Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tjohoooo - påfyllning!
19 juni 2014 14:41
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på suveräna "Objamanda" och supersköna "Luna"-collegehoodiesen - perfekta plagg att ha nu hela sommaren=)
Tyvärr har Vila-jackan "Roselina" blivit försenad men enligt Vila så ska den skickas idag från Danmark så nu hoppas jag verkligen den dyker upp här i början av nästa vecka.
Håll koll på webshoppen kl 15:15 som vanligt.
Storsäljaren kommer in igen!
19 juni 2014 14:15
  Eva tipsar  /  Eva tipsar   

Den här superfina toppen med skjortkanten nertill sålde ju slut snabbt när vi hade den inne här i början av våren och den kommer in igen nu nästa vecka=)
Rekommenderas verkligen - suverän modell som sitter såååå snyggt på=)
Härliga sommarplagg...
19 juni 2014 10:21
  Outfits   

Ja i dag kommer det som sagt massa fint här.
* Jennifer har på sig snygga toppen "Minna" med pärlorna upptill och coola "Svela"-cardigan som bägge kommer i dag. Jeansen är suveräna Kim Loose.
* Therese har på sig fantastiska sommarklänningen "New Merle" som ni bara inte får missa i dag. Armbandet kommer också i dag och det är ju perfekt nu i sommar=)
Tjohooo - massa fint i dag!
19 juni 2014 09:13
  Outfits   

I dag får ni vara med här nu kl 11:00 då det kommer massa fint här, tex suveräna klänningen som jag tipsade er om i går till kanoooonpriset 179 kr.
Nu kommer även uppföljaren till min favvo-cardigan "Svela" med tunn chiffongkvalitet nertill som nu är i en kortare modell som är perfekt att ha över alla klänningar, toppar och linnen.
Härlig maxiklänning i fina färger (179 kr) och cool ärmlös blus med trendiga pärlor runt ringningen så var med nu kl 11:00 som vanligt=)

Jag har på mig storsäljaren "Easy Loose Pant 2" och sköna "Killer"-linnet.
Wiieeeehooo - påfyllning!
18 juni 2014 14:32
  Shopping   

Missa inte dagens påfyllning av söta klänningen "Majera Swing S/S Dress", blusen "Fallow" och jeansskjortan "Rock it" (i mellanblå). Det blir även en efterlängtad påfyllning av väskan "Syrene" som vi haft inne tidigare (både Jennifer och Therese har den) samt jeansen "Cila". Som vanligt är det 15.15 som gäller så var redo på webshopen då!
Ny storsäljare på väg...
18 juni 2014 11:36
  Kommande plagg  /  Only   

Ja suveräna "Sarah"-klänningen och "Merle" för 179 kr har ni ju verkligen varit hel tokiga i här varje gång de kommit in =)
Nu finns detta nya printet på modellen som har samma kanonpris och med lite tur så hinner den komma redan i morgon alt. nästa vecka - perfekt till sommarens alla fester=)
Två dagens...
18 juni 2014 10:20
  Outfits   

Ja ni får verkligen inte missa snygga Object-jeansen som kommer i dag - sååå himla sköna på också=)
* Jag har på mig Objliva-jeansen och nya fina linnet "babe som bägge kommer i dag.
* Jennifer har också på sig Objliva-jeansen och fina toppen Sweet Julie som kommer idag - perfekt sommartop.
Gooodmorning...
18 juni 2014 08:50
  Outfits   

Ja i dag strålar solen från en klarblå himmel så det är en ljuvlig sommardag här, hoppas det håller i sig till midsommarhelgen nu=)
I dag kommer nya suveräna Object-jeansen Objliva in och det är en galet snygg modell som är tajtare än Linda-modellen och sitter supersnyggt på=) Jennifer valde att gå ner en storlek på sina efter lite velande fram och tillbaka så hon tog strlk 26 (hon har oftast 27).
Jag kan ha 26 och då sitter de bara lite lösare på vilket också är supersnyggt så välj själva om ni vill ha liiite lösare eller som en tajtare modell.

Massa fina sommartoppar och linnen kommer in nu i dag också så var med kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig suveräna Object-plaggen "Mist Shorts" och Mist Top" som jag verkligen rekommenderar - suveränt set som man känner sig snyggt klädd i även när det är varmt som idag=)
Mandel Design 15 år...
17 juni 2014 15:36
  Vila  /  Shopping   

Mandel Design fyller 15 år!!!
I juni för 15 år sedan så slog Eva upp portarna till vår lilla butik i Göteborg. Butiksytan var på ca 20 m2 och sortimentet var egentillverkade smycken och lite kläder från det då ganska okända märket Vila.

Nu 15 år senare så är Vila fortfarande vårt viktigaste märke så vi vill fira detta ihop med Vila (och er kunder) så vi har satt ihop en härlig Vila-kampanj =)

Psssst, vill ni få se hur det såg ut när vi startade så kika här, här och här som är blogginlägg från när vi firade 10-årsjubileum och jag hade grävt fram foton från starten med butiken 1999=)

Hela tillbakablicken hittar ni här på bloggen om ni går in på juni09 =)
...hi hi hi vad tycker ni om mig som halvblondin då;P


Inspiration till midsommar...
17 juni 2014 15:35
  Eva tipsar   

Här får ni shoppingtips till midsommar och sommarsemestern=)
  Föregående   Nästa