Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Gårdagens outfit.
20 mars 2016 19:54
  Outfits   

I går kväll var vi hos kompisar på middag och hade en mycket härlig kväll. Jag hade på mig nya linnet "StuSmart" som är i det fina paisleyprintet som jag har i både byxa och kimono och jag älskar verkligen snygga banden som går i kryss över ryggen här.
Pingis-häng
19 mars 2016 10:16
  Övrigt   

Startar dagen i pingishall med dottern så ingen sovmorgon här. Seriespel så det blir några timmar i hallen och sedan hoppas jag få njuta lite av vårvädret.
Har på mig favvo-jeansen "VmMax" som jag VERKLIGEN rekommenderar, har nog inte haft skönare boyfriendjeans än dessa.
Vårkänslor
18 mars 2016 18:31
  Övrigt   

Härlig avslutning på den här dagen med cykeltur till havet med dottern och en timme i kvällssolen med fika och bok.
Härligt när solen var framme...och kallt när den försvann så det blev en kvick cykeltur hem sedan ;P
Lägg stjärntecknet i påskägget...
18 mars 2016 15:17
  Smycken/Accessoarer   

Ja nästa vecka är det ju påskhelg och varför inte ge bort ett litet påskägg med fint smycke till någon man gillar lite extra.
Vi har inne de fina halsbanden och armbanden med stjärntecknen avbildade (som de syns på stjärnhimlen med gnistrande stenar i).
Kika på fina "Stjärntecken"-serien som finns på webshoppen nu.
Påfyllning på omtyckta modeller...
18 mars 2016 14:06
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av storsäljaren "JdyRight"-kappan, "PcJustWear"-byxan, "Secret" och "VmFlex"-jeansen och omtyckta Charmentity-berlockerna.
Mer från kollektonsmötet...
18 mars 2016 13:13
  Kommande plagg  /  Vila   

Här ser ni lite mer från kollektionsmötet med Vila, tunikan är i superfin blomsterprint (påminner om storsäljaren "ViCherry) som finns inne nu och här är den i höstens fina vinröda/plommon-färgade nyans.
Kollektionsmöte med Vila.
18 mars 2016 12:46
  Kommande plagg  /  Vila   

Jag var på inköpsmöte med Vila här i veckan och köpte in massa fint till sensommaren och hösten 2016. Vi ser många vackra höstnyanser då både vinrött och plommon syns i färgkartan.
Titta även på den suuuperfina sommarklänningen i småblommigt som hänger längst fram på översta bilden här - perfekt i både färger, print och modell.
Inspiration från oss...
18 mars 2016 10:03
  Outfits   

I dag kommer härliga plagg som passar både till vardags och fest. Vi närmar oss ju påsk nästa vecka och det brukar ju innebära lite härliga kvällar med vänner och familj när man vill vara snyggt klädd så kika lite extra tex på Therese snygga långkjol och linne här.
* Jag har på mig nya Vila-toppen som har snörningen på sidorna vilket är en supersnygg detalj, mjuk underbar kvalitet (har såklart redan norpat den själv). Byxan är grymma "OnlRoyal Reg Skinny Zip".
* Therese har på sig trendkjolen "Vmcrinkla" som såklart även kommer i vitt (såååå snyggt till midsommar också) och linnet är fina StuSmart som har kanonpriset 179 kr (har tagit den själv också som ni såg på dagensbilden på mig i morse).
* Elin har på sig nya vårparkasen som är i fin lagom tunn kvalitet så man kan ha den redan nu och en bit in på sommaren. Jeansen är storsäljaren "OnlRoyal Reg Skiny Zip" som nu äntligen kommer i vitt som jag vet att många av er längtat efter.
Freeeedags-feeling
18 mars 2016 09:59
  Outfits   

Ja nu vill vi ger er lite fredagsfeeeling alla fina Mandel-människor och hoppas ni kommer i gång och får en härlig dag.
Kan väl säga som så att jag tycker att både Therese och Elin lyckades få till en helt grym volym på sina hår i detta hoppet;P
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
18 mars 2016 08:41
  Outfits   

YES - i dag kommer äntligen de efterlängtade Only-jeansen med råa kanten nertill - såååå himla sköna på!!! Trenden är stor i vår med den här nervikta råa kanten på jeans så se till att vara med direkt här, supermjuk och skön denimkvalitet i cool tvätt.
Nu kommer fler snygga trendplagg såsom långkjol som vi kommer se mycket av - perfekt till alla härliga sommardagar och kvällar med en skir lång kjol och bara enkel top/linne till så känner man sig snyggt klädd direkt.
I dag kommer nytt print på suveräna OnlNova-byxan, fint linne i paisleyprintet som jag redan norpat själv här i StuSmart-serien, snygg vårparkas i fin marinblå nyans och massa annat snyggt så var med nu kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig StuSmart-byxan och linnet som kommer upp i dag och har kanooonpriset 179 kr så det får ni bara inte missa, flera tunna band som går i kryss över ryggen vilket blir en snygg effekt. Långkoftan är grymma OnlEnter" och halsbandet är "Charmentity" som jag har tre berlocker på.
  Föregående   Nästa