi ny härlig vecka här, kan erkänna att jag hade lite svårt att komma upp i morse då vi precis börjat se "Making A Murderer" på Netflix... var inte förståndig nog att sluta i tid i går nämligen så vi stängde av kl 02:30 så det får man betala för i dag;P Nu har jag INTE sett klart serien så var försiktiga om ni tänker kommentera serien här tack=) Jag förstår verkligen varför alla säger att den är helt grym!

I dag kommer den här fina collegejackan i lite quilitad look i bomberjacka-modell från Object som är en perfekt liten räddare i nöden när man vill vara snyggare klädd men inte kavaj och samtidigt ha ett skönt ledigare mjukt plagg. Nu kommer även storsäljaren "ObjCam" som klänning som är perfekt till höstens alla fester (och jul och nyår såklart). Cool tisha med liten zipdetalj från vila kommer nu också och en snyggare top i fin blank kvalitet.
Amanda stackaren är sjuk i dag så jag har fått damma av mig och ska snart in i fotostudion igen tillsammans med Jessica (wish me luck ;P).

Har på mig suveräna "ViVentri" och grymma jeansen "Vmflex" som jag verkligen rekommenderar er alla - såååå sköna på.
Skön söndag
18 september 2016 19:17
  Outfits   

Ja en härlig höstdag med skönt väder har vi haft här även i dag så halva dagen låg jag bara på balkongen i höstsolen och läste - sååå himla skönt. Jag och sonen åkte sedan in till stan och shoppade lite och tog en skön promenad och fika (en hel del pokemons fångades också vilket var sonens mål med dagen).
Var i vackra trädgårdsföreningen och fika blev det då såklart på Rosencaeet som ligger nära fina Palmhuset som ni ser här.
Har på mig suveräna nya OnlKendell och sköna toppen OnlBone och bomberjackan OnlLina.
Nybeställt.
18 september 2016 19:03
  Kommande plagg   

Ja trenden med leo är verkligen stor nu i höst och jag hittade just den här fina tunikan från Onlys som jag såklart beställde hem direkt. Kostar 259 kr och kommer in den här månaden så håll koll på webshoppen nu i veckan=)
  Föregående   Nästa