Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Nybeställt.
26 april 2015 22:35
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Plagg med öppen axel är ju stor trend som ni liksom jag gillar mycket så när jag hittade dessa två godbitar kunde jag såklart inte motstår dom.
Dessa är nu beställda och väntas in inom en månad, klänningen är omgående leverans så den kanske kanske kommer redan i veckan.
Vardagslycka...
26 april 2015 12:35
  Ledig   

Ledig söndag, sol, barfotabarn i shorts och en trädgård som börjat grönska - sååå härlig årstid vi har nu=)
Egen gräslök från trädgården till sill-lunchen känns som härlig vardagslyx och om några veckor är förhoppningsvis salladslandet och kryddträdgården klar att börja ta av också=)
Supermysig fredagkväll.
25 april 2015 09:46
  Ledig   

I går hade vi en riktigt härlig kväll då jag, Kalle och dottern var på fantastiskt mysiga thai-restaurangen "Moon Thai Kitchen" här i Göteborg. Det är verkligen som att kliva in i en annan värld när man öppnat dörrarna till stället där det står färgstarka tukt tuk-bilar som är inredda så man kan sitta och äta i dom, coola gamla folkabussar, fina små fiskar som simmar i dammar, och fullt med blommor, girlanger, bambu m.m så man verkligen känner sig som att man är i Thailand;)

Vi åt supergod mat också Kalle tog den starkaste styrkan på rätten han beställde och då frågade kyparen om han gjort detta innan och kollade igen så han verkligen var medveten på vad han gav sig in på... den var STARK kan jag säga som bara smakade på tre risgryn doppade i såsen =D Kalle var helnöjd trots att han satt med rinnande näsa och svettdroppar i pannan, kyparen kom och kollade till honom med jämna mellanrum och tog med sig en skål full med gurka som var bra att ta till=)

Härlig kväll med goda drinkar, mat och självklart dessert också med kokosglass, chokladkaka och härlig frukter.
Denimplagg i vår.
24 april 2015 15:26
  Kommande plagg  /  Vila  /  Vero Moda   

Denim denim denim är ju alltid väldigt snyggt till vår och sommar.
Här kommer några godbitar som väntas in inom en månad.
* Översta vita jeanshortsen är från Vila och kostar 299 kr och de fina i denim bredvid har kanooonpriset 180 kr (kommer nästa vecka).
* Fina jeanskjortan är från Vila och kostar 449 kr.
* Trendiga flared jeansen kommer från vero Moda och ostar 599 kr (viktigt trendplagg i vår och sommar)
Dagens påfyllningar.
24 april 2015 14:35
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av suveräna Easy-klänningen i sommarens nya print som sålde slut direkt här i veckan. Det blir även påfyllning av fantastiskt fina Onlkhloe-klänningen i vitt (perfekt sommarklänning) och vår dunderstorsäljare "Skinny Reg Soft Ultimate"-jeans som är en perfekt modell som håller tvätt efter tvätt (jag har själv tre par).
Var med här nu kl 15:15.
Psssst - några få kvar...
24 april 2015 13:52
  Eva tipsar   

Precis NU finns det några få storlekar kvar av storsäljaren "Vindis" i bla rosa som sålde snabbt som tusan här sist.
Den här modellen rekommenderas verkligen och nu får jag inte tag på mer än det vi har inne nu passa på att fylla på sommargarderoben med säsongen fantastiska klänning som är heeeelt perfekt till midsommarafton=)
Examenstider...
24 april 2015 12:07
  Smycken/Accessoarer  /  Outfits   

Ja vi närmar oss nu maj och juni månad som är två presentmånader med konfirmation, examen, student m.m.
Här ser ni två fina vita klänningar som vi har inne nu: Embroyda och Jupi från Vila.
Fantastiskt fina smyckena från Edblad är perfekta presenter som passar perfekt, här ser ni fina Glow-serien som finns både som armband, örhängen, ring och halsband. När ni beställer Edblad-smycken från oss får ni dom i fina presentaskar=)
Härliga sommarplagg...
24 april 2015 10:12
  Outfits   

Ja med risk för att upprepa mig måste jag bara säga: det kommer in såååå mycket fint i dag=)
* Jennifer har på sig underbara sommarklänningen "Vmmargo" tillsammans med omtyckta jeansjackan"OnlWesta" som vi har några få kvar av.
* Therese har på sig fantastiskt fina maxiklänningen "Effie 3" tillsammans med boleron "Calluna" som bägge är från Soya och kommer upp i dag.
* Jag har på mig grymma "Vigossip"-byxan som ni bara inte får missa, kvaliteten här är ju liite blankare och de går att dra upp benen lite på och stuka till (påminner om storsäljaren Rikka i den blankare kvaliteten som var en superduperstorsäljare i fjol).
Freeeedagsfeeeling!!!
24 april 2015 10:05
  Outfits   

... hi hi hi hoppas ni alla har en härlig start på den här sköna fredagen=)
Tadaaaa - nya print på "Easy".
24 april 2015 08:42
  Outfits   

Nu gick det undan här med Easy-leveransen för redan nu kom de nya printen på byxan, nytt leo-print, coolt multifärgat paisleymönster och ett riktigt coolt print med ceris blomma och massa annat i mönstret i superfina färger (ni anar det sista printet bakom leobyxans ben).

I dag kommer också dudnderstorsäljaren "Gossip"-byxan från vila som vi sålde som tusan av i fjol då den blev mångas favorit direkt. Jag har dom själv och kvaliteten är ju heeelt fantastisk, den kommer i svart och med print (jag kunde inte låta bli dom så jag norpade dom mönstrade här eftersom jag vet vilken suverän modell det är).

Jag har på mig storsäljaren "Vicommit", "Objaze"-linne (världens bästa underlinne) och fina Vila-toppen "Viasala". Halsbandet är omtyckta "J3" från Ajlajk som det blev påfyllning av här i går igen så passa på att norpa det nu när det finns inne igen här=)
  Föregående   Nästa