Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens påfyllningar...
23 september 2013 14:44
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på "Corrie"-jackan i svart, de suveräna "Just Jute HW" som har blivit en ny favorit hos flera av oss här och spetslinnet "Live love lace". Kl. 15:15 är det som gäller...
Nybeställt...
23 september 2013 12:44
  Kommande plagg  /  Only   

Den här coola collegetunikan har jag precis beställt in nu. Snygga detaljer och en skön modell som känns perfekt nu i höst och vinter till både leggings och jeansleggings.
Den kommer i två olika färger (svart och grått) inom ca en vecka och priset är 299 kr;)
Dagens från webshopen...
23 september 2013 10:26
  Outfits   

Solen börjar tränga fram och det ser ut att bli en härlig höstdag här i Göteborg!

*Joline har på sig nya toppen med spets "Kaktus Stripe", som är i onesize så den ska passa alla, och sköna jeansen "Olivia Denim", (som det blir påfyllning av idag).
* Therese har på sig snygga Only-klänningen "Niella Dress" som kommer i svart (som synes) och i grått.
Gooodmooorning...
23 september 2013 08:22
  Outfits   

Ja jag erkänner att jag i dag önskade att det var lördagmorgon när jag vaknade för det känns i kroppen att man hållit igång och jobbat varje dag nu så en liten sovmorgon hade inte suttit helt fel efter helgens utförsäljning här;P
Nu kör vi full fart för allt ska packas ner i kartonger och borden ska fällas ihop och allt ska städas i ordning så vi ska kunna göra allt det "vanliga" dagliga webshop-jobbet här;)
Som lite extra krydda på en redan intensiv dag så har barnen studiedag, sonen ska till tandläkaren nu kl 9:30 och sotaren kommer hem mellan kl 10-12 så allt detta ska vi hinna få med också... ha ha ha nu kör vi, wish me luck=)

Jag har på mig mina favvojeans "Olivia denim" som det blir påfyllning på i dag och dom rekommenderar jag VERKLIGEN, toppen är "Black" från Object och kavajen är "Evita".
Nu kör vi igen!
22 september 2013 10:41
  Shopping   

Ja nu är vi laddade och klara med allt för att köra igång sista dagen med lagerresningen här på webshoppen.
Det regnar i dag men vi hoppas att vi ändå får hit massa shoppingsugna, fördelen är ju att det mesta är ju inomhus så det är ju lugnt=)

Jag har på mig suveräna "Macro"-jackan , "Just Jute" och "Gabriella"-toppen som tyvärr är slut nu.
Nya kategorier
21 september 2013 20:37
  Övrigt   

Jag lovade att guida er lite i den nya designen som kommer komma om ca två veckor.
En sak som är jätteviktigt är ju kategorierna så det ska vara lätt att hitta. Som vårt upplägg är idag så har tyvärr några kategorier blivit alldeles för stora så nu kommer vi göra förbättringar där.
Högst upp på sidan så har vi huvudkategorierna. När man klickar på någon av dem så dyker underkategorier till vänster.
För varje huvudkategori finns "nyheter" som listar de senast inkomna varorna inom den huvudkategorin.
Till vänster i menyn kan man filtrera på storlek och märke.
Kategoribilderna blir lite större än tidigare.
/Kalle
Full fart...
21 september 2013 15:42
  Shopping   

Ja i dag var det ju första dagen på vår lagerresning här så det har varit full fart hela tidne så ursäkta sent inlägg här på bloggen=)
Morgonen började med regn så vi var lite nervösa men när vi väl drog igång här så syntes aldrig ens en regndroppe, vi hade tom lite sol i slutet så det var perfekt.
Vi är helnöjda med dagen och nu är vi heelt slut här så det är dags att dra sig hemåt så vi kan ladda om batterierna och köra full fart även i morgon då vi också har öppet 11-15.
Vi hade extrahjälp i dag av min kompis Sofie och Malin som är syster till Annika på Pieces.
plocka vika plocka vika plocka vika...
20 september 2013 17:29
  Shopping   

Tjohooo nu är vi snart klara för i dag med förberedelserna för helgens lagerrensning här på Mandel. Vi har ca 30 stycken bord nu som vi fyllt med kläder, phu vi har verkligen kört på i full fart här sedan lunch men nu får jag säga att det känns riktigt bra för det är massa massa bra plagg som är med här så man kan göra riktiga kanonköp=)
Vi är igång både lördag och söndag mellan kl 11-15 och vi fyller på med fler varor så det är väl värt att komma bägge dagarna=)
Fredagsfika...
20 september 2013 12:27
  Övrigt   

I dag hade Therese bakat smarriga cupcakes till fredagsfikan så nu är vi alla mätta och nöjda här;)
Total Mandel makeover...
20 september 2013 11:06
  Övrigt   

Då är det dags att avslöja att Mandel kommer komma i helt ny skepnad inom kort!
Ny logga, ny design och lite nya funktioner hoppas vi kommer kunna göra sidan enklare, roligare och mer inspirerande!
Jag har jobbat med sidan i ca 6 månader och det är ca två veckor kvar till att vi ska kunna lansera den. Varje dag fram till lansering så kommer jag göra ett litet inlägg här där jag visar någon ny del på sidan och där ni kan ställa frågor.
Att sidan ska vara lättanvänd har legat som grund för allt arbete och sedan har vi försökt addera mer inspiration på det så jag hoppas verkligen ni kommer gilla den!
/Kalle
  Föregående   Nästa