Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllning idaaag!!!
20 november 2014 14:31
  Shopping   

Yes - nu blir det äntligen påfyllning av storsäljaren "Kiwi 235" som sålt som tusan varje gång den kommit in så var snabba här nu kl 15:15.
Det blir även påfyllning på flera suveräna basplagg såsom "Lululove" i flera färger, "Oficel"-linnet och leggings så fyll på basgarderoben nu.
Inspiration från Jennifer...
20 november 2014 12:44
  Outfits   

Ja fantastiskt fina Ajlajk-toppen "A253" kom ju in i dag i gen i både svart och rosa.
Den är verkligen perfekt nu till alla julfester så får ni en cool oufit från Jennifer:
* Jennifer har på sig toppen "A253" tillsammans med coola leggingsen "Objastra", halsbandet är fina "Ida Necklace Long".
Julklappstips...
20 november 2014 11:09
  Eva tipsar   

Snart kommer påfyllning och nytt smycke från CStockholm som är perfekta julklappstips.
Den här belocken är i omtyckta "Älskad"-serien och här kan man lägga in en liten lapp i berlocken till den man ger den till också=)
Cooola paljettklänningen!!!
20 november 2014 09:57
  Outfits   

I dag kommer supercoola paljettklänningen som man kan variera mycket beroende på hur man drar paljetterna som ni ser här på bilderna. På översta bilden har de den silverfärgade klänningen och på de andra har de den svarta där paljetterna antingen är blanka eller matta som ni ser på effekten.
Ni kan se ett filmklipp på klänningen nu på både instagram och på vår facebook-sida så ser ni effekten med paljetterna ännu mer=)
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
20 november 2014 08:41
  Outfits   

I dag kommer de suuuperfina smyckena från ajlajk in här både som halsband och armband. Det är lätta träpärlor så halsbandet är inte tungt (vilket det ofta blir med långa halsband). Armbandet kommer i svart, grått, creme, rosa och brunt. Halsbandet kommer i svart, grått och brunt.
Nu kommer även den efterfrågade grå nyansen från ajaljk i omtyckta toppen "A110" och PÅFYLLNING av storsäljaren "A253" i både svart och rosa.
I dag får ni bara inte missa trendiga paljettklänningen frå Object som jag visat från inköpsmötet där man kan dra fingrarna över paljetterna och på så sätt skapa olika mönster vilket blir en grymt kaxig effekt (kolla på instagram där jag la upp ett filmklipp på klänningen från Objects sida för ca en vecka sedan).

Jag har på mig nya ajlajk-smyckena som jag redan norpat själv, nya tishan "Vmfiona" med fransarna nertill som kommer i dag, storsäljaren "Perfect"-koftan och "Lo 7/8".
Wiihoooee - påfyllning i dag!!!
19 november 2014 14:35
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av fantastiskt fina Ajlajk-toppen "A248" med spetsen över ryggen (som man kan stänga med den dolda dragkedjan också och variera). Det blir även påfyllning av omtyckta "Quilty"-toppen, storsäljaren "Super Fix"-jeansen, "Officiel l/S O-neck" och fina Edblad-smycken.

Pssst, den här Ajlajk-toppen är bara sååå himla fin (jag norpade den själv här nu, kommer invigas ikväll när jag ska på afterwork;P).
Get The Look...
19 november 2014 13:48
  Eva tipsar  /  Outfits   

Superskön outfit nu i vinter är ju en härlig lång gosig stickad polo och snygga leggings.
Kika på suveräna "Tullalu" här för 239 kr tillsammans med snygga "Newry"-leggingsen med coola pu-detaljer, pris 179 kr.
Nybeställt.
19 november 2014 12:33
  Kommande plagg  /  Only  /  Vero Moda   

Ja trenden med spets och högre hals på festplaggen syns mycket nu och modellen "Kiwi 239" rusar ju tex iväg så fort den landar här vid påfyllningarna så det märks att ni är många som gillar trenden=)
Jag har nu lyckats få tag på två till modeller med den fina kragen här från Only med leverans redan nu i november, den ärmlösa kostar 199 kr och den med ärm kostar 299 kr.
Coola ponchon här med fransarna är med lite skimmer i kvaliteten så den blir perfekt att gosa in sig nu till julhelgen, pris 239 kr.
Trendiga kimonon här med fransarna (som vi ser såååå mycket av till våren 2015) kostar 349 kr och blir perfekt till alla julfesterna och nyår m.m.
Dagens på tjejerna...
19 november 2014 10:12
  Outfits   

Ja i dag kommer det in flera suveräna plagg som är perfekt till vardags nu och även hela våren 2015.
* Jennifer har på sig fina tröjan "Vena" som är nätt i modellen så den är perfekt till alla jeans nu.
* Therese har på sig suveräna blusen "Buffalo" som jag tipsat om här på bloggen, den har kanooonpriset 179 kr.

Pssst... jag har lyckats få tag på en till omgång av storsäljaren "Perfect"-koftan i både korall och vinrött som kommer upp nu kl 11:00 också så var snabba och norpa den här underbara koftan.
Rött It Is...
19 november 2014 08:56
  Outfits   

Ja i år har vi äntligen kunnat få tag på massa fina basmodeller i rött som var helt omöjligt förra året så passa på här nu och fyll på basgarderoben med dessa plagg nu.
I dag kommer en ny fin blus in (påminner lite om den jag har här i kvaliteten, perfekt då den inte behöver strykas). Nu kommer även fina stickade tröjor i leomönster, suveräna basserien "Surface" som långt linne som man kan ha som underklänning och en helt underbar stor multimönstrad sjal som värmer skönt i vinterkylan.
  Föregående   Nästa