Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Favoriterna packas ner...
15 oktober 2012 22:39
  Eva tipsar   

Ja nu packas det för fullt här hemma så jag tänkte passa på att tipsa om några av mina favoriter som åker med i resväskan:
Dagens underbara klänning "alipa" tänker jag inviga på semestern och suveräna "boheme s/s" är såklart med.
Jag har även packat med en superfin svart chiffongskjorta med små nitar på som kommer upp i morgon (jag är redan fotad i den så ni får se den på webhoppen i morgon), klänningen "liva", "star" och suveräna leggingsen "officiel".
Pärlor och nitar...
15 oktober 2012 15:18
  Kommande plagg  /  Only   

Ja armytrenden är het även till våren 2013 och likaså trenden med nitar som nu blir ännu kaxigare så de gärna står upp mer från plaggen.
Till våren går armytrenden igenom med coola pärlor på plaggen för att ge en kaxig feminin look.
I februari kommer den coola korta army jackan längs upp till höger och den till vänster kommer i december månad.
De cooooola jeansskjortorna kommer i december (den vänstra) och januari.
Jag har fått tag på fleeer!!
15 oktober 2012 14:25
  Vero Moda   

Superfina spetsliinnet "new boheme" har ju sålt som tusan även den här gången i den nya spetskvaliteten så nu har jag beställt in den igen=)
Det blir påfyllning innan helgen här så håll koll på webshoppen för vi förvarnar innan den läggs upp så ni hinner med (kommer som synes och i svart och creme).
Tre dagens...
15 oktober 2012 10:33
  Outfits   

Vädret är lite ruskigt här i Göteborg så det är tur att det kommer upp massa fina kläder idag!

* Jag har på mig den nya snygga omlottklänningen "Alipa" som kommer i vinrött och svart.

* Joline har toppen "Bexi" tillsammans med linnet "Pylle 47" som kommer i flera nya härliga färger och "Cleave 5 P Velvet" som också kommer upp idag.

* Therese har "Rob long cowlneck tunic" som ni inte får missa och "Office leggings".

Wiiihoeeeee!!!
15 oktober 2012 09:37
  Shopping   

NU KOM POSTIS MED BÅDE TABITA OCH IRENA SÅ DE KOMMER UPP NU KL 11:00!!!
Goooodmooooooorning...
15 oktober 2012 08:47
  Outfits   

Ja vi ha verkligen fullt upp här på jobbet som alltid när vi ska vara lediga tillsammans en vecka jag och Kalle. Mycket som ska förberedas så allt flyter på som det ska när vi är iväg här på webshoppen, i morgon bitti går planet till värmen och förhoppningsvis även solen ;P
Det kommer verkligen in massa massa fint när vi är iväg så ni kan vara hellugna för oktober är en kanonmånad med massa snygga plagg både till fest och vardags=)
I dag kommer en helt grymt omlotttunika/klänning som jag har fotats i så jag kan verkligen rekommendera den (bild på den hittar ni från inlägget i går). Jag har på mig favvolegingsen "nanna" som jag tycker är heelt grymma i modellen, "officiel long tank"-linne, "colorado"-blusen och kavajen "bharlene"
Pssssst...
14 oktober 2012 22:01
  Eva tipsar  /  Vila   

I morgon kommer den här snygga omlottklänningen från Vila och den är såååå himla suverän i modellen. Kommer i flera olika färger och priset är 299 kr.
I morgon kommer även de nya färgerna på underbara tunikan med storpolo från Vila i omtyckta "rob"-serien.
Soft söndag
14 oktober 2012 11:22
  Outfits   

Vi har haft en lugn soft morgon här hemma och vi var extra många runt frukostbordet då Kalles pappa, syster o barn sov över hos oss. Idag är det först sonens simskola som gäller och sedan är det full fokus på packning för på tisdag drar vi till solen en vecka. 
En mycket efterlängtad och välbehövlig semestervecka med familjen som vi alla längtar mycket efter då det varit en lite tuff höst här så nu ser vi fram emot lugn mysig vecka i värmen tillsammans:) 
Jag har på mig sköna collegetröjan "opi" som kommit in igen, "officiel long tank" och "funky hw".
Ha en skön söndag nu alla söta Mandelmänniskor;)
Ljust och fräscht...
13 oktober 2012 19:49
  Övrigt   

Ikväll unnar jag och Kalle oss en härlig kväll i sällskap med Schyffert och Lindström på Scandinavium och deras föreställning "ljust och fräscht". Vi sitter farligt nära scenen upptäckte vi just nu...
Min dagliga drog...
13 oktober 2012 16:01
  Ledig   

Jag är beroende av kaffe tillsammans med härlig choklad och nu är det Marabous med mintsmak som står högst upp på listan ;P
Har ni några favoriter till kaffet eller är det slät kopp som gäller?
  Föregående   Nästa