Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Gooodmooorning...
25 oktober 2013 08:23
  Outfits   

Ja då har vi härlig fredag här igen och själv går jag redan och längtar till kvällen för nu ska vi äntligen få hämta hem vår lilla kattunge som nu är 12 veckor gammal -ska bli såååå himla mysigt.
Barmen är superladdade och har haft nedräkning till den här efterlängtade dagen i ca 10 veckor nu=)

I dag kommer ny jeanstvätt på underbara Clevo-modellen som är supersnygg så dessa rekommenderar jag absolut, det kommer även en cleavo-modell nu i fakeksinn som sitter suuuperskönt - supertrendig byxa!!!
Nya fina höstfärger på "Live Love Lace"-linnet och en fantastiskt fin klänning från Object kommer nu också.

Jag har på mig "Funky Rlw Snake", "Officiel Long Tank" och suuuuupersköna "Siline" som är en riktig favorit här i höst=)
Halloween-fika...
24 oktober 2013 22:44
  Övrigt   

Ja sonen blev väldigt glad när han och en klasskamrat skulle stå för fika i klassen på fredag så nu har vi bakat Halloween-muffins med karamellfärg här i kväll;P
Jag har dock lärt mig en läxa... om man ska baka 24 muffins så ska man ha mer än en silikonform á 6 st formar annars tar det vääääldigt lång tid (sonen fick lägga sig innan vi ens kommit halvvägs;P).
En till upptäckt var att gamla hederliga receptboken "7 sorters kakor": s muffins-recept som enligt "dåtidens" formar skulle bli 45 st muffins blev med dagens formar 34 st...;P
Inköpsmöte med Soya...
24 oktober 2013 15:16
  Kommande plagg  /  Soya   

Nu har jag just varit iväg på kollektionsmöte med Soya och köpt in massa fina härliga vår och -sommarplagg till nästa säsong.
Det är leverans april/maj månad här så fokus på fina klänningar till både fest och stranden. Härliga mönster och färger, kolla tex den jag håller i som var en av sommaren storsäljare i klänning och den kommer nu i både top och klänning - såååå himla fin (tre olika färgkombinationer).
Påfyllningar...
24 oktober 2013 14:47
  Shopping   

Nu får ni vara snabba kl.15:15 för det blir påfyllning på storsäljaren "Ikom" och tunikan "Jani"! Vi har även gått in fler av "Lululove"-cardigan och sköna twill-byxan "Cleavo 5P", så gör er redo för shopping! ;)
Dagens på tjejerna...
24 oktober 2013 10:19
  Outfits   

Ja tjejerna fegade ur och fotade inomhus så det bara bara jag som fick stå ute i blåsten här i dag;P

* Jennifer har på sig nya coola toppen "Zarina" som kommer i dag tillsammans med omtyckta "Just Jute".
* Joline har på sig nya fina Vila-tunikan "Griffa" som kommer i dag, under har hon "Officiel Long Tank"-linnet och nertill suveräna "Shiny"-leggingsen.
* Therese har på sig grymt snygga Jumpsuiten "Dante 2" från Soya som kommer i dag och den rekommenderar vi verkligen - helrätt i höst/vinter.
Blåsiiiiiiiigt i dag.
24 oktober 2013 08:39
  Outfits   

Ha ha ha ja i dag blåste det som tusan i dag som ni ser här;P
Hur har ni det runt om i landet är det höstrusk, snö eller sol som ni har utanför ert fönster nu?
I dag kommer ny fin grå nyans på storsäljaren "Just Jute HW" som blivit mångas favvo-byxa här i höst=) Nu kommer även coola linnet i leoprint och enfärgat som jag visade er här för några dagar sedan, cool top med fina detaljer, suverän Vila-tunika och en grymt cool jumpsuit från Soya som man kan ha både till vardags och fest - rekommenderas verkligen!

* Jag har på mig nya koftan "Safari", "Officiel"-linne och coola byxan "Harlem".
Outfits-tips från Joline
23 oktober 2013 15:35
  Outfits   

Ja som ni vet så är ju Joline gravid så här kommer bra outfit-tips från henne=)
Ett enkelt sätt att få gravidgarderoben att räcka länge är ju att köpa bra längre basplagg som går ner över magen och här har vi flera suveräna modeller att välja på tex: "Maxi My Lace", Live Love Lace", "Officiel Long Tank", "Officiel L/S Long", Live Love" mfl.

På översta bilden har Joline på sig: Officiel L/O-neck, Agnes-byxorna och fina halsbandet We.
På nedersta har hon på sig: Officiel L/S Long Top, coola Melua Sop Cardigan, trendiga leggingsen "Shiny" och armbandet Exa.
Psssst...
23 oktober 2013 14:34
  Shopping   

NU finns det fler storlekar av coola Linda-jeansen inne på webshoppen i den nya gråsvarta tvätten som är supersnygg och helrätt den här säsongen.
Just den här Linda-modellen är liiiite större i storleken så gå gärna ner en storlek här om ni vill ha dom lite nättare på.
Inköpsmöte med Baglady.
23 oktober 2013 14:01
  Smycken/Accessoarer  /  Kommande plagg   

Nu har jag precis haft kollektionsmöte med Baglady här på webshoppen och de har ny fräsch kollektion med många nya fina modeller=)
Kolla tex på de fina halsbanden med lövet och coola hjärtat (hjärt-halsbandet tog jag i den längre längden).
Smyckena är för omgående leverans så jag bör ha dom här nästa vecka=)
Plötsligt händer det...
23 oktober 2013 12:40
  Eva tipsar  /  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Wiiihoeeee - jag har fått tag på en till box av storsäljaren Macro-jackan!!!
Den kommer in i svart om ca tre veckor så då får ni vara snabba =)
  Föregående   Nästa