Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Äntliiiigen!!!
23 januari 2013 14:26
  Shopping   

Wiiiihoooee - nu blir det påfyllining av de efterlängtade "gamma"-leggingsen som ni frågat så mycket efter här (dom som jag själv har och haft på flera outfits-bilder här).
Nu kommer även storsäljaren "Animal"-sjalen i bägge färgerna så var med nu kl 15:15 =)
Suverän vårkappa...
23 januari 2013 14:07
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Den här superfina vårkappan kommer in snart och det är en suverän modell som man kan börja ha snart så det är en smart modell eftersom man kan börja ha den tidigt på säsongen=)
Priset är 699 kr och det är en snygg genomarbetad modell som man jag absolut rekommenderar, en suveräna "övergångs"-kappa att ha redan tidigt på våren och långt inpå hösten också=)
Plagg på väg in...
23 januari 2013 13:33
  Eva tipsar  /  Only   

Vi väntar in många sköna plagg nu närmsta veckan som jag tror ni kommer att gilla här, passar bra lagom till löningsveckan också=)
* Underbara stickade "poncho-tröjan" "summerbreeze" har vi ju sålt suveränt av innan och nu kommer den i en nättare modell i fina ljusa vårfärger, pris 259 kr.
* Toppar med stjärnor vet jag att ni gillar så den här för 199 kr känns väl perfekt nu=)
* De sköna collegetopparna med två olika print (med nitar framtill) kommer nu närmsta dagarna och kostar också 199 kr.
Dagens på oss...
23 januari 2013 09:43
  Outfits   

Ja i dag är Therese hemma (och vabbar) så det blir inspiration från mig och Joline här i dag=)
* Jag har på mig nya "Fabula"-koftan, toppen "Tigger"-toppen, superfina halsbandet "SOS" som alla tre kommer upp idag. Byxorna är suveräna "Nanna" som jag verkligen hoppas ni har köpt nu.
* Joline har på sig nya collegetröjan "Megan" från Object som kommer i dag med fina blusen "Selma J 1071 under (som är med på rean), byxan "Nanna" och fina ringen "Kathe".
Goodmooooorning..
23 januari 2013 08:42
  Outfits   

Ja då är vi mitt i veckan här och vi har kallt som tusan nu vilket jag inte riktigt var beredd på när jag gick ut till bilen i morse, -14 grader brrrrr;P
I dag kommer nya fina modellen på cardigan i suveräna serien "Fabula" här som jag verkligen rekommenderar, cool quiltad collegetröja från Object, snygg tisha med animalprint och fint halsband från Edblad=)

Jag har på mig "Nanna"-byxan, "Isabelle"-toppen och suveräna "Malikko" som jag har i bägge färgerna för det är verkligen en suverän modell som jag använt mycket=) Smyckena för dagen är bla det fina halsbandet "Sos" från Edblad som kommer upp i dag där 50 kr/halsband går till SOS barnbyar och självklart mina älskade "Square"-ringar.
Smycke som hjälper...
23 januari 2013 08:36
  Eva tipsar   

Hjälp oss att hjälpa, nu har Edblad gjort ett halsband där de skänker 50 kr för varje halsband till SOS barnbyar och i dag lägger vi upp detta fina smycke på webshoppen. Här nedan kan ni läsa texten från Edblad:s sida:

"För varje sålt smycke skänker vi 50 kr till SOS barnbyar i Kambodja.
Kambodja är ett av världens fattigaste länder där över 600 000 barn är föräldralösa. Människosmuggling ökar och många barn tvingas arbeta i allt för unga år. SOS Barnbyar hjälper utsatta familjer på plats så att de kan fortsätta leva tillsammans. För de barn som redan förlorat sina föräldrar finns för närvarande tre barnbyar. Alla barn har rätt till en trygg uppväxt!"
Påfyllning...
22 januari 2013 14:41
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på superfina smycken från Edblad, bland annat "Star studs" och "Heart/star bracelet". Kl 15:15 är det som gäller!!!
Tyck till...
22 januari 2013 12:36
  Pieces   

Vad gillar ni den här stilen på halsband?
Det är ett kort halsband med träpärlor i starka färger med små döskallar som hängen.
Halsbandet kostar 179 kr och det är leverans i maj månad, jag har ännu inte beställt hem det utan är lite nyfiken på vad ni tycker om stilen=)
Inspiration från tjejerna...
22 januari 2013 10:18
  Outfits   

Här visar tjejerna dagens plagg som kommer upp i dag, var med runt 11-snåret som vanligt när nyheterna kommer upp på webshoppen.
Goodmooooorning..
22 januari 2013 08:34
  Outfits   

Ny härlig dag, lite trött i dag men det ska nog en morgonkaffet här råda bot på;P
I dag kommer äntligen de nya underbara färgerna på suveräna "Toppy"-modellen in så var snabba när den kommer upp för den sprang ju i väg sist vi hade den inne;P
Nu komme räven den coooola fakeskinnjacka till kanonprsiet 299 kr och det är en helt grym kvalitet som är fantastiskt mjuk och fin så den rekommenderar jag verkligen.
Ny snygg jeansmodell från Object väntas in här idag också i en fin somrig jeanstvätt som sitter riktigt snyggt på, ev. liiite liten så ligger man mellan två storlekar så kan man gå upp en storlek här.

Jag har på mig sköna "Cleavo 5 Pocket Batique", "Officiel"-linne och suveräna jeansskjortan "Combo" som jag verkligen rekommenderar. Korta halsbandet "Gilla" som jag har på mig här kommer i dag och det är grymt snyggt och sitter skönt på då det är en "mjuk" modell (ingen stel modell alltså).
  Föregående   Nästa