Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Gooodmorning...
15 december 2014 08:35
  Outfits   

Ja då går vi in i sista hela veckan innan julafton så nu gäller det att få köpt alla julklappar i tid så man får lugna mysiga dagar nästa vecka, själv har jag nästan klar nu så det känns som läget är under kontroll.
Vi har haft en härlig helg som var lite väl intensiv på lördagen som startade med 70-årsfirande hos svärfar, glöggmys hos grannarna på eftermiddagen/kvällen och sedan 40-årsfest på kvällen så söndagen blev en extremt lugn slappardag=)

I dag kommer flera fina plagg in bla den underbara Vila-tunikan som jag tipsade om här förra veckan (kommer i svart och i marin) och den superfina vårtröjan med fina flätstickade detaljer som jag också visat här.

Jag har på mig nya suveräna jeansleggingsen "VmFlex" som är sååå himla sköna på (299 kr), "Officiel"-linne och suveräna kimonon "Pcida" (279 kr).
Gillar ni trenden?
14 december 2014 22:24
  Övrigt   

Trenden med vida byxor har ni ju säkert koll på nu och jag undrar vad ni tycker om den här nya kortare modellen "culotte" som syns i trendrapporterna/modetidningarna.
Det är alltså en vid modell med halvlängd på benen så de slutar typ på vaden.
Tyck gärna till här för det är intressant för mig att höra era åsikter=)
Nya Cila-jeansen.
14 december 2014 12:34
  Eva tipsar   

Nu i december väntar vi in vårens nya "Cila"-jeansen i den här snygga denimtvätten.

OBS korrigering: detta är samma tvätt som vi har inne nu som heter "Cila jeans" så det blev ingen december-leverans här då det var samma tvätt som vi redan har inne =)
Juklapps-tips.
13 december 2014 12:19
  Smycken/Accessoarer   

Jag älskar verkligen Edblad-smyckena och det märks att ni är många som tycker som jag=)
Nu är det ju julklappstider och jag rekommenderar verkligen dessa fina smyckena då de är väldigt uppskattar presenter att få. Själv ska jag slå in några smyckena till mina nära (exakt vilka modeller kan jag ju inte avslöja då de läser bloggen här;P).

Här visar jag några omtyckta modeller: "Weekday", "Monaco heart", Saturnus", "Malin", "Glow" och "Quadrat".
Skön outfit.
12 december 2014 16:13
  Outfits   

Ja härliga stora stickade plagg vill man gosa in sig i nu när vinterkylan är här.
Jennifer har på sig underbara polotröjan "Tullalu" här som passar lika bra till en twillbyxa/jeansleggings som till vanliga leggings tex suveräna "Edna" som är med fleecefoder på insidan så de värmer skönt.
Dagens påfyllningar.
12 december 2014 14:39
  Shopping   

I dag blir det påfyllning på flera dunderstorsäljare som vi verkligen rekommenderar:
* Underbara "Objaze"-linnet är verkligen ett måste i basgarderoben (sitter suveränt på).
* Nya stretchbyxan "Vmflex" som har kanooonpriset 299 kr (har precis norpat dom själv nu - en favorit direkt).
* Omtyckta "Objlinda OBL409" från Object i den supersnygga denimtvätten som är perfekt året om.
* Superduperstorsäljaren "Skinny Reg. Soft"-jeansen som vi haft i flera säsonger är en jeansmodell som verkligen blivit mångas favorit.
Sena returer
12 december 2014 13:55
  Övrigt   

Vi har sedan vi bytte system med returerna fått en del frågor om det tar längre tid nu. Vi har svarat att det ska vara samma då jag har fått returflödet förklarat i detalj för mig.
Då det ändå varit flera som upplevt att det tagit längre tid så begärde jag en undersökning från Posten.

Nu har jag fått svaret - Ni hade rätt. En större procent än vanligt har tagit mer än en dag. Det finns ingen garanti att det ska ta en dag men normalt ska nästan alla göra det.

Det här är inte okej. Är man kund hos oss ska det normalt gå på dagen, oavsett om det handlar om en order eller en retur. Vi jobbar nu stenhårt för att Posten ska rätta till de omständigheter som försenat returerna. Vi ger oss inte förrän det är löst då ni ska ha den bästa servicen hos oss.

/Kalle
Glad Lucia På Er
12 december 2014 12:34
  Övrigt   

Lucia är ju i morgon och då är vi alla lediga så vi tjuvstartade här med Lucia-tåget redan idag...
Inspiration från oss...
12 december 2014 09:52
  Outfits   

Ja i dag är det många härliga plagg som kommer upp nu kl 11:00 som man får vårkänslor av tycker jag=)
* Jag har på mig nya superfina spetstoppen "Jasmina" som är med tunt chiffongtyg under som ger en cool feminin look, byxorna är grymma Olivia-modellen.
* Therese har på sig nya supersköna Soya-jeansen "Runnidenim" som kommer i dag - fantastiskt mjuk härlig denimkvalitet. Tröjan "Viroche" är verkligen såååå himla fin (Jennifer har norpat den själv här).
Frukostmöte...
12 december 2014 08:32
  Outfits   

Härlig fredag igen, veckorna bara rusar iväg nu tycker jag och i morgon är det redan Lucia=) Det blir goda nybakade lussebullar från Lasse Maja Bageri här efter frukosten och sedan kör vi full fart så alla fina plagg kommer upp till kl 11:00 som vanligt.
I dag kommer en superfin spetstop i dubbla lager som är perfekt festplagg som man även kan ha snyggt till vardags, den fina långa tunna skira kimonon som jag tipsat om här, suverän randig vårtröja med den omtyckta kanten som sticker fram nertill, skön hoodie och ny jeansmodell från Soya som sitter suveränt på.

Jag har på mig grymma "Olivia"-jeansen, "OnlSia"-linnet och coola Object-koftan "ObjTracy".
  Föregående   Nästa