Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Två dagens...
30 oktober 2012 10:08
  Outfits   

Ja i dag hoppas jag ni är shoppingsugna för det kommer mycket fint...
* Joline har på sig nya coola Object-kjolen "wild skirt" i snygg vaxad kvalitet som kommer i dag, "officiel"-linne, fina koftan med spetsdetaljerna som jag tipsade om häromdagen "madelyn"som också kommer i dag och sköna "office winter".
* Therese har på sig efterlängtade "rock it"-skjortan som jag vet att många av er längtat efter (lite trång i ärmen så gå gärna upp en storlek), "live love lace"-linnet och coola "funky worn HW leggings 2".
Goodmoooooorning...
30 oktober 2012 08:43
  Outfits   

Ja i dag har vi en härlig vacker höstdag här i Göteborg (igår blåste och regnade vi ju nästan bort ;P). Nu kommer den efterlängtade jeansskjortan in och den är sååå fin, nu kommer även dunderstorsäljaren "new nadin" i ny variant med liiite djupare ringning i ryggen vilket ger en cool partylook (rekommenderas verkligen, vi har sålt som tusan av den tidigare varianten). Ha koll på webshoppen som vanligt kl 11 för det är massa fina plagg som kommer i dag, vad sägs tex om fina "knee high och cool vaxad kjol och massa annat fint;)
Jag har på mig "duffy flower", "live love lace"-linnet och supersköna ponchon "somila" som är sååå skön att gosa in sig i nu när höstkylan är här.
Wiiihoooeeee!!!
29 oktober 2012 20:45
  Only   

I morgon kommer den mycket efterlängtade "rock it"-shirt från Only!!!
Var snabba nu kl 11:00, den kommer i två olika blå nyanser (troligtvis som synes men jag vågar inte lova att det är exakt som synes här).
Påfyllningar...
29 oktober 2012 14:45
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på två supersköna HW leggings, "Nanna" och "Geller" i svart som varmt rekommenderas, samt bra basplagg från "Officiel"-serien. Kl. 15:15 är det som gäller...
Tyck till...
29 oktober 2012 11:35
  Only   

Varma gosiga tröjor är vi många som gillar...
Vad tycker ni om den här stickade med storpolo som är längre baktill med fina metallknappar?
Den görs som synes, creme och vinterrosa, priset är 299 kr och det är leverans i januari månad.
Vill ni att jag ska ta in den eller ? Var gärna med och tyck till här=)
Här har ni oss...
29 oktober 2012 10:07
  Outfits   

I dag är Therese hemma och vabbar så ni får hålla till godo med mig och Joline i dag;P Ni får bara inte missa den här fina tröjan jag har på mig för den är verkligen grymt cool, kolla in den superfina spetstoppen som Joline har på sig också - perfekt till kommande höst och vinterfester nu;)
* Jag har på mig "star foil"-tröjan som kommer i dag, "officiel"-linne och superfina jeansleggingsen "funky worn HW leggins 2" som sitter sååå skönt på!!!
* Joline har på sig nya fina spetstoppen "manor", "officel"-linne och nya coola röda färgen på "funky five" som kommer upp i dag.
Tadaaaa - kolla vad som kommer i dag!
29 oktober 2012 08:46
  Outfits   

Hoppas ni är shoppingsugna för i dag kommer det flera efterlängtade plagg som jag tipsat er om här... vad sägs tex om den ascoola stickade armytröjan med stjärnorna på som ni såg från kollektionsmötet sist. Nu kommer även den snygga rutiga tröjan som jag visade er här i går, coooool döskallescarfe i avlång modell så man kan variera den mycket, en suuuperfin tröja/tunika från Soya i enkel finstickad kvalitet som är perfekt till vardags och massa annat snyggt.
Jag har på mig suveräna collegetunikan "tabita", leggings "be shiney", "örhänget "pian" och armbanden "colette" som snart kommer in igen.
Plagg på väg in...
28 oktober 2012 10:46
  Kommande plagg   

Vi väntar in flera sköna plagg nu närmsta veckorna.
Oversizetröjan med tigern är från Vila och kostar 399 kr.
Coola rutiga tröjan kommer från Only och kostar 359 kr.
Fina koftan med spetsdetaljer kommer från Object och kostar 459 kr.
Partytoppen med draperad rigning komer från Vero Moda och kostar 199 kr (kommer även i enfärgat)
Egen morgon...
28 oktober 2012 08:12
  Övrigt   

Än sover alla här så jag är ensam uppe och har precis tänt brasa och tagit fram min bok, mysig start på söndagmorgonen:)
Ps, ni glömmer väl inte ställa om klockan i dag;)
Lördagkväll...
27 oktober 2012 18:46
  Outfits   

Nu har jag skrubbat bort jorden från händerna för ikväll ska vi över till kompisar på lite härlig mat och vin=)
Jag inviger finfina Object-klänningen "agnes" som jag verkligen rekommenderar som jag har tillsammans med nya "cleavo batique".
Ha en härlig lördagkväll alla fina mandel-människor=D
  Föregående   Nästa