Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Trendplag från Vila...
19 juni 2013 10:45
  Kommande plagg  /  Vila   

Ja nu går vi in i en spännande period där de första höst-nyheterna börjar dyka upp (svimma nu inte för jag vet att de flesta av er är inne i midsommar-tankarna just nu...;P).
Vila har gjort flera coola trendplagg som dyker upp närmsta månaden, här får ni en liten tjuvkik:
* Supercool pälsväst att ha över jeansjackan eller skinnjackan, pris: 249 kr (kommer in runt 15/7).
* Trendiga oversize-"koftan"/kappan kostar 499 kr (kommer in runt 24/6)
* Suveräna haremsbyxan kostar 299 kr (kommer in runt 14/7).
* Coola armyjackan är ni många som blev helt tokiga i när ni såg den på Vila-säljaren på inköpsmötet och den kostar 499 kr (kommer in runt 14/7).

Leveransdatumen här är preliminära så de kan ändras men här får ni en liten koll på ungefär när de förväntas komma in till oss så ni kan bevaka datorn även om ni har semester=)
Träningsoutfit...
19 juni 2013 10:03
  Outfits   

I dag kommer nya träningsplagg i suveräna serien "Play" från Only om vi alla gillar här på Mandel=)
* Joline har på sig korta tights/shortsen "Play Fold" som är suveräna då det är en bredare mudd upptill som man viker ner snyggt, "Play Organic"-hoodiesen me fina linnet "Play Noelle" under.
* Therese har på sig sköna knickersen "Play Cut" som även dom är med den sköna breda mudden upptill och fina baslinnet "Neon Love" som kommer i dag=)
Tjohooo - nya coola leggings...
19 juni 2013 09:07
  Outfits   

I dag kommer dessa cooola leggingsen i en mjuk skön kvalitet med trendiga sydda detaljer och rå tvätt som ger den rätta looken. Leggingsen är från Object och kommer som synes, jag kan verkligen rekommendera dom, suverän modell som är helrätt hela hösten och även de svala sommardagarna... som i dag;P

Jag har på mig sköna toppen "Hope" och nya leggingsen "Sirid" som kommer i dag. Halsbandet är fina "Adia Necklace" och ringarna är "SOS" och "Saturnus".
Firar födelsedag...
18 juni 2013 17:02
  Övrigt   

I dag fyller Kalle år och eftersom det är 40-årsdagen det gäller så ska vi öppna en lyxig flaska bubbel som han fick i födelsedagspresent när vi hade hans stora fest här för två veckor sedan.
Solen skiner så vi får en härlig sommarkväll ute på altanen i kväll=)
Jolines reafavoriter...
18 juni 2013 12:23
  Shopping   

Här kommer några av Jolines favoriter som finns att fynda på rean, så ta nu en extra titt så att ni inte missar något... =)

* Den snygga toppen "Moa" som funkar till både fest och vardags.
* Stickade tröjan "Muffi" som är heeelt underbart mjuk & go på, passar bra till sommaren alla shorts.
* "Cleave 5p 7/8 zip" är en favorit hos flera av oss här och finns i flera härliga färger...
* Shortsen "Funky Gwen" sitter snyggt på och kostar bara 174 kr nu på rean!


Midsommar-afton på fredag...
18 juni 2013 10:32
  Outfits   

Ja nu närmar vi oss midsommarhelgen här och vi håller både tummar och tår för att solen ska skina på oss runt om i landet, eller hur;p
Jag och Kalle åker till Öland över helgen och där verkar midsommardagen bjuda på bäst väder och det är lugnt för det är faktiskt på den dagen som det är dans runt midsommarstången med fika m.m ;)
Vad har ni själva för planer för midsommar?

Här ser ni Joline och Therese i klänningarna "Jessa Dress" och "Kubra 1" (Jolines klänning är med på rean nu så där kan ni göra ett bra sommarkap)
Inspiration från tjejerna...
18 juni 2013 10:17
  Outfits   

Här har ni en liten tjuvkik på vad som kommer upp i dag:
* Joline har på sig sköna collegetröjan "Juna" som kommer i dag (perfekt plagg att gosa in sig i alla kyliga sommarkvällar), "Office Winter Tights" och fina halsbandet "We".
* Therese har på sig fina linnet "Revo" som kommer i dag och omtyckta "Ollay"-chinosen som vi fortfarande har några få kvar av så passa på att ta dom nu för ev. så går det inte att få tag på fler av dom till hösten nämligen.
Gooodmooorning...
18 juni 2013 08:57
  Outfits   

Ja nu är rean igång och ni är många som har shoppat loss ordentligt och gjort massa bra kap =)
Smart att passa på att kika lite extra på både jeansleggings och ytterplagg som även funkar till hösten;P Det finns mycket bra på rean tycker jag, tex massa fina klänningar som är perfekta nu till midsommarafton på fredag=)

I dag kommer ett superfint blommig tlinne med spets över ryggen som är ett härligt sommarplagg, skön enkel enfärgad klänning, gosig collegetröja och suuuperfina knickers i jeanskvalitet som jag verkligen rekommenderar!

Jag har på mig sköna shortsen "Murak", "Joy"-linnet och "Bisler"-kimonon från Vila som är ett superskönt plagg=)
MANDELS STORA REA ÄR IGÅNG!!!
17 juni 2013 15:30
  Shopping   

Tjohooooo - nu är rean i gång så shoppa loss som tusan här och gör sommarens dunder-kap!!!
Rea-förberedelser...
17 juni 2013 14:50
  Shopping   

Vi jobbar på som tusan här nu med alla förberedelserna för rean som startar i dag kl 15:30.
Lagret inventeras för fullt just nu.
Vi kommer inte att kunna sampacka reaordrarna då det är så många ordrar som kommer nu i starten vilket jag hoppas ni har förståelse för.
Ni är väl laddade och bänkade framför datorn (eller med mobilen i högsta hugg) nu så ni kan göra sommarens stora kap här i dag kl 15:30!
  Föregående   Nästa