Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Godmorgon
20 juli 2012 08:47
  Outfits   

I dag jobbar jag hela dagen på webshoppen så Kalle är hemma med barnen men han fick ändå starta dagen med att knäppa en dagens fast nu i trädgården då;P

I dag kommer massa finfina plagg in och postis knackade precis på dörren med massa efterlängtade påfyllningar som kommer nu vid 11 tillsammans med nyheterna. Nu kommer bla den ärmlösa "boheme"-klänningen, "sign" och "cross"-koftan så var snabba nu alla ni som missat dessa storsäljare=)

Jag har på mig underbara "star"-klänningen som det fortfarande finns några kvar av, det har ju verkligen blivit en dunderstorsäljare och jag rekommenderar dne verkligen - såååå härlig sommarklänning!
Påfyllning!!
19 juli 2012 14:34
  Shopping   

Missa inte påfyllningen kl. 15.15 på de supersköna leggingsen "Surface" och "Surface 3/4". Ett måste i varje garderob =)
Boktips...
19 juli 2012 13:37
  Övrigt   

Sommar och semester hör ju ofta bokläsning till och jag har läst en hel del dessa veckorna och den bok som berört mig mest är just denhär: "Morgon i Jenin".
En mycket gripande bok med vackert språk som jag sträckläste i slutet och den rekommenderar jag verkligen, en bok som man inte glömmer och får en att tänka till.
Jag har även läst trilogin i "Hungespelen" och "Cirkeln och uppföljaren "Eld" som jag också rekommenderar om man gillar den genre´n.
Har ni några tips på bra böcker så tipsa gärna här=)
Gooodmoooooorning...
19 juli 2012 09:37
  Outfits   

I dag regnar det som tusan här i Göteborg men det känns bara mysigt, när man väl är inne vill säga ;P
I dag kommer en dunderstorsäljare in som ni bara inte får missa, det är blanka coola leggings som ser lite ut som skinn i ytan och såååå mjuka och sköna att ha på sig. Nu kommer även "zaga"-ponchon från Object som vi haft inne tidigare som jag verkligen rekommenderar.

Jag har på mig "funky hw", "officiel"-linne och blusen "Laura SL Shirt".
Storsäljare på väg in igen...
18 juli 2012 19:23
  Shopping   

Ja vi har haft flera storsäljare nu i sommar som ni bett mig ta in gång på gång så här kommer nu en till omgång av: "sign, "cross" och "boheme mini dress".
Nitväskan "piny" tog ju slut direkt och OM vi har dundertur så lyckades Pieces-säljaren nu trolla fram en till.
Jag vågar inte lova det förräns jag har sett boxen hos oss på webshoppen men håll tummarna med mig att den verkligen kommer igen=)
Coola tishor på väg...
18 juli 2012 19:00
  Shopping   

Skön tisha och slitna jeans är alltid en skön och snygg kombo tycker jag=)
Nu väntar vi in dessa två olika med snygga print.
Tiger-tishan kostar 179 kr och den bredvid kostar 159 kr.
De bör vara här nästa vecka hoppas jag=)
Påfyllning!!
18 juli 2012 14:35
  Shopping   

Wiiihoeeee!!
Var med nu kl.15:15 för då blir det påfyllning på de suveräna "Tessa Sweat Pants" samt "Officiel"-linnen =)
Påfyllning i dag!!!
18 juli 2012 09:29
  Vila   

I dag blir det påfyllning av den populära långkoftan "farvos" så håll koll på webshoppen som vanligt runt 11-snåret=)
Prinsessan på ärten...
18 juli 2012 08:11
  Övrigt   

Dottern ville tälta i trädgården här hemma och sov själv första natten men i går ville hon ha sällskap så jag ställde upp...
Hmmmm, kom väl relativt snabbt fram till att jag är liiite för bekväm för att ligga i tält utan ens ett riktigt liggunderlag så man kan väl säga att jag låg hårt och har sovit max två timmar totalt i natt;P
Vist är det härligt med att ligga så i det fria och höra fågelsång men tyvärr väger det inte upp hårt underlag för någon som är lite för bekväm av sig men jag stannade kvar hela natten och reultatet är att jag ser ut som ett vrak
i dag ;P
Hi hi hi tur att jag ska vara hemma med barnen även i dag så vi har redan fotat upp nyheterna som kommer i dag så ni slipper se mina rödspränga
ögon ;P
Sommarkväll...
17 juli 2012 18:52
  Outfits   

Ja sommarens kvällar här har ju inneburit stickad tröja eller poncho och ikväll är inget undantag;P
Man vill ju ändå vara ute och njuta dessa kvällar trots att värmen inte riktigt infunnit sig så tar man bara på sig lite extra så kan ma få några extra kvälltimmar;)
Jag har på mig sköna "funky hw worn", suveräna "maki"-toppen, "officel"-linne och härliga tröjan/ponchon "zaga" som väntas in igen den här månaden;)
  Föregående   Nästa