Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Fina plagg på väg...
23 maj 2013 14:50
  Kommande plagg  /  Only  /  Vila   

Collegetrenden är ju stor nu så jag har precis beställt in den här coola längre modellen på collegejacka som kommer som synes, pris 399 kr. Den kommer in nu närmsta dagarna=)
Trendiga kimonon är från Vila och kommer i svart, pris 299 kr.
Underbara Vila-ponchon är snarlik den från i fjol som sålde som tusan, den kommer in i juni och kostar 499 kr.
Inspiration från tjejerna...
23 maj 2013 09:48
  Outfits   

Här har ni tjejerna i det gröna, visst är det härligt att vi äntligen har grönska och inte massa lövlösa träd;P
* Joline har på sig nya coola toppen "Chicago" som kommer med tre olika print och har kanooonpriset 69 kr. Jeansen är suveräna "Funky fiesta" som vi har några kvar av så passa på nu för det är en kanonmodell i fin somrig jeanstvätt.
* Therese har på sig den suveräna oversizetunikan/klänningen "Range" som jag verkligen rekommenderar perfekt både till stranden och grillfesten m.m i sommar. Snyggt med olika färger på linnet under som blir en snygg kontrast, här har Therese omtyckta "Officiel"-linnet.
Gooodmooorning...
23 maj 2013 08:32
  Outfits   

I dag kommer det in massa sköna plagg och en grymt cool väska som jag verkligen rekommenderar - sååå himla snygg modell med trendiga gulddetaljer (pris 499 kr).

I dag kommer även en superskön tunika i omtyckt ovesizemodell som jag tycker är suverän - perfekt til sommarvärmen (pris 179 kr). Nu kommer även den coola randiga ärmlösa chiffongskjortan so jag tipsat e rom här på bloggen tidigare (pris 149 kr).
Den stora trenden med college-looken har ni väl inte missta nu hoppas jag och i dag kommer dte in masa toppar i detta temat med tre olika print och de har kanoooonpriset 69 kr så det är bara att fylla på garderoben nu.
Vi har också äntligen påfyllningen på en av Vila:s mest omtyckta bastunikor som vi haft i flera säsonger... det är fina modellen "Lotus" som nu kommer i svart (199 kr).

Jag har på mig sköna "Funky Gwen", "Joy"-linnet och suuuveräna "Tabita"-jackan. Smyckena är bla kedjorna "Adia Necklace", "Saturnus Ring", "Lee Bracelet", "Courtney" m.m.
Sommarens "måste ha"-plagg...
22 maj 2013 18:59
  Eva tipsar  /  Shopping   

Ja här får ni inspiration om sommarens viktiga plagg - shortsen.
Modellerna vi visar här är bla "Kalto", "Funky Gwen", "Lace Denim Shorts", "Reema Shorts" m.m.
Fråga på om det är något ni undrar över här;)
Wiiihoeeeee!!!
22 maj 2013 13:16
  Eva tipsar  /  Vila   

Jag har fått tag på fleeeer av den superfina modellen "Cleavo 5 P East Flower" som sålt helt slut nu.
Suverän modell (det är den jag själv har på mig här i dag så jag kan verkligen rekommendera den).
Svensk Handel-eventet...
22 maj 2013 10:45
  Övrigt   

Såhär såg det ut i måndags när jag var med i panelen på scen med Svensk Handel i Stockholm.
I panelen var det Christina Ståhl (Mio), Jesper Weidlitz (Urban Deli), Boris Lennerhov (Gekås Ullared), jag och Loizos Papadopoulus (Fontana).
Pssssst...
22 maj 2013 10:29
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på suveräna baskoftan "Liina" i de härliga sommarfärgerna korall och turkost så fyll på sommargarderoben nu med kanonkoftan!!!
Tjohooooo!!!
22 maj 2013 09:50
  Outfits   

I dag kommer dessa grymma shortsen som vi alla här gått och längtat efter för de är sååå fina och fantastiskt sköna på, mönstret är samma som på "Laos"-klänningen som ni verkligen gillat=)
Nu kommer även den efterlängtade påfyllningen av suuuperfina klänningen "Kelly 2" som jag vet att ni är många som väntar på så var snabba nu kl 11.

* Joline har på sig "Live Love O-neck" och fantastiska shortsen "Laos" (som vi verkligen rekommenderar).
* Therese har på sig nya tröjan "Limba" som kommer i dag, fina spetsbandeaun "Netti" under (som kommer i creme i dag) och fina "Cleave 5P 7/8".
Back in business...
22 maj 2013 08:55
  Outfits   

Så nu är jag tillbaka på webshopen igen efter en blixtvisit i Stockholm med Svensk Handel=)
Jag glömde ju att tipsa er ordentligt om jeansshortsen från Vila som kom i går för det är en dunder-favorit från förra året som vi sålde slut nästan direkt av. Jag och Therese har jeansshortsen sedan förra året och jag vet Alice också norpade dom nu när de kom in igen här så det är verkligen en modell som vi rekommenderar!!!

Jag har på mig nya "Cleavo 5 P East Flower" och fina skjortan "Ella 3/4 Shirt" som de flesta av oss här på Mandel har - en riktig favvo alltså=)
...klick...och...spring
21 maj 2013 11:54
  Outfits   

Ha ha ha ja det är inte lika lätt att fota en dagens när man är ensam som jag var här på morgonen i Stockholm;P
Det blir till att trycka på självutlösaren och sedan snabbt kila iväg och sätta sig i stolen och som ni se på översta så är dte inte alltid man hinner sätta sig helt still innan den knäpper av ;P
Ja så här höll jag ju ofta på med fotandet till bloggen för några år sedan om jag var ensam hemma tex och behöver få upp outfit-bilder hit;P
Ni skulle bara veta bland hur det ser ut "bakom kulisserna" när dessa kort tas...
Här har jag tex staplat upp syrrans barns leksaker och bla ställt en sor leksaksbuss på högkant för att få upp kameran på lite bättre höjd när jag ska klicka på självutlösaren;P

Ja här har ni mig iaf, byxorna är favvomodellen "Rikka" som kommer in med nytt print i juni månad -äääälskar dessa verkligen=) Linnet är suveräna "Joy Tank" om jag hoppas att ni alla köpt nu för modellen är ju helt grym!!!

  Föregående   Nästa