Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inspiration från tjejerna.
17 december 2015 10:15
  Outfits   

Ja som ni säkert märkt nu så är trenden med den snörade ringningen stooor nu och detta är bara starten för till våren kommer det såå många fina toppar och klänningar i den här stilen.
* Elin har på sig suveräna collegetröjan "ViState" i skön lite oversizemodell.
* Therese har på sig fina klänningen "ViForce" tillsammans med storsäljaren "Shiny Leggings".
Psssst...
17 december 2015 10:12
  Shopping   

Det blir påfyllning av dunderstorsäljaren "ViCommit Coated" nu kl 11.00 så var snabba och hugg dom nu - perfekta till alla fester nu.
Modlelen är verkligen en storfavorit här på Mandel (jag, Therese och Charlotte har dom själva).
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
17 december 2015 08:59
  Outfits   

Ja då är det äntligen dags för Vilas efterlängtade "snörade plagg" (trenden är sååå stor nu så det är bara att fylla upp garderoben till bredden med dessa modellerna).
Klänningen är superfin på och collegetröjan är en favorit direkt, nu kommer även fina ViFalls-klänningen i ljusrosa (perfekt under alla klänningar och tunikor), fin top/blus från Soyas vårkollektion.

Jag har på mig suveräna Vila-toppen "ViRan"-toppen som det var påfyllning på i går och grymma "OnlRoyal Reg Zip"-byxan.
Jag har fått tag på fleeeeeer!!!
16 december 2015 15:58
  Eva tipsar   

Storsäljaren "ViStampa" var ni många som blev helt tokiga i och NU har jag precis fått tag på en till box så med lite tur blir det påfyllning innan helgen alt. i början av nästa vecka (några få finns på werbshoppen nu).
Wiiihoooeee - påfyllning i dag!!!
16 december 2015 13:59
  Shopping   

Äntliiigen kommer påfyllningen på superfina Vila-toppen "Viran" med snörningen upptill (både jag och Therese har den här), kommer endast i svart nu så vara snabba så ni hinner norpa den här.
Nu blir det även påfyllning på "OnlRoyal Reg Skinny Zip" (mina favoriter), "ObjElsa"-toppen som sprang iväg snabbt här sist och likaså "ObjCam" med spetsärmen och lite annat smått och gott.
Var med nu kl 14:30.
Julklappasregn
16 december 2015 12:26
  Övrigt   

Ni vet väl om att vi gärna slår in era julklappar till er så maila oss bara när ni lagt order så gör vi fina klappar till er (kostnadsfritt såklart).
Perfekta julklappar - kommer upp kl 11:00.
16 december 2015 10:40
  Eva tipsar   

I dag kommer armband i de omtyckta smyckena med stjärntecknen på - suuuveränt nu till jul. Jag har redan norpat och ska ge bort i julklapp. Pris 249 kr, kommer upp nu kl 11:00.
Inspiration från tjejerna.
16 december 2015 10:22
  Outfits   

Ja i dag får ni som sagt vara snabba så ni hinner norpa fina klänningen med snörningen här som kommer i tre fina färger, pris 339 kr.
* Elin har på sig coola tunikan "NmLola" som man kan ha snyggt med tex ViCommit-byxan till också.
* Therese har på sig efterlängtade klänningen "OnlTyra".
Gooodmorning...
16 december 2015 08:59
  Outfits   

Phu i dag hade vi strömavbrott hemma så det blev sminkning i ficklampans sken;P
Som tur är så funkar strömmen normalt här på jobbet (lokalen ligger ju bara 5 minuter från vårt hem så jag var verkligen orolig att strömavbrottet även skulle gälla här).
I dag måste ni vara snabba kl 11:00 för nu kommer den efterlängtade Only-klänningen med snörning i ringningen som jag tipsat om på bloggen och den kommer i grått, rött och svart. Jag har försökt få tag på fler men tyvärr är den redan slutsåld så det gäller alltså att vara supersnabb här i dag när den kommer upp.

Jag har på mig suveräna leggingsen "OnlVigga" som det äntligen kom påfyllning av i går (några storlekar finns ännu kvar) och supersköna polotröjan "VmRylie". Dunjackan är favoriten "VmAlice" som jag verkligen rekommenderar - heeeelt underbar nu i kylan.
Julklappstips.
15 december 2015 14:52
  Shopping   

Ja nu är det verkligen julklappstider och smyckena från Edblad är alltid suveräna presenter.
Nu finns ju fina julkollektionen inne där bla fina Thassos-serien kommit i en nättare variant som bara är sååååå himla fin. Jag själv har redan norpat halsbandet Thassos mini och fina örhängena "Astral" som ligger supersnyggt längsmed örat.

Ni kommer väl ihåg att det bara är att maila oss om ni vill att vi ska slå in era köp och göra fina julklappar av dom nu (kostnadsfritt såklart).
  Föregående   Nästa