Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Gooodmoooooorning...
30 juli 2012 09:11
  Outfits   

Ny härlig vecka och i dag får jag allt lite mysiga höstkänslor för det är liiite kallare i luften så i dag inviger jag min underbara skinnjacka från Vila som är en dröm att ha på sig=)

I dag kommer ny fin chiffongblus från Saint tropez med lång ärm som man kan rulla upp snyggt, perfekt plagg nu och hela hösten , trä-halsbandet jag har på mig, ny fin grå färg på favvobyxorna "funky hw" (snarlik den gråa vi haft innan som som sålt som tusan) och lite annat smått och gott.
Håll koll på webshoppen runt 11 som vanligt=)

Jag har på mig underbara "Funky Highwaist Punch ", "officiel"-linne, "liskas"-paljettlinne som är sååå fint och underbara skinnjackan "massi". Smyckena är nya halsbandet som komme ri dag "bali", "leopard"-ringen, "courtney"-armbandet, "parson"-arbandet och "tasipi"-örhänget.
Har ni testat?
30 juli 2012 00:27
  Övrigt   

Det står ju en hel del om "nya nagellackatrenden" med magnet-nagellack nu i modemagasinen.
Har ni testat detta än eller?
Jag köpte den enkla/billigare varianten från Isa Dora och testade det ikväll och är faktiskt helnöjd.
Enkelt sätt att få lite mer design på lacket;P
Man målar och håller sedan den lilla magneten som medföljer över nageln och vips så får man ett mönster=
SISTA REA-DAGEN ÄR I DAAAAAG!!!
29 juli 2012 12:02
  Shopping   

Passa på nu att göra sista reafynden på webshoppen för ikväll kl 22:00 plockas alla reaplagen bort för gott!!!
Här är några shopping-tips från mig:
"malma"-tunikan (har dne själv och den är superfin) 249 kr.
"jumpo", sön vardagstunika/klänning 124 kr.
"cut"-tröjan som är perfekt till hösten 179 kr.
"wee"-koftan som är skökn långkofta perfekt nu och hela hösten och vintern (tänk på hur svårt det är ibland att hitta fina röda cardigans till jul tex) 149 kr.
Utgång...
28 juli 2012 18:36
  Övrigt   

I kväll ska jag in till stan med kompis och gå ut och äta på restaurang "Dubbel Dubbel" där jag aldrig varit förut så det ska bli spännande.
Hoppas ni också får en härlig lördagkväll=)
I går och idag...
28 juli 2012 16:34
  Övrigt   

Hmmmm lite annat väder vi har i dag jämfört med i går...
Jag njöt i solen i går med bok och kaffe men i dag håller vi oss inne och röjer, fixar och städar vilket ifs var på tiden;P

Calista-klänningen hade jag på mig igår och har ni inte köpt den än så gör det för det är en suverän sommarklänning...när solen skiner;P
Hemmagym...
28 juli 2012 12:18
  Övrigt   

Jag kan väl inte skryta med att det blivit särskilt många besök på gymmet de senaste veckorna direkt;P
I dag kom jag iaf iväg på en powerwalk som mest blev löprunda för det började regna när jag väl kommit ut;P
Jag avslutade med att plocka fram lite smått och gott här hemma och fick till lite bra träning till slut här så nu har semesterkroppen fått jobba lite;)
Ändrade planer...
27 juli 2012 11:12
  Only   

Den första tishan med tigerprintet som jag visade er här för ca en vecka sedan kommer tyvärr inte in då den var slutsåld redan hos Vero Moda.
Jag hittade nu den här från Only som är i liiite längre modell och det är omgående leverans på den så jag beställde hem den i stället=)
Priset är 149 kr och den komme ri dessa två olika tigerprint.
Dagens på tjejerna...
27 juli 2012 10:08
  Outfits   

Ja då har vi fredag igen, känns som veckorna rusar iväg här och nu jobbar Fanny sista dagen inför semestern som startar på måndag för henne;)

Joline har på sig undebrara ponchon "lanny" som kommer i dag som ni bara inte får missa - heeelt ljuvlig varm gosig poncho som man kommer bo i alla kyliga kalla höstdagar (och sommarkvällar). Jeansen är sköna "funky highwaist"-modellen.

Fanny har på sig nya fina Saint tropez-blusen "Isabel J1037" som också kommer upp i dag och det är en superfin nätt feminin modell och sköna "funky wow coat".
Tadaaaaaaa...
27 juli 2012 09:27
  Outfits   

Nu är äntligen den efterlängtade Object-ponchon här så var med nu kl 11 för det är en varm gosig modell som kommer värma skönt i höst och vinter=)
I dag kommer även den coola tishan som jag har på mig här med säsongens trendiga kors som print framtill, nu kommer även påfyllning på sköna långa "rob"-koftan i svart och den kommer även i en ny snygg mörkgrå färg. Det blir även en nya variant på storsäljaren "vlatka" i höstens fina färger och lite annat smått och gott=)

Jag har på mig underbara "funky hw 3/4" som det fortfarande finns några få kvar av och dagens nya tisha "sign" som även kommer i ljusgrått.
Gissa vad som kommer i morgon...
26 juli 2012 18:46
  Object   

Äntligen äntligen äntliiiiigen kommer den efterlängtade ponchon från Object!!!
Var med nu kl 11 i morgon för ni är såååå många som troget väntat på den och den är verkligen väl värd all väntan=D
  Föregående   Nästa