Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Var snabba!
20 oktober 2014 14:17
  Vero Moda   

Om ni skyndar er precis NU så kan ni hitta några få storlekar av storsäljaren "Chu"-tröjan som sålde snabbt som tusan sist.
Jag fick samtal från Vero Moda i morse där de meddelade att påfyllningen som vi väntar in av den här dessvärre är försenad (de har inget prel. datum i nuläget).
Var därför snabba nu och se om ni kan ha tur med att hitta er färg/storlek av de få som kom med dagens returer.
Wiihooee - svarta Lizzy!!!
20 oktober 2014 13:25
  Eva tipsar   

Ja Vilas Cila-jeans i svat rusade ju iväg här snabbt som tusan och går inte att få ta på igen men jag kan nu glädja er med att vår storsäljare "Lizzy" kommer in i svart denim inom en vecka!!!
Jag inspireras oxå...
20 oktober 2014 12:40
  Shopping   

... hi hi hi, fick en fråga i morse hur modellen "Sara Quilt" såg ut (om det var axelvaddar eller ej) så jag gick och hämtade den och kollade upp och passade samtidigt på att prova den... vilket slutade med att jag blev helförtjust och norpade den själv;P
I bland är det ju så att vissa modeller kanske man inte är helt inne/sugen på när de kommer och sedan efter ngn vecka odyl så ser man plagget igen och tycker det är helt perfekt då=)
Den här rekommenderar vi verkligen!!!
20 oktober 2014 11:08
  Eva tipsar   

Jag hörde att det snöar norröver idag så det är ju hög tid att hitta sköna vinterjacka nu.
Jag måste bara tipsa er om fantastiska modellen "Serena" som är sååå himla skön på (fjolårets toppsäljare så vi vet att den är en favorit hos många).
Härlig modell som man kan börja använda nu direkt och även rymmer en varm tröja under till de kallaste vinterveckorna.
Årets Serena-modell är med fantastiskt fin struktur i tyget som ger en riktigt snygg look och den här blå nyansen ger en cool denimlook som är finast när man väl får se den i verkligheten=)
Black And White.
20 oktober 2014 10:04
  Outfits   

Ja i dag kommer dessa två suuuperfina partytopparna in som vi verkligen rekommenderar!!!
* Jennifer har på sig snygga ärmlösa modellen "Onlkaya" med dubbla lager tyg nertill som ger ett snyggt fall.
* Therese har på sig fantastiskt fina Object-toppen "Objsila" som går trendigt omlott i ryggen så det är en fantastiskt cool top till säsongens alla fester. Jeansen här får ni bara inte missa för det är en ny Just Jute-modell i mörk denim som sitter sååå fantastiskt skönt på så jag säger bara en sak: KÖP!!!
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
20 oktober 2014 08:42
  Outfits   

Ja i dag kommer höstens nya variant på underbar fin-"stickad" (trikå) tröja med vingar på ryggen som ni brukar vara helt tokiga i=)
Kommer i creme och i grått, vingar på ryggen och har kanonpriset 199 kr.
I dag kommer även två trendiga festtoppar med fina spetsdetaljer som är perfekt nu till säsongens alla fester, Halloween närmar sig tex nu och det är ju en härlig festhelg.
Missa inte nya Pieces-jeansen som kommer i dag i fin mörkblå tvätt som är i fantastiskt mjuk härlig kvalitet.

Jag har på mig favvo-leggingsen "Pura" (som vi ännu har några kvar av från senaste påfyllningen), oversizeskjortan är grymma "Objmusi".
Fixarsöndag.
19 oktober 2014 14:03
  Outfits   

I dag har jag varit igång tidigt (för att vara söndag iaf) och varit med dottern och hennes klass på tipspromenad med fika.
Därefter har det varit full fokus på att få klart alla sista små ärenden och inköp inför vår resa till Tanzania och Zanzibar i övermorgon. Phu det blir alltid en hel del sista minuten-saker, upptäckte tex nu att bgge barnen vuxit ur sina sommarskor så det blev till att handla detta nu och tunnare byxor som de kan ha i värmen (själv har jag ju Easy-modellerna för att skydda mig mot myggen på kvällarna).

Jag har på mig grymma "Objliva"-jeansen, toppen "Ami" och favvosjalen "Tala 1".
Shoppingtips till göteborgare...
18 oktober 2014 13:23
  Övrigt   

Nu har Prickig Katt stor lagerutförsäljning i nya lokaler på bla Kungstorget i Göteborg.
I dag startar deras lagerutförsäljningen och butiken är fylld av danska märket Lisbeth Dahl så har ni möjlighet så ta er dit och shoppa loss.
Dagens påfyllningar!
17 oktober 2014 14:27
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på "Objty Lucca" som rusade iväg här sist. Det blir även påfyllning på "Dawn Short PU Jacket", "Vicommit Coated" och "Newry PU leggings". Så var med här kl 15,15 =)
Tyck till...
17 oktober 2014 13:46
  Vila   

Jag har fått önskemål om att ta in den här trendkavajen från Vila och nu undrar jag om ni är fler som gillar den här eller ej. Var gärna med och tyck här så jag vet om ni vill köpa den eller ej. Priset är 479 kr.
  Föregående   Nästa