Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tadaaaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
25 mars 2014 08:53
  Outfits   

Här är den helt fantastiskt fina poncho-toppen från Soya som äntligen kommer upp i dag i både svart och vitt. Nu kommer även ett par helt grymt snygga jeans i 7/8-längd med trendiga slitningar från Object. Nertill går en längre dragkedja som blir en cool effekt.
Var snabba här nu kl 11:00 för Soya-plaggen är ju ofta svåra att få tag på i efterhand som ni säkert märkt;P

Jag har på mig underbara kavajen "Tarina", "Sailor Marina"-linnet och "Olivia"-jeansen.
Wiiihooeee!!!
25 mars 2014 08:42
  Eva tipsar   

I dag kommer den heeelt fantastiskt fina poncho-toppen från Soya i spetskvalitet som jag tipsat om här tidigare.
Underbara
24 mars 2014 15:32
  Eva tipsar  /  Only   

Ja det märks att ni verkligen är många som gillar säsongens fina stickade plagg med spetsdetaljerna. Just nu finns alla storlekar av "Alice 3/4cardigan" och några få storlekar kvar av "Alice 3/4-Pullover". Bägge modellerna är superfina, koftan har jag själv och den här lär bli en riktig favorit i sommar, perfekt till alla fina klänningar , linnen m.m.
Underbar modell till midsommarafton och alla härliga grillfester tex när man vill ha något fint att ha över sommarklänningen=)
Marint i vår...
24 mars 2014 13:57
  Outfits   

Ja i vår ser vi mycket av den snygga marinblå nyansen som är så himla fin.
Här får ni två tips på outfit från tjejerna:

* Jennifer har på sig storsäljaren "Surf" (kommer snart in i svart igen), "Westa" och "Officiel Wide".
* Therese har på sig fina "Fiona", "Cool Serena" och omtyckta "Anette".
Sista chansen på Beauty nu
24 mars 2014 13:53
  Eva tipsar   

Nu kommer det inte in några fler av storsäljaren "Beauty" här men några få finns ännu kvar på webshoppen så var snabba att norpa den där nu för modellen är verkligen sååååå himla fin=)
Kollektionsmöten med Edblad
24 mars 2014 13:33
  Kommande plagg  /  Smycken/Accessoarer   

Nu har jag precis haft inköpsmöte med Edblad här och sett deras fina sommarkollektion.
Det är fina modeller som är perfekt som presenter och de kommer i början av maj lagom till examen, student, konfirmation, Mors Dag m.m.
Titta tex på fina ringarna med små kulorna på där det även finns både armband, halsband och örhängen i samma serie så man får fina set=)

Psst, såg att det finns några få kvar nu av Vila-skjortan "Luvisa" som jag har på mig i dag Therese har den i svart så den här gillar vi).
Nybeställt...
24 mars 2014 11:16
  Kommande plagg  /  Only   

Den här fina spetstoppen kunde jag bara inte motstå så nu är den beställd som synes och i svart. Kommer in i mitten av april månad, priset är 259 kr.
Inspiration från tjejerna...
24 mars 2014 10:21
  Outfits   

Ja i dag får ni bara inte missa underbara klänningen här som Jennifer har på sig (kommer även i enfärgat).
* Jennifer har på sig fina modellen "Plane" och "New Nikoline".
* Therese har på sig coola linnet "Tigerburn", cykelbyxorna "Edita" med spets och suveräna jeanssshortsen "Olivia" som all tre kommer idag.
Gooodmooorning...
24 mars 2014 08:30
  Outfits   

Ja än är inte vårvärmen här så jag har fortfarande min älskade Macro-jacka på när jag cyklar till jobbet - det är nog bästa höst/vinter-jackan jag någonsin haft!!!
Hoppas ni haft en härlig helg och att ni är laddade för en ny härlig veckan här, tänk att det bara är tre veckor kvar till påsk nu och då hoppas vi att vårvärmen är här också=)
I dag kommer en superfin klänning upp i både enfärgat och fint print som är perfekt både till vardags och fest (kanske till påskafton tex).

Jag har på mig understorsäljaren "Pura"-legggings i dag som kommer in i början av april månad igen så kan ni alla som inte hann med sist vara snabba så ni hinner få dom för modellen är suverän=) Skjortan är coola "Luvisa", tumvantarna är suveräna "Emira" som jag har haft såååå mycket i vinter-rekommenderas verkligen.
Söndagslyx...
23 mars 2014 21:14
  Övrigt   

Ja i dag har vi verkligen tagit det lugnt här hemma, en cykeltur till havet där vi åt medhavd fika och hoppades på att solen skulle titta fram men tji fick vi, den kom lagom till vi cyklade hem igen;P
Nu avslutas dagen med härlig bad här hemma och lite extra omtanke om kroppen=)
Hoppas ni haft en fin helg så ses vi i morgon igen som vanligt=)
  Föregående   Nästa