Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Nybeställt...
22 februari 2013 11:44
  Eva tipsar  /  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Den här coola finstickade tröjan med waterfall-ringningen som är täckt med små glimrande stenar i olika färger föll jag pladask för;P
Suuuperfin modell som är för omgående leverans så jag beställde hem den direkt, kommer inte som synes utan i två ljusa vårfärger i ljusrosa och creme/sand, priset är 299 kr.
Fredagsinspiration från oss...
22 februari 2013 10:32
  Outfits   

Här har ni lite inspiration från oss här i dag, vi tog en snabb liten kort promenad ner till skogsdungen som ligger nära webshoppen för att få liiiite mer vårkänsla här;P

* Therese har på sig superfina "dip dye"-tröjan "freya" (som hon, Amanda och Sofia tagit själva), "officiel u-neck"-linnet och nya vårfärgen på "geller"-byxan som också kommer upp i dag.
* Amanda har på sig den härliga klänningen/tunikan "erbu" som kommer i dag.
* Jag har på mig "cleavo 5p PU", "live love lace", fina Vila-tröjan "felis" och nya quiltade jackan "antique" som kommer upp i dag (jag har tagit den själv och valde att gå upp en storlek så jag har small här på min).
* Sofia har på sig sköna hoodiesen "Rit" som kommer i dag, "Lukas"-toppen och fina "geller"-byxan i cerist som också kommer i dag.
Tadaaaaaaa - härliga vårfärger...
22 februari 2013 08:38
  Outfits   

Godmorgon på er, nu är det fredag igen så det blir snart fredagsmöte här på webshoppen=)
I dag kommer massa nya härliga vårfärger på vår storsäljare "geller"-byxan som ni är många som gillar så fyll på garderoben nu med härliga färger=)
Nu kommer även den snygga Object-tröjan i trendig "dip dye"-look i två härliga kombinationer som går ton i ton med "geller"-byxan;P
Snygg quiltad jacka komme nu också och en skön tunika/klänning och en supergosig hoodie som man kan gosa in sig i nu.

Jag har på mig suveräna "cleavo 5p PU" som kom det blev påfyllning i går igen, "live love lace" och fina Vila-tröjan "felis".
Det efterfrågade armbandet...
21 februari 2013 18:18
  Eva tipsar   

Här har ni det superfina EDBLAD-armbandet som många av er frågat efter. Det är i serien "SOS barnbyar" vilket innebär att det skänks 50kr/sålt smycke här.
Jag har haft mitt armband på mig hela veckan för att testa det och kan verkligen rekommendera det, fantastiskt coolt på då det blir en snygg struktur. Priset är 799 kr.
Tjohoooo - påfyllning i dag!!!
21 februari 2013 14:33
  Eva tipsar  /  Shopping   

Det blir påfyllning i dag av den grymt coola Vila-byxan "cleavo" med pu-detaljerna över benen.
Jag har dom ju själv och kan verkligen rekommendera dom för kvaliteten är fantastiskt mjuk och skön så de sitter suveränt på.
Nu blir det även påfyllning på massa fina Edblad-smycken som hunnit sälja slut här (bla alla fina döskalle-smyckena och andra godsaker) så håll koll på webshoppen nu kl 15:15.
Plagg på väg in...
21 februari 2013 12:58
  Kommande plagg  /  Only  /  Vero Moda   

Februari är ju en lite trevande månad när man väl mest går och väntar på våren så det är ibland lite lurigt med vad man ska köpa av vårens plagg och kunna använda nu och även när vårvärmen är här.
Här får ni lite tips på plagg som är på väg in (förhoppningsvis redan nästa vecka) till webshoppen.
* Coola trendjackan i denim med pu-ärmar vet jag att ni är många som väntat länge på och snart är den alltså äntligen här, pris 379 kr.
* Chiffongskjortan med animalprint (kommer troligtvis även i en enfärgad svart variant också), pris 199 kr.
* Superfina tunikan i chiffongtyg med transparenta ärmar kommer som synes och i svart och marin, pris 259 kr.
* Sköna vardagstoppen med waterfall-ringning som ger det där lilla extra kostar 129 kr så den passar väl februariplånboken bra också;P
Tjuvkik från kollektionsmötet...
21 februari 2013 12:36
  Kommande plagg  /  Only   

Massa massa fina plagg beställde jag in igår från Only i olika stilar, kolla bara här med de sköna collegeplaggen och de grymt coola partyplaggen=)
Dess aplaggen komme ri juli/augusti månad.
Bägge collegeplaggen kostar 299 kr.
Coola klänningen som är i kaxig pu-kvalitet i trendig peplum-modell kostar 499 kr och skjortan kostar 299 kr.
Filmklipp från kollektionsmötet med Only
21 februari 2013 11:21
  Kommande plagg  /  Only   

Här har ni mig och gulliga säljaren Kiwi från gårdagens inköpsmöte med Only.
Massa härliga plagg som väntas in till hösten med leverans från juni-augusti här=)
Pssst....
21 februari 2013 10:46
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på flera efterlängtade Edblad-smycken, bla mina favoriter som jag har dagligen nu: "eternity orbit"-halsbandet och armbandet "lee".
Wiiihooeeee!!!
21 februari 2013 10:20
  Eva tipsar   

Jag har precis nu fått tag på fler av den omtyckta Soya-tunikna "Janitta 2" i den gula och turkosa mixen så håll koll här nästa vecka då påfyllningen troligtvis kommer=)
  Föregående   Nästa