Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tre dagens från oss...
26 juli 2013 10:05
  Outfits   

Ja i dag strålar solen från en klarblå himmel så vi fick leta efter skuggan för att ta dagensbilden här;P
* Jag har på mig fina peplum-linnet "Lace Peplum" som kommer i dag och storsäljaren "Cleavo 7/8 Vintage" som det blir påfyllning på i dag i svart och army.
* Joline har på sig den helt grymma fakeskinnjackan "Bandit" som kommer i dag som ni bara inte får missa (kommer i cognac och i svart, kanoonpris). Jeansen är en nya suverän modell från Soya (som Soya själva verkligen rekommenderar, en mycket skön modell) som kommer i dag och likaså toppen "Aya 3/4".
* Amanda har på sig fina kjolen "Star Live Life Mini Skirt" som finns inne nu (perfekt sommarkjol för 129 kr) och fina toppen "Aya" som kommer i dag.
Tadaaaaaaa...
26 juli 2013 09:07
  Outfits   

I dag kommer det massa massa fint här, nya suveräna fakeskinn-jackan "Bandit" kommer i svart och cognac (det är den som ersätter storsäljaren Corrie nu), nya färger på omtyckta "Toppy"-tröjan (jag hade fel här i veckan när jag skrev att det vara samma färger som sist, dessa är nya för hösten), suveränt peplum-linne med spets upptill, supersköna jeans från Soya, söt rutig ärmlös blus och en skön top i fin genombruten kvalitet.

Jag har på mig klänningen "Timmer" som är med på rean nu och kostar 174 kr, rekommenderas, jag hade den med på semestern så den användes flitigt;P

Ni kommer väl i håg att det är sista chansen i dag att fynda på rean för ikväll plockas alla replagg bort från webshoppen (och kommer aldrig mer tillbaka dit).
Kommer ni ihåg...
26 juli 2013 08:50
  Eva tipsar  /  Outfits   

Den här bilden är från i vintras och jag har på mig min favvo-kappa "Liva" från Object som både jag och Joline tog första säsongen som den kom in.
Kappan är en helt fantastiskt fin modell med fin vidd och med band som man drar åt och markerar snyggt, den här kappan får jag ofta beröm för när jag haft den på mig och här på webshoppen sålde den snabbt slut varje gång vi fick in den=)

NU i dag kommer den äntligen in igen och det är den kraftigare kvaliteten som kommer nu (den som jag och Joline har) som är perfekt hela hösten och in på vintern.
Detta är en modell som jag verkligen rekommenderar så tänk bort sommarvärmen nu och fokusera på en kylig höst och norpa den här suveräna kappan i dag=)
Jag har fått tag på fleeeer!!!
25 juli 2013 15:49
  Eva tipsar  /  Vila   

Superfina pälsvästen "Corni" har ju redan sålt slut här och jag vet att ni är många som vill ha den så nu har jag beställt in den igen=)
Den kommer i svart och en till nyans som ev.är lite ljusare än den grå vi haft (eller så blir det samma, vi får se när den kommer;P).
Priset är detsamma 249 kr så håll koll här i början av nästa vecka så ni hinner nopra den=)
Nyshoppat...
25 juli 2013 15:00
  Outfits   

Jag var ju på semester när den här coola Vila-kappan/koftan kom in så nu i dag har jag provat den och den fick ju såklart följa med mig hem, grymt cool modell och perfekt mellanplagg att ha i övergången mellan sommar och höst=)
Modellen heter "Nabila Coat" och finns som synes och i en grå kombination, rekommenderas verkligen=)
Rea-plåtning...
25 juli 2013 12:44
  Shopping   

Ja såhär kan det bli när vi hittade en lekplats som ligger nära webshoppen...
Vi skulle plåta lite inspirations-outfits till er här från rean eftersom den tar slut här på fredag och då var vi ju tvungna att leka lite själva också... tur att jag bara är 164 cm för det var precis att jag fick plats att hänga här;P

* Amanda har på sig shortsen "Brix lace" och den stickade tröjan "Bradford".

* Joline har toppen "Katana 2", "Funky hw shorts" och tröjan "Cass" som passar perfekt både till sommarkvällen och till hösten.

* Jag har här shortsen "Funky Gwen" med de coola nitarna på och toppen är "Lustra" tillsammans med collegetröjan "Camo".
Fleeeer är beställda!!!
25 juli 2013 12:17
  Eva tipsar  /  Vila   

Suveräna "Cleavo 5p Vintage" säljer ju som smör i solsken här nu;P
Jag har därför beställt in ytterligare en omgång här så de svarta och armygröna väntas in närmsta dagarna=)
Tre dagens från oss...
25 juli 2013 10:09
  Outfits   

Ja mycket fint kommer i dag och nu kommer tex en ny variant på Vila:s omtyckta "Cleavo"-modell som här är i en lite kraftigare kvalitet och med coola sömmar och zipdetaljer som ger den rätta mc-looken som är trendig i höst=)
* Amanda har på sig sköna leggingsen "Legga" som kommer i dag, "Officiel"-linne och coola fakeskinn-västen "Joplin PU Waistcoat".
* Jag har på mig ljuuuvliga jeansleggingsen "Just Jute" som jag vet att många av er redan också hunnit bli helt kära i för det är den mjukaste stretchkvaliteten vi haft på jeansleggings här;P. Upptill har jag nya peplumtoppen "Pepe" som kommer i dag i vitt och svart, trenden med peplum-modell fortsätter i höst då många gillar den smickrande feminina modellen=)
* Joline har på sig de grymt snygga "Cleavo RW" som kommer i dag och storsäljaren "Kiwi 91" som också kommer i dag i höstens nya färger så var snabba nu att fylla på höstgarderoben för den här toppen vet jag att många av er har som favorit=)

Psst, här ser ni också de nya Edblad-armbanden som kommer i dag i både rosé och stål, jag har redan norpat bägge själv för jag tyckte de var så snygga att kombinera =)
Gooodmooorning...
25 juli 2013 08:50
  Outfits   

I dag har vi en halvmulen dag här i Göteborg men det spricker nog upp och blir sol under dagen hoppas jag=) Det har verkligen varit en vecka med kanonväder nu och det är ju härligt för alla som har sin semester nu och vi själva njuter ju såklart av härliga sommarkvällar efter jobbet=)

I dag kommer två styles in som jag fått förfrågningar av er kunder om: en superfin klänning från Vero Moda som är ett perfekt plagg till både fest och vardags, det är verkligen "den lilla svarta" som ofta blir en räddare i nöden ;) Nu kommer även ett rikigt fint armband från Edblad i en cool kraftig kedja som kommer i både rosé och stål i två olika längder så ta er en extra kik på det nu också=)

Jag har på mig sköna jeansshortsen "Coral Low Star Stud Shorts" som jag rekommenderar att gå upp en storlek på så de sitter skönt på. Upptill har jag nya fina ärmlösa chifongblusen som kom in i veckan "Vanja" och under har jag ett "Officiel"-linne.
Rea-inspiration...
24 juli 2013 22:15
  Outfits  /  Shopping   

Här kommer lite inspiration på outfits från rean som funkar perfekt även till hösten:
* Joline har på sig: ”Renda ex tank”, ”Maxi my long lace” (ej rea), ”Funky hw leggings 2” och ”Position sweat”.

* Amanda har på sig: ”Geller hw”, ”Officiel tank top” (ej rea), ”Dagmar top” och ”Cecile dip top”.
  Föregående   Nästa