Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Shopping i reastart
26 juni 2012 14:05
  Shopping   

Nu drar rean igång om ett par timmar. Vi kommer jobba järnet för att plocka och packa era första rea-ordrar ikväll och imorgon :)
Då det brukar komma in extremt mycket ordrar det första dygnet så har vi ingen möjlighet att sampacka eller ändra i ordrar. Fanny är sjuk idag men vi ska ändå göra vårt yttersta så att vi får iväg alla i tid.
REA-förberedelser
26 juni 2012 12:37
  Övrigt   

Ja nu är det bara några timmar kvar tills vår stora rea startar här på webshoppen och vi jobbar på med alla förberedelserna här=)
Nu packar vi "give aways" för fullt och snart ska jag åka iväg till grossisten och köpa ännu mer så ni får lite gott att smaska på när ni får era ordrar från oss=)
Två dagens...
26 juni 2012 10:14
  Outfits   

Ja äntligen skiner solen på oss igen, nu kommer det in superfina plagg från kollektionen som "lappar över" mellan sommar och höst (svimma nu inte men kollektionerna kommer alltid tidigt). Detta är plagg som man kan ha nu och även hela hösten framåt=)
*Joline har på sig nya snygga jeansskjortan "rock it" som kommer i dag, linnet "axas" och fina jeansen "filipi 7/8" som också kommer i dag.
* Therese har på sig nya cooola kavajen "sid" (med fakeskinn på slagen som ger en kaxig look) som kommer i dag, storsäljaren "meltem"-toppen och "funky hw".
Goooodmooooooorning...
26 juni 2012 09:04
  Outfits   

Solen skiiiner på oss i dag och fy 17 vad härligt det är =D
Jag och Kalle startade dagen med frukost på mysiga Lase Maja så nu är man proppmätt, perfekt att gå in i fotostudion nu då alltså och fota dagens plagg;p

I dag kommer bägge kavajerna upp som jag tipsade er om här förra veckan och den heeelt suveräna "meltem top" från Vila som vi haft inne i flera olika omgångar och alltid sålt som tusan av så håll koll nu kl 11 som vanligt. Det kommer även en snygg jeansskjorta i dag och ny cool 7/8-längd på Vila-jeans som är såååååå snygga!!!
Jag har på mig underbara "funky fiesta holes" och sköna tunikan "noa party dress". Favvohalsbandet "tango" har jag oxå på mig i dag och det kommer in igen nu nästa månad=)
Dan före... REA-daaaaan!!!
25 juni 2012 18:30
  Shopping   

I morgon (26/6) så startar vi vår sommarrea!
Rean startar 16.00 på tisdag eftermiddag.

Som vanligt är det säsongens plagg som kommer ut och inga "gamla" reaplagg. Vi hoppas att ni kan hitta era godbitar och att ni ska finna mycket kul att
shoppa =)
Den är på vääääääg!
25 juni 2012 16:01
  Shopping   

Nu är den här coooola tunikan från Only skickad till oss och bör komma in närmsta dagarna till oss.
Den här tunikan går jag själv och längtar efter... perfekt nu när solen lyser med sin frånvaro och regnet öser ner istället;P
Inköpsmöte med Saint Tropez...
25 juni 2012 13:42
  Shopping   

Nu har jag precis haft inköpsmöte med Saint Tropez här på webhoppen.
Jag kunde bara inte låta bli deras heeeeelt fantastiska skinnjacka som är i en fantastiskt mjuk fin kvalitet med fina välarbetade detaljer.
Den kostar 1999 kr och är värd varenda krona, jag har ju på mig kollektionsprovet här som är i två storlekar för stor för mig så tänk er att den är nättare i modellen. Skinnjackan väntas in i oktober månad.
Två cooooola toppar kommer in i augusti-september här också.
Tre dagens...
25 juni 2012 10:06
  Outfits   

I dag är stackars Fanny hemma och är sjuk så ni får nöja er med oss tre här i dag;)
* Jag har på mig den underbara klänningen "star" med alla fina stjärnorna på, armabanden "courtney", "join leopard" och "join steel balls" och halsbandet "star".
* Joline har på sig den underbara Vila-ponchon "somila" som kommer i dag, "officiel"-linne och suveräna "funky fiesta holes" som det fortfarande finns kvar några få av.
* Thererse har på sig den nya småblommiga varianten av storsäljaren "calista" som ni bara inte får missa i dag.
Back in business...
25 juni 2012 08:41
  Outfits   

Ja nu är vi tlilbaka på webshoppenr här i gen, regnet öser ner så nu känns det hellugnt att jobba igen ;P
Hoppas ni haft en skön midsommarhelg och är riktigt shoppingsugna i dag för det kommer upp sååååå mycket snyggt nu.
I dag kommer de fina knickersen från Vero Moda, tre underbara sommarklänningar, den underbara Vila-ponchon som jag tipsade er om i går, nya färger på storsäljaren "freddy 3/4" som jag vet att många av er väntat troget på sedan den sålde slut här i början av våren och massa annat fint.

Jag har på mig de härliga mintgröna "funky foxy 3/4", "surface"-liinne och underbara "snea"-skjortan som jag bara älskar (har två st färger av den).
Är ni beredda...
25 juni 2012 08:36
  Shopping   

I dag blir det shopping så jag hoppas ni har mjukat upp shoppingfingret=)
Nu kommer dessa två underbara sommarklänningarna som ni bara inte får missa.
Den småblommiga är vår storsäljare "calista" som vi sålt som tusan av (kanonfin smickrande modell för 159 kr) som kommer i tre olika småblommiga färger. Det kommer även ytterligare en ny "Calista"-modell i dag som är enfärgad med den korta ärmen (159 kr).
Klänningen här med de små stjärnorna har jag bott i på vår Kreta-semester, rekommenderas verkligen (259 kr).
  Föregående   Nästa