Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Halloj på er.
19 januari 2014 15:04
  Outfits   

Ja här ni mig i nya frisyren, det tar ju några dagar innan det "lägger sig" och jag får inte tvätta det på tre dagar så det blir lite olika dag från dag här innan jag helt får det att kännas som "mitt". Längden ska jag känna på i två veckor sedan ska jag träffa min frisör igen så får vi se om vi ska ändra något=)

Jag har på mig sköna "Seduce Top" och "Cleavo 5P 7/8 Chain".
Tadaaaaaaa
18 januari 2014 16:35
  Övrigt   

Ja tänk at nu är jag lååånghårig. Efter tre timmars frisörjobb så ser mitt hår ut såhär nu, jag har använt både keratinvax-fästen och tejp-extensions här och det gick åt mycket hår kan jag säga eftersom jag inte hade särskilt långt från starten;P
Nu sänker vi rean!!!
17 januari 2014 15:19
  Eva tipsar  /  Shopping   

Nu får ni se till att kolla igenom rean ordentligt här för kl 16:00 gör vi sista rea-sänkningen här!!!
Det blir då 50% (på ordinarie pris) som gäller på ALLA plagg som är med på rean så passa på nu att göra riktigt bra kap här nu.
Nu blir det ju tex kanoooonpriser på vinterjackorna nu och det passar ju bra nu när vinterkylan är här.
Tjohoooo - påfyllning i dag!!!
17 januari 2014 14:38
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på storsäljaren "Tinny" från Vila och massa bra baspåfyllning på omtyckta plagg såsom "Bandit"-jackan som är grymt snygg att ha både inne och ute.
Suveräna jeansen "Skinny Reg Soft" och "Olivia Denim Grey" kommer också in nu så passa på att fylla på garderoben med dessa omtyckta plagg.
Dagens på oss...
17 januari 2014 10:45
  Outfits   

Ja det kommer ju in så galet mycket fint här i dag så var snabba på köpknappen nu kl 11:00
* Jag har på mig nya fina omlottblusen från Soya som kommer i dag, den är en perfekt modell när man vill känna sig snyggt klädd på jobbet men inte för strikt som det kan bli i en vanlig enkel skjorta. Jeansen är suveräna Olivia Denim.
* Therese har på sig de grymt sköna collegebyxorna som kommer i dag och suveräna Officiel-linnet.
Wiiiihooeee!!!
17 januari 2014 10:00
  Shopping   

Nu jäklar så ÄNTLIIIIIIGEN kom Lizzy-jeansen, vi hinner precis fota upp dom nu så de kommer nu kl 11:00!
Var snabba här för ni är sååå många som väntat på dom och modellen är supersnygg på, Therese har precis testat dom så jag säger bara en sak - KÖP!!!
Gooodmooorning...
17 januari 2014 08:56
  Outfits   

Ja då har vi fredag här och det innebär frukostmöte här på webshoppen så vi ska strax sätta oss ner nu=)
Massa fint kommer upp här i dag, bla en superskön collegebyxa som passar både till träning och vardags, superfin omlottblus från Soya i ljusrosa, ljusblått och vitt som är perfekt när man ska vara snyggt klädd till jobbet. Nu kommer en underbar oversizetunika från Object som jag själv är väldigt kär i så den kommer jag nog norpa här;P

Jag har på mig "Claretta Tunic" och suveräna "Olivia Denim".
Nybeställt...
16 januari 2014 14:48
  Kommande plagg  /  Only   

Dessa godbitar blev jag heeeelt kär i nu när jag hittade dom här på "extranet" (där jag som återförsäljare beställer).
Bägge kommer in i april månad (troligtvis både som synes och i enfärgat rött eller blått).
Den korta kostar 259 kr och maxiklänningen kostar 359 kr.
Inspiration - vårjackor
16 januari 2014 12:25
  Outfits   

Ja även om det fortfarande är kallt så är det ändå hög tid att klicka hem vårjackan så ni inte missar våra fina modeller.
Igår fotade vi klart annonsen för nästa nummer av Damernas och då är det dessa två jackor som vi väljer att visa:
* Jag har på mig nya underbara "Lamella" här och "Kim"-jeansen.
* Therese har på sig suveräna "Breeze"-jackan och "Olvia"-jeansen.
Två dagens...
16 januari 2014 10:02
  Outfits   

Ja Jennifer är på semester nu och ligger och gottar sig i solen närmsta veckorna så ni får nöja er med mig och Therese på dagens-bilderna här;P
* Jag har på mig nya suuuveräna koftan/kavajen "Lania" som kommer i dag i den omtyckta korta modellen som är helt perfekt nu till alla jeans och byxor med vidd så den här rekommenderas verkligen (mycket lik korta Ikom i modellen). Jeansen är ju suveräna "Kim Loose" som ni också börjat shoppa loss på nu, underbar modell på boyfriend-jeans med snygga slitnigar. Toppen är "Killer", långa halsbandet är favvo-modellen "Kastin" som jag använder nästan jämt.

* Therese har på sig superfina tröjan "Fuzzy" med stjärnorna som kommer i dag, "Olivia"-jeansen i den nya fina vårtvätten som ni bara inte får missa (jag själv har den mörkare tvätten i samma modell och de sitter helt grymt på så dessa rekommenderas verkligen). Under tröjan har hon fina Live Love Lace-linnet som sticker fram som en fin detalj. Jackan är underbara Soya-jackan "Lamella" som kommer i tre härliga vårfärger.
  Föregående   Nästa