Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Ute i sista minuten...
23 december 2013 12:28
  Eva tipsar   

Kom i håg att vi har presentkort som ni kan skriva ut hemma själva så ni får det direkt så här har ni ett perfekt klapptips =)
Dagens på tjejerna..
23 december 2013 10:15
  Outfits   

Ja i dag kommer det mycket fint så slit er från julbestyren några minuter nu kl 11:00 och shoppa loss fina plagg till er själva;P
* Jennifer har på sig nya Vila-toppen "Femme" som kommer med lång ärm i dag (perfekt till nyårsafton), "Officiel Tank Top" och coola nya byxan "Alisa" som också kommer i dag.
* Therese har på sig suuuuperfina Vila-tunikan "Claretta" som kommer i dag i vitt och i svart (jag har redan norpat den vita själv), leggiingsen är coola "Shiny"-modellen.
Gooodmooorning...
23 december 2013 08:37
  Outfits   

Ja i dag är det minsann inte långt kvar till julafton eller vad säger ni;P Vi jobbar på som vanligt här i dag så jag hoppas ni bevakar nyheterna som kommer upp här nu kl 11:00 för det är några riktiga godbitar som ni inte får missa=

Jag har på mig nya leo-koftan i omtyckta Ikom-serien som kommer upp i dag, Officiel-linne, Just Jute HW och fina älskad-kedjan med strass-berlocken i samma serie=)
Var med i morgon nu!!!
22 december 2013 23:45
  Eva tipsar   

Pleeeeeease lova mig nu att ni är med och bevakar webshoppen kl 11:00 i morgon för då kommer det bla två kanoooonplagg som ni bara inte får missa: leokoftan i omtyckta "ikom"-serien OCH den suuuuperfina vårtunikan från Vila som ni ser här i creme (kommer också i svart).
Jag har redan norpat bägge plaggen själv här och rekommenderar dom såklart VARMT!!!
Mina fyra favoriter i garderoben...
22 december 2013 20:13
  Eva tipsar  /  Outfits   

Ja nu har vi många dagar med julfirande som avslutas med nyårsfirandet så här har ni mina fyra favoriter som jag själv norpat till dessa dagarna:
"Emiliane", "Maise 2", "Myda" och "Sisser", dessa fyra rekommenderar jag verkligen - perfekt plagg att ha dessa dagar med firande hos både släkt och vänner.
Kom i håg att beställa era nyårsklänningar nu i tid så ni har dom hos er till nyårsfesten.
Premiär...
22 december 2013 13:45
  Övrigt   

I dag har vår lilla Sigge fått gå ut i koppel för första gången och det var mycket spännande för honom så nu har han fått mersmak för världen där ute;P
Inget granköp men...
21 december 2013 19:21
  Outfits   

...jag kom iväg och tränade och det var ett bra tag sedan sist kan jag säga;P
Hade på mig suveräna Play-plagg som jag verkligen rekommenderar: "play brooke", "play silje" och "play Charlotte". Linnet är helt grymt framförallt om man vill ha en modell som inte sitter för tajt.
Lördagssoft...
21 december 2013 10:56
  Outfits   

Vi har sovit riktigt länge här på morgonen så vi är härligt utvilade nu, tänk att detta är min andra jul som jag INTE jobbar varken lördagar eller söndagar... Jag har nämligen alltid jobbat helger sedan 1992 fram till 2011 och jag njuter verkligen över all extra tid jag får nu framförallt i december månad.
Visst kan jag ibland sakna alla goa kunder som jag träffade under den tid som jag hade egen butik i Göteborg mellan 1999-2011 för det personliga mötet är alltid lite speciellt. Jag är väldigt glad att vi har fått så många fina härliga stammisar här på bloggen och webshoppen och ni är ju spridda över hela landet så det känns toppenkul=)

I dag har jag på mig sköna Vila-byxorna "Swey - mysigt att bara softa omkring så här på förmiddagen och snart ska vi sätta igång med julpysssel och pynta här hemma, kanske tom köpa gran i dag=)
Dags för påfyllning...
20 december 2013 14:41
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på massa bra plagg för nu kommer tex ÄNTLIGEN fler storlekar på Just Jute i både HW-modellen och den vanliga femficksmodellen. Nu kommer det också fler av min favvo"berlock" med strasspärlan från CStockholm så norpa den snabbt här nu kl 15:15
Gosiga kläder till mellandagarna...
20 december 2013 12:46
  Outfits   

Ja nu är det jul och lite extra ledigt för många nästa vecka och det är ju inte alltid man klär upp sig dessa dagar utan det är ju ofta lite sköna slappardagar som man vill vara skönt gosigt klädd;)
Här får ni tips på lite sköna plagg till dessa dagarna:
* Jag har på mig collegetröjan "Portland Loose" och sköna collegebyxorna "Bila".
* Therese har på sig collegetröjan "Carna" med coola printet och snygga melerade collegebyxorna "Donna".
  Föregående   Nästa