Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tadaaaaaaa...
24 februari 2014 08:56
  Outfits   

I dag kommer storsäljaren "Tinny" in i vårens nya modell med kort ärm så den här får ni vara snabba på - suveränt vår och sommarplagg!
Nu kommer även en fantastiskt fin parkas från Soya (som jag vet att Jennifer härär väldigt sugen på just nu, modellen är superfin). Kolla även in nya färgen på Femm emix-linnet som nu komme ri blått, jag hade ju det svarta på mig på festen i lördags och fick mycket beröm för fin top så den här rekommenderas verkligen. Nu kommer även de randiga collegebyxorna från Vila som jag tipsade er om på bloggen, de kommer endast i grått med svarta ränder som synes här.
Massa fint i dag så var med kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig underbara "Just Jute HW", "Officiel"-linne och "Pura"-koftan.
Härlig kväll
23 februari 2014 14:37
  Övrigt   

Vi hade en mycket härlig kväll i går som slutade sent på natten så i dag var man allt lite seg när man vaknade kan jag säga;P
Det blev tyvärr ingen outfit bild till er här från kvällen (mörka inomhus-kort i februari månad är sällan ngn succe´). Jag hade på mig "Harlem"-byxan tillsammans med suveräna "Femme Mix"- linnet med spets över ryggen - rekommenderas verkligen!
Nu ska vi komma i gång här och jag ska hämta barnen hos mormor och sedan blir det skridskoåkning i kväll=)
Ha en fin söndag.
Det börjar arta sig...
22 februari 2014 19:12
  Övrigt   

Så nu är vi i full gång med att få klart all mat som vi ska äta ikväll, det blir massa småplock, goda ostar, spenatpaj m.m.
Ha en härlig lördagkväll nu.
Jag har på mig femme mix-linnet med spetsryggen och byxan Harlem (får se om vi hinner få till ngn outfitbild under kvällen här;P).
Förberedelser...
22 februari 2014 11:29
  Övrigt   

I kväll ska jag ha födelsedagsfest här hemma så nu håller vi på att fixa och piffa för fullt.
Lite dumt att fylla i februari kan jag dock säga för antalet gäster minskar dag för dag pga influensa, magsjuka, ryggskott (ok inte pga av februari), skidresor men vi ska nog få en härlig kväll ändå alla som är friska och festsugna här ikväll ändå=)
Inspiration med Edblads-ringar
21 februari 2014 15:45
  Eva tipsar  /  Smycken/Accessoarer   

Vi har ju inne massa fina ringar från Edblad och deras serier är fina att mixa och kombinera för att få sin egen personliga stil.
Här ser ni tre olika set som Therese plockat ihop:
På översta bilden ser ni "Square Ring Strass", "Square Ring Strass" och "Glowring".
På andra bilden ser ni fina "Eureka" och "Marika"-ringen.
På tredje bilden ser ni coola "Mist" och fina "Glow"-ring.
Fredagsfika.
21 februari 2014 15:06
  Övrigt   

Jennifer hade bakat supersmarriga morots"bakelser" med dajm på toppen till oss här på webshoppen idag som var såååå himla goda=)
Dags för påfyllning...
21 februari 2014 14:38
  Shopping   

I dag blir det påfyllning på suveräna Funky Foxy (som sålt slut i svart igen), superfina "Femme"-toppen och lite annat smått och gott. Håll koll på webshoppen kl 15:15 som vanligt=)
Wiiihooee - jag har fått tag på fleeer!
21 februari 2014 14:01
  Eva tipsar   

Nu har jag fått tag på en till box av omtyckta toppen "Irke 8", den kommer från smal-xxl den här gången. Troligtvis blir det påfyllning i mitten av nästa vecka här så var snabba då=)
Lunch med Mandel-gänget.
21 februari 2014 13:37
  Övrigt   

På lunchen åkte vi iväg till Sjömagasinet och bjöd tjejerna på lunch i dag så nu har vi alla ätit en härlig lunch här=)
Pssst...
21 februari 2014 11:11
  Eva tipsar   

Precis NU finns det några fler storlekar på Cila-jeansen som kommit med dagens returer så ta er en snabb koll på webshoppen och se om ni kan ha tur med er storlek i dag=)
  Föregående   Nästa